|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič na letalu
4.7.2007 11:32:25   
Anonimnica
Ja, tud taki smo, ki še nismo nikoli leteli z letalom. To se bo zgodilo prvič to nedeljo in sem že na trnih, ker ne poznam natančno pravil naletališču. S TA smo dobili obvestilo. da moramo biti na letališču 2 uri pred odhodom letala, pa mi ni najbolj jasno zakaj. Mi lahko kdo napiše, kaj vse je potrebno opraviti pred vzletom, kako najti pravo letalo, kaj lahko neseš na letalo, kaj vse ti pregledajo ... Skratka, vse, ker imamo tudi 2,5 letnika in me zanima, kako je z njim.

Hja, smo tudi taki, ki o tem nimamo pojma. zato bo vsak vaš dobromeren nasvet dobrodošel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič na letalu
4.7.2007 11:41:14   
tinkamiška
Hojuser posted image

Nisem nevem kako izkušena uporabnical letal, ampak ni tako zapleteno kot se ti zdiuser posted image

Dve uri bi naj bila prej tam zato, da se prijaviš na okencu, dobiš karte, oddaš prtljago in potem pa lahko v miru spiješ kak sokec in greš v medcarinski prostor čakat na let. Tam te najprej pregledajo in osebno prtljago tudi(letos malo bolj komplicirajo glede raznih pincet, škaric, ...) To ti bo kakšna, ki več uporablja ta način prevoza napisala.
Na karti ti piše na kater izhod moraš it, pa tudi stevardese te usmerjajo, ne moreš se zgubit tamuser posted image
Tudi voziček lahko pelješ direktno do letala in ti ga potem tam vzamejo in dajo, ko pristanete...
Res ni noben baubauuser posted image

Gremo pa tudi mi letos prvič z našo pupo na letalo, ampak je kratek let cc. 2 uri in bomo že nekakouser posted image

Lp,
Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvič na letalu
4.7.2007 12:34:20   
Dadi
Ja takole nekako naj bi potekalo kot ti je že Tinka napisala. Sama sem sicer celo enkrat že letelauser posted image . Letos gremo pa na dopust z otroci (skoraj 2 leti in 3 leta) seveda z avionom. Me prav zanima kako bo šlo pa tole...Vam povem ko pridemo nazaj.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prvič na letalu
4.7.2007 13:28:44   
polona2
Greš na okence za Check in, tam oddaš prtljago, razen ročne, ki jo boste vzeli na letalo. Potem lahko greš na kavo, ali pa v medcarinski prostor, kjer pač počakaš na letalo. Na prehodu v ta prostor bodo pregledali ročno prtljago, ki jo boš dala na tekoči trak, na ta trak daš tudi vsebino iz žepov, pas za hlače, da potem ne piska, ko stopiš skozi senzor za kovine. Nikakor pa ne smete zamuditi zadnjega termina za check in, ker potem ne boste mogli na letalo. Bolje je biti na letališču malo prej. Drugače pa si lahko pogledaš tudi spletno stran Adrie, ali letalskega prevoznika s katerim letite, ker imajo tam tudi veliko informacij, o vsem kar te zanima.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prvič na letalu
4.7.2007 13:36:07   
kofetek2010
tale link še poglej:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1613402

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 pomembne prednosti potovanja z družino
Družinska potovanja so odlična priložnost za krepitev družinskih odnosov, tako med zakonci, starši in otroki ter sorojen...
Po poteh velikih faraonov
photo
Velike piramide so pripadale faraonom, manjše, ki jih je v bližini kar nekaj, pa so bile namenjene faraonovim ženam in s...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?