|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 20:49:49   
*
Zdaj pa mi že gre na bruhanje…ta sanjski moški!!!

Prav nervozna postanem, ko gledam oddajo..in je ne bom več gledala…:grrr::grrr::grrr:
In zakaj postanem zelo zelo nervozna? Ker bi mu najraje skočila za vrat…ima čist iste finte kot najin tati..grrrrrrrrrrrrrrrrrr.:grrr::grrr::grrr:
Pa še naglas isti..bruhec!!!! Pa še tisti govor o otrocih..blaejkkkkkkk…iste finte, drug tip..no ta ni tak simpatičen kot najin Tati..smrk smrk…ampak iste finte. FUJ FUJ FUJ…
Sedaj pa še tisto..bi bila huda, če bi ti povedal, da se je kaj zgodl..aaaaaa!!!!!!
S eno se poljublja, z drugo objema, tretjo požira z očmi..ne vem no…jaz ne bi bila rada na njenem mestu…na Natašinem mestu, ki je mogoče malo premlada, no to je samo moje mnenje.:zmeden:

Nchvjnfngnnfnfn vcnc…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Resnično postanem nervozna, pa še tolikokrat ga dajo med reklame..FUJJJJJ!!!!!!:((

Enostavno iste finte..ne morem verjeti...a vsi moški delajo po tem receptu al kako? Ma jaz sem tak že skor obupala, tako da zame je samo en moški na svetu..in ta spančka v posteljici:duda::duda::duda:
Morala sem se izkašljati…ne zameriti!:love::love::love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 20:52:49   
Vera*
:bravo::bravo:se pridružujem tvojemu mnenju.No pač ne bomo več gledali tega moškega.Kao sanjskega.Čeprav ne vem kaj je na njem tako sanjski.Jaz tudi imam svojega sanjskega moškega.Ta moj moški oz.Fantek pa se ravno z vlakeci igra.:love:

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 20:52:51   
ninca
jooooooooj meni gre tut tk na živce :grrr::(:zmeden:
pa še vse kar pove je tko naučeno...men tko čudn zveni no!! :zmeden2:
pa ne zamert..t je moje mnenje o njem :metulj:

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 21:30:00   
Anaelisa
Jaz sem vam pa že včeraj povedala, da ne gledat tega sranja, ker imate vendar RR in raje surfajte, namesto da se jezite. Kaj pa je sploh to sanjski moški? Tudi jaz sem dolga leta imela sanjskega moškega, pa mu potem ena Gorenjka ni bila več dovolj. Ko sem to pogruntala, sem že imela malo Gorenjčico pod srčkom, pa sem se tega sanjskega Gorenjca kar po hitrem postopku znebila. Sanjski moški? Zaenkrat ne, hvala.

Pozdravček vsem samskim mamicam! Pa tudi ostalim!:miska:

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 21:44:36   
*daša*
ja men gre tud na živce:grrr: in potem gremo mi danes na rokometno tekmo in kdo gre mimo???? sanjski moski:grrr::grrr: je reku en moj prijatu lej SRANSKI moški:)-:)-:)-

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 22:25:37   
Anonimen
JOJ, MENI JE PA SANJSKI MOŠKI TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZELOOOOOOOOOOOOOOOO VŠEČ!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-


No, ampak da ne bo pomote, moj sanjski moški zdajle leži v moji postelji in carta najinega otroka! :)-:)-:)-

(odgovor članu *)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 23:04:08   
Sarina
Hej! Meni je pa včerajšnja oddaja bila THE BEST!
Takoooo se že pa dolgo nisem smejala :)-:)-:)-.
Ej, da se cela družina tako izpostavlja - adijo.
To pa jim mora bit kriza, da grejo za enga deda tako daleč-:). Pa ko bi še vsaj bil za kako rabo :(.Je ja totalni idiot.
Najbolj smešno mi je bila tista, ko so sanjskemu peli in mu servirali šnicle. :(( sem od smeha. Kako se trudijo, potem pa še hčerke sploh ne bo izbral :).

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
6.11.2004 23:38:20   
Pinja
A veste kaj je ful zanimiv? Nobena ga ne prenese in ne more gledat, pa vse BULMO to oddajo :zmeden:! So jo zihr kej zacopral, da nas tok vleče gledat. Drgač gre pa tud men na živce, ampak če jo moj dragi gleda, k take oddaje sovraž, jo morm tud jaz ;)

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 0:16:15   
mehurčica
Pinja, evo, jaz ga ne gledam. Oddajo sem videla samo enkrat za 10 minut, reklame za oddajo pa sploh še nisem videla.:)-

(:zaspan:Sem že spala pa me je nekaj zbudilo in sem hitro še malo sem skočla.:)-:zaspan: )

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 0:21:35   
Pinja
Mehurčica, ti si od sile! Si zasvojena z RR-om, da ponoč tud spat ne moreš. Ja veš, nisi edina, tud jaz bi že lahko šla med rjuhe, pa se kr ne morm odklopit :)-!

Si pa verjetno ena redkih, ki ne gleda te oddaje, mene pa kar vleče tja pred ekran, se vsaj dobro nasmejiva z mojim :)-

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 8:23:28   
*
Zgrešile ste poanto!:zmeden2:

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 9:27:49   
*
Prejle me je vrglo, preden sem uspela kopirati tole:
Vse ste se osredotočile na Sanjskega moškega..na vizualnost, pa nisem tako mislila. Meni je vizualno všeč, sam me moti to, da je na prvem zmenku že ugotovil, da je Nataša to kar išče. A res? Potem pa seveda je potrebno izpeljati oddajo do konca in se še posladkati z ostalimi sadeži…ne vem no. Glede same oddaje, ne bi smela razkriti, da se je on že odločil..naj nas pustijo v napetosti, saj to je tudi namen gledanosti. Oddajo sem rada gledala, ker za film ravno nisem sposobna tisto urco pred spanjem, sem preutrujena. Sam sem se pa v petek precej vznemirila. Kot sem že napisala, jaz sem slišala samo nakladanje..kot da bi najin tati to govoril. ISTO!!! Zato mi je tudi slabo postalo.:(

Pa bo prišel čas, ko se nekako ne bosta strinjala drug z drugim(sanjski moški in izbranka) in kaj bo on vrgel ven iz svojih ust..škoda, da nisem tiste ali druge izbral. Le kako se bo reva počutila. Pa še to..le kaj je potrebno 22-letnicam iskati moškega..haloooo???:zmeden::zmeden::zmeden:
Za moje pojme je to moški z prevelikim apetitom. In kaj se bo zgodilo, če to ni to? Se bo kot Lassie vrnil k poraženkam? Najprej prvo spremljevalko porihtal, nato drugo, tretjo…bodo dopustile, sam zato ker že z naslovom *Sanjski moški* predstavlja vse in še več? Ne razumem..pri mojih letih ne razumem, oz. se mi že svita…14dni si z nekom in se zaljubiš, nato si ustvariš družino..po par letih ugotoviš, da to ni ljubezen…potem pa se čudimo, ko katera reče, jaz imam pa tri otroke, vsak otrok ima drugega očeta..ja seveda, če pa je poskušala in poskušala in na koncu ugotovila, da ni niti eden od njih partner za vso življenje. Enostavno se zameša simpatija, ljubezen, romantika, zaljubljenost, prijateljstvo..le kako ločiti vse to, da končno uspeš videti, da je to to?

Na kratko: strah me je, da je to to…kar se tiče ljubezni. Se je res tako lahko hitro in globoko zaljubiti? Madoniš, pol sem jaz pečenka..to pa pri meni ne gre tako, vsaj do sedaj ni šlo…sem tekačica na dolge proge.:((

Kot sem že napisala…edini sanjski moški zame je ta, ki sedaj spančka v posteljici po obilnem zajtrku. Enostavno sem obupala..sploh pa sedaj po teh oddajah. Tako lahko najti *ljubezen* in kako hitro jo lahko izgubiš…takšna vznemirjenja so zame več kot preveč…tako da ostajam hladna za takšne stvari!

Tako, pa sem kašljala sedaj…za to leto sem končala..hehehhe.
Še malo pa bom imela R:D: in prazniki se bližajo..JUPI!!!!

Ohranite toplo svojo ljubezen, ker ko je enkrat imaš, jo je potrebno samo segrevati in ne do vrenja..to pa ne. Težko jo je samo najti…

Čao!;)


(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 9:55:21   
malika
Jaz te oddaje ne gledam, zato ne vem zakaj gre.
Ampak na splošno sanjski moški? Hm,ne vem. Na začetku ko se totalno zaljubiš je izbranec seveda totalno sanjski, ko pa stopiš iz oblakov ,pa najdeš to in ono stvar, ki ni najbolj sanjska, ampak kljub temu ne pogubna-realna.
Jaz se v mojega nisem takoj zacopala.Ko sva se spoznala in ga začela žurat naokoli(brez obveznosti, jaz samska on ne :ups: ne me kregat)je navezanost nehote rastla. Odločilen korak je naredil on, mene je avtomatsko potegnilo zraven in takrat sem ugotovila, da sem v nebesih in da sem nehote našla kaj sem iskala.In to čisto mimogrede.Nežnega, pozornega, lepega,...v glavnem človeka, ki veliko da nase, obožuje svojo družino in seveda otroke in juhu mene.

Mislim, kaj hočem s tem nakladanjem povedat. Samo to, da za vsako žensko obstaja en sanjski moški. Ene jih najdejo prej ene pozneje.Enim se uspe takoj zaljubit, eni rabimo čas in potem nas nepričakovano udari od zadaj.Mogoče se je potrebno spustit z oblakov in začet iskat pri tleh in najprej okoli sebe,...
Ne vem, govorim samo iz lastnih izkušenj. Svojega sanjskega moškega, sem spoznala pri svojih 25 letih, do takrat sem imela samo dve bežni zvezi(ki sta trajali 6 mesecev)in ker to ni bilo to, sem raje samska žurala naokoli.

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 10:46:41   
tiha
Hi, hi, hi, Malika, tudi jaz sem svojega sanjskega moškega spoznala na tak način :ups::ups::ups::ups:

No, po 8-ih letih zakona (madona, a bo res že osem let), je malo manj sanjski (saj tudi jaz nisem), je pa na splošno kar v redu partner in očka.

Jap, meni tudi tale oddaja ni všeč....

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 14:04:01   
kimi
mene se pa to tok bedn zdi gledat da nism še nikol gledala razen prvič ko so se dekleta sprehajala proti njemu vsaka zase iz lu+imurine pa sem takoj prešaltala in nikoli več pogledala

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
7.11.2004 14:39:11   
Pia73
Glede odaje sem že napisala kar sem imela za napisat,...

Sicer pa Kamejka nikar ne vrži puške v koruzo. Verjamem, da imaš za seboj grozno izkušnjo a te moram potolažiti, da so na svetu še v redu moški,... Eden od njih je poročen z menoj, ta drugi pa je star 4 leta in njegovi dnevi še pridejo,... Si pač imela smolo, pa ni rečeno, da se bo ti ponovilo, samo priložnost si moraš dati,...:metulj:

LP Pia73

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dovolj mi je sanjskega moškega!!!
8.11.2004 14:41:56   
samuelion
Sanjski moški obstaja, a le v glavi posameznice.

Na začetku seveda gre za 1T (beri = eno tono) ljubezni, kasneje pa se vse obrača na zaupanje, ki je temelj obstoja dobre partnerske veze. Tako da ima ljubezen drugačen in globji pomen, ki pa ga večino ljudi zamenjuje s tisto teenagersko zaljubljnostjo (toplina v trebuhu, mravljinčenje po telesu, itd). Tako da je mega zaljubljenost možna le v sanjah, ki so pa eno od štirih osnovnih stanj zavesti. Vsekakor se je potrebno preselit v sedanjost, nehat sanjat in začet pozitivno, zdravo in trezno razmišljat - tukaj le gre za vezo, ki jo želimo obdržati do konca življenja in je potreben tudi marsikateri kompromis z obeh strani.

In kaj pravim na rek... vsi moški ste enaki.
Pa še res je! Seveda je se je tukaj potrebno postavit v vlogo fijakarske kobile, ki v moških ne vidi drugega kot nekaj kar jih prizadene, zaradi preteklih dogodkov. To je seveda obrambni mehanizem, iz tega razmišljanja, pa je seveda težko pričeti neko novo vezo, saj v vsakem moškem vidiš potencialnega kandidata, da te opehari in odvzame del tvojega srca. Pri takih odgovorih, si je potrebno sneti barva očala in pogledati v svet s polnim pogledom (barva očala - razlaga:: ob nošenju vijoličnih sončnih očal, svet vidimo vijoličasto in nerealno. Barve zo pomešane s vijolično in tako ne dajejo realne slike).
Če še vedno velja teza, da smo vsi enaki, potem bo najbrž tvoj otrok ob takšni vzgoji za marsikaj prikrajšan in se zna zgodit, da bo on do žensk kasneje enakega mnenja.

Sicer pa TV oddaje so tako strukturirane, da bi naj ljudi "zabavale" (aka poneumljale) in pritegnile čimvečjo medijsko pozornost. Več pozornosti - več oglaševalcev. In ker je oddaja na komercialni tv, ne rabimo pričakovati neke kvalitete izbire, ampak samo napis z veliko: malo za salo malo za res, glavno da je neki rom pom pom in da je za veliko vecino :hudicek:

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?