|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: konec dvojne sreče
3.7.2007 12:11:31   
Milamay
Draga Neža! Hudo mi je, ko samo berem ...user posted image  V mislih sem s teboj. Zelo mi je hudo, da si morala dati kaj takega skozi. Drži se, čeprav vem, da je hudo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 51
3.7.2007 17:25:33   
Anitka
Neža predraga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bom prižgala svečko za vajina user posted image user posted image

Zarjica user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.7.2007 17:34:25   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Draga Neza,

neni ti je zelo lepo napisala. Poslusaj jo in si vzemi cas zase in za moza. Pusti telesu in dusi, da se sprijaznita, umirita in spocijeta. Potem pa bo slo tudi naprej.

user posted image   Bodi mocna!  user posted image

V cetrtek bo pa tudi na nasem oknu svecka gorela...user posted image

Tudi pri nas...mislim nate in ti želim da v miru preboliš izgubo,daj času čas,šele nato razmišljaj naprej...user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 53
3.7.2007 18:36:17   
girly
žal mi je....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vajina user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.7.2007 18:45:05   
HEL36
Neža user posted image  user posted image  tako mi je žal za tvoja user posted image user posted image , zdaj gledata nate in na moža in vaju čuvatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodita močna!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.7.2007 19:16:47   
pika74
Neža žal mi je... user posted image user posted image user posted image ... in sploh ne najdem besed... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.7.2007 22:16:54   
*bubi*
Neža, bodita močna!!! user posted image user posted image user posted image  Zelo mi je hudo ob tvoji zgodbi.
Vse oktoberke smo v mislih s teboj!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.7.2007 22:31:57   
frrrr
še enkrat iskreno sožalje ob izgubi user posted image  user posted image ... bodita močna! 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
4.7.2007 8:29:10   
_clea_
Neža, iskreno sožalje ob izgubi....Kar pa se tiče naslednjih postopkov, bi ti svetovala da res malo počakaš, da se ti misli uredijo, da telo dobi ponovno energijo...nosečnost telo zelo izčrpa..pojdita kam s partnerjem, crkljajta se, predvsem pa bodita drug drugemu opora..V mislih sem z vama...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.7.2007 9:57:30   
TANTRA
Neža, pretresena ob tvoji izgubi ti izrekam iskreno sožalje..user posted image user posted image . Ni besed ob izgubi otrok...Želim vama, da z ljubeznijo premagata trpeče trenutke..Le čas bo zacelil te hude rane, dokler ne bosta spet zmožna razmišljati o novi sreči. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
4.7.2007 11:40:07   
Anonimen
Draga Neža, niti v najhujših sanjah si ne morem niti ne upam predstavljati kaj preživljaš. Moje iskreno globoko sožalje tebi in tvojemu dragemu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   zmrznjenčki
4.7.2007 14:48:20   
ilatic
Moram ti povedati, da zmrznjenčki res niso tako slabi in nemočni. Moj brat in njegova žena imata močnega sineka zmrznjenčka, ki je star deset let, in se je prijel že v tretjem poskusu. Milsim, da ni napačno poskusiti, sem vprašala svojo svkinjo in pravi, da ne obupaj in poskusi tudi z zmrznjenčki, ker je hitreje. Želim ti veliko sreče.
LP Sanja

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 62
4.7.2007 15:55:07   
Anonimen
Neža, tudi jaz sočustvujem s tabo!ne morem verjeti, da se to res dogaja. Tvojo zgodbo sem spremljala vse od začetka. Velikokrat sem se ti  nasmejala in držala pesti zate. Ko ti je uspelo, sem bila ravno v prvem postopku ivf, toda meni ni uspelo. Zato vem, kako ti je hudo in nihče te ne more potolažiti. Toda čas zaceli vse rane, boš videla. Samo čas je potreben, nato so na vrsti pingvinčki.
Ravno sem v tem postopku, pa ti bom nakratko opisala!
Po treh ali štirih rednih menstr. Pokličeš in se naročiš na ultrazvok. Prvi ultrazvok 5 dan, drugi 10 dan. Potem dobiš testere, s katerimi si meriš urin, ko je pozitiven pokličeš v ambulanto. Moj je bil pozitiven 13 dan in transfer sem imela 20 dan po menst. Brez kakršnih koli zdravil.

Draga neža drži se, po dežju vedno posije sonce!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 27.7.2007 13:19:34 >

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
5.7.2007 10:55:27   
Saša27
Draga Neža, danes si ti, tvoj dragi in tvoja angelčka že od jutranjih ur v mojih mislih. Ko sem se zbudila, sem nekaj časa še ležala v postelji, ker mi solze niso prenehale teči, danes je ta dan, dan ko se poslavljata od svojih angelčkov, bodi močna, tvoja angelčka bi to želela.
user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
5.7.2007 11:04:44   
TONČI.
user posted image user posted image user posted image   Neža drži se. In moje sožalje še enkrat.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 65
5.7.2007 17:33:37   
citrončica
Neža,danes si tudi v mojih mislih,ravno sem prižgala svečki za tvojauser posted image user posted image ......

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 66
5.7.2007 17:50:40   
80kaja
neža,  s tabo smo...drži se.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
5.7.2007 19:53:09   
micla
Neža......žal mi je...user posted image user posted image user posted image ...ni besed, ki bi te lahko sedaj potolažile.

Drži se in ne izgubi upanja.

V mislih sem s tabo in prav tako vse oktoberke. user posted image

micla

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 68
7.7.2007 22:52:17   
GoYa
Draga Neža81, zelo mi je hudo za vse, kar sta morala prestati. Ni je večje izgube od izgube otroka. Upam, da ste se v miru lepo poslovili. V mislih bosta angelčka vedno pri vas in vidva pri njiju.

Kar se tiče novih postopkov, ti je neni zelo lepo napisala. Tudi jaz mislim, da bo potrebnih vsaj šest mesecev, preden boš lahko šla ponovno poskusit. In zamrznjenčki znajo tudi biti pravi borci. Bom držala pesti, da bo to že takoj prvi, ki ga boš dobila v varstvo.

Želim vama, da si bosta lahko kljub veliki izgubi čimprej nabrala moči in zazrla pozitivno v prihodnost.

Zarjica, tudi ob tvoji izgubi sožalje user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 69
7.7.2007 23:05:52   
mojčca
Neža user posted image user posted image user posted image ,  tudi meni je bilo zelo hudo, ko sem spremljala tvojo zgodbo in se je vse skupaj končalo tako žalostno. Ja, usoda je res kruta, ampak življenje teče dalje.

Kaj ti želim: da  v tvojem življenju posije sonček in da boš čez kakšno leto v svojem naročju držala user posted image , ki te bo poklical z najlepšim imenom mama. No, saj mamica si že in sicer dvema angelčkoma  Maši in Maju.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
7.7.2007 23:15:57   
_Beky_
user posted image user posted image user posted image Moje iskreno sozaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
7.7.2007 23:38:08   
A-N-J-A
Neža najprej iskreno sožaljeuser posted image .Glede zamrznjenčkov je pa meni G rekel,da ko so enkrat uspešno odmrznejeni ,se pravi da preživijo je ista možnost kot s svežimiuser posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
19.7.2007 7:37:59   
simonas
Draga Neža user posted image   tudi jaz... vsak dan ko se spomnim nate in na sporočilo, ki me je čisto potrlo...

Upam, da bo čas omilil hudo bolečino in da bosta tvoja user posted image user posted image  čuvala vse nove pikice, ki so vama namenjene... Niti predstavljati pa si ne morem kako sedaj trpiš...

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 73
27.7.2007 10:01:21   
sanwebdra
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.7.2007 10:06:21   
Anonimen
ojoj boga! upam da ti čimprej v duši posije nov sonček! drži se! user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.