|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nejasni testi
2.7.2007 15:33:10   
xes
drage moje,še ena nova med vami..danes se sploh ne morem koncentrirati.vsa na trnih.. glede da to da imam za zadnje mesece neredne m in ker ne vem kdaj naj pričakujem naslednjo,cikli pomešani:))sem naredila test. prvi (imena ne vem, dobila sem ga enkrat kot reklamo.princip CB) mi je sprva pokazal negativno zato sem ga zavila in hotela vreči stran. ne vem..ampak pogledala sem ga kake 20 min-pol ure kasneje še enkrat in tam je bila zelo vidna druga črta. takoj sem naredila se bc , ki je pokazal zelo zelo rahlo črtotako komaj vidno , da nisem sigurna) danes zjutaj sem ponovno naredila bc in spet nisem sigurna ali kaj vidim..vsekakor so po določenem času vse te črte bolj vidne..tako da ne vem...ima še kaka podobno izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nejasni testi
2.7.2007 16:40:35   
katka37
Lahko ti povem le moje izkušnje, če pa to drži vedno, je pa vprašanje.
Kadarkoli sem do prejšnjega meseca delala test, je bil negativen čez 3, 5,10,15,30.....minut, še naslednji dan, nosečnosti res ni bilo. Ko pa sem maja delala teste (kar 6 testov, baby mini check in first sign), so mi vedno pokazali črtico (prvi test sicer zelo rahlo, ker sem ga delala 3 dni pred nepričakovano M), ki je čez nekaj časa postajala samo močnejša, skratka-ko je črtica bila po 5 minutah vidna je ostala vidna in zdaj sem res user posted image . Če pokaže črtico šele po 20 minutah je res vprašanje, če je rezultat pravilen.

Držim pesti, naredi jutri še en test in če bo pokazal po 5 minutah (ali pa še prej) vsaj rahlo črtico, je možno, da si tudi ti user posted image . Seveda pa mora potem vse potrditi tudi G ali pa krvni test, da je 100 %.

LP in drži se.

(odgovor članu xes)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nejasni testi
2.7.2007 16:46:11   
Anonimen
Jest se nebi zanašala na test, sej lepo piše kdaj ni več verodostojno.

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nejasni testi
2.7.2007 17:03:30   
stunfek
jaz imam slabo izkušnjo s komaj vidnimi črticami. BC mi jih je pokazal kar na treh testih, pa se je izkazalo, da so bili o "lažni" pluski. Jaz vem, da bc-jem ne bom več zaupala in šla na kakšno drugo znamko.

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nejasni testi
2.7.2007 19:44:12   
loncica
Jaz mislilm, da je to čisto odvisno od posameznice. Jaz sem delala (vsi testi še pred izostankom M) BC, pa sta mi oba  pokazala rahlo črtico, drugi pa ne. Čez en dan sem naredila še first sign: prvi test ni bilo črtice, drugi test rahla črtica. Bila sem (oziroma sem še) noseča. Tako, da ti testi so ena čudna zadeva.

Na eni strani sem brala, da je možna razlaga za to, da so črtice po daljšem času bolj vidne, ker je še premalo hormona v urinu. Vendar vem, da na BC piše, da po 10min ni več za gledat testa. Tako da ne vem

Vso srečouser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nejasni testi
2.7.2007 20:08:41   
Špela100
Ja ti testi, kdo bi vedel. Prejšnji mesec sem bila v istem položaju.
Naredila sem baby check mini in mi je po 15 min pokazal bledo črtico,
ker mi je user posted image zamujala še dva dni sem ponovila test in spet bleda črtica močnejša od tiste pred dvemi dnevi.
Naredila sem 3 teste vsi user posted image . Vendar sem po 5 dneh dobila user posted image . Šla sem na krvni test in izvid je pokazal nekaj čez 6 enot bhcg. G. je rekel, da nisem bila noseča.
Ko sem dobila user posted image sem naslednji dan test bc ponovila in je bil negativen. Tako, da ne vem še zdaj, ali je bila nosečnost pa potem ss, ali ni bilo nič. Glede na krvni test verjetno res ni bilo nič, ampak 3 pozitivni testi????

Res je,da je baby check mini zelo občutljiv, zazna že 10 enot bhcg in zato vsi priporočajo clear blue, ker ta zazna 25 enot bhcg in res ni dvoma, da je nosečnost prisotna,
ker 5 ni nosečnosti,
med 5 in 40 je treba ponavljati,
nad 40 je nosečnost. Upam, da sem te meje prav navedla.

Zato res poskusi s clear blujem, čeprav sem bila jaz 2x noseča in mi je tudi bc prav pokazal, v 5 minutah in močno črtico.

Pa srečno!!! Sporoči rezultat.



(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nejasni testi
3.7.2007 10:19:43   
xes
hvala vam za te izkušnje.prav pomaga  vso to  negotovost in vse te izkušnje deliti z vami.  
včeraj sem naredila še en test bc mini (čeprav sem si rekla da bom počakala najmanj 2 dniuser posted image in spet bleda črta . ta pa se je pokazala dosti prej..rekla bi , da kar po 5ih  min. sicer spet zelo zelo rahla. ampak  tam je..videla jo je tudi prijateljica. tako da zdaj sem res zmedena glede na to kar sta napisale(štumfek in špela)...prejšnji mesec ko sem delala test in nisem bila noseča se mi ni pokazala nobena črta , niti kasneje..sicer pa saj vem..da bo čez kak dan dva itak vse jasno, samo ko je tako težko biti potrpežljiv in čakati...tako da grem danes vseeno še po cb...kje se pa lahko naredijo krvni testi? a rezultate dobiš takoj?





(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nejasni testi
4.7.2007 13:52:02   
Zofy
Xes,meni je tudi BC mini pokazal dve črtici in to kar 2x zaporedoma (2 dni razmaka), pa je user posted image vseeno prišla. Nato sem naredila krvni test in hormona je bilo menda 5.9, kar pomeni, da nisem bila noseča. Tako da res niso zanesljive te švoh črtice.
Če greš direktno v laboratorij, kjer krvne teste delajo, dobiš rezultate že popolan (če greš zjutraj).

(odgovor članu xes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?