|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
11.7.2007 13:04:59   
Naty_ka
Catja, kak sta tvoja moška zlata. Prav zanimiva sta. Samo povej kako je bilo na dopustu? Z vsako oko enega paziš? Si imela bolj delovni dopust, kot dopust v pravem pomenu besede...user posted image

Kako pa kaj služba? Delaš kje?

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
11.7.2007 13:06:31   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Bomo vidli, bomo vidli kaj smo ušpičiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Bi rekla da user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
11.7.2007 13:08:12   
Naty_ka
Amy, Ela je res tako zlato dete.  Pa nobenega dvoma ni, da imata z Aleksom istega očeta... user posted image user posted image ... sta si res zeeeeelo podobna user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
11.7.2007 13:09:00   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Amy, Ela je res tako zlato dete.  Pa nobenega dvoma ni, da imata z Aleksom istega očeta... user posted image user posted image ... sta si res zeeeeelo podobna user posted image

Upam, da mi ne zameriš...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
11.7.2007 13:21:29   
amy26
Upam, da mi ne zameriš...

ti nimam kejuser posted image user posted image  mal sta si res podobne, edino učke ima pa čisto po meni in sicer modre, Aleks ima pa rjave.

Pa spet sem bila v šopingu, tokrat sem si pa končno kupila ene kopalke od Adidas, pamojmuuser posted image  eno srajco v H&M-u, za otroke pa končno nič kupilauser posted image  prišla pred pol ure, nekaj pojedla, dala Elo spat, zdej pa zaslužen počitekuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
11.7.2007 13:25:00   
petarda
Meni se pa zdi, da je Ela čista mamica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
11.7.2007 13:29:44   
amy26
Meni se pa zdi, da je Ela čista mamica

tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
11.7.2007 13:30:00   
catja2
Nej tista bula je izginila, sedaj bi ga morala naročiti za pregled v MB pa se ne morem prepričati, da bi dvignila telefon, ker me je tak strah kaj bodo spet tam delali z njim in kaj bodo spet fantazirali!

Naty trenutno sem na sončni in koliko berem sva verjetno sodelavki user posted image
Kako to da ti ne delaš več tam?????

Jaz sem že en mesec doma in čakam... Sem prejšnji teden prošnjo poslala in upam da bom dobila, ampak delo se začne komaj septembra!!!

Glede morja: spala nisem cele noči skoraj nič, ker sta naša lulčka spala poleg mene na veliki postelji in sta celo zasedla, pa še navajena nisem da spita pri meni; moj je spal na pomožnem ležišču!!
Na plaži sta se držala kar precej skupaj; bi pa bilo dosti lažje, če ne bi bila tam taka gužva in ju res nisi mogel iz oči izpustiti (tisti dan ko smo bili na Viru je bilo dosti boljše, ker smo bili skoraj sami na plaži).

Drugače pa se tudi doma sedaj držita bolj na kupu in hodita eden za drugim, ker prej pa sta letela vsak v svojo stran user posted image

Najbolj pa sem vesela, ker lepo spita vsak v svoji sobi in sedaj sta se končno spet privadila na vrtec user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
11.7.2007 13:35:39   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: catja2
Naty trenutno sem na sončni in koliko berem sva verjetno sodelavki user posted image
Kako to da ti ne delaš več tam?????

Jap, bova sodelavki.  Meni 22.07. poteče pogodba, do takrat pa še koristim dopust.
Zakaj sem doma? Dolga zgodba.  Šefi bojo dali firmo v stečaj, ker ni prinašal toliko dobička kot so si zamislili...user posted image

inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
11.7.2007 13:36:44   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Glede morja: spala nisem cele noči skoraj nič, ker sta naša lulčka spala poleg mene na veliki postelji in sta celo zasedla, pa še navajena nisem da spita pri meni; moj je spal na pomožnem ležišču!!
Na plaži sta se držala kar precej skupaj; bi pa bilo dosti lažje, če ne bi bila tam taka gužva in ju res nisi mogel iz oči izpustiti (tisti dan ko smo bili na Viru je bilo dosti boljše, ker smo bili skoraj sami na plaži).

Drugače pa se tudi doma sedaj držita bolj na kupu in hodita eden za drugim, ker prej pa sta letela vsak v svojo stran user posted image

Zato pa sem jaz letos poiskala en res miren kraj, da se ne bom za vsak korak drla za malim in letala za njim.

inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
11.7.2007 13:40:57   
Naty_ka
Da nebo slučajno katera mislila da sem jaz že spucala Sergejevo sobo. Še do vrat nisem prišla, ne da bi še kaj naredila...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
11.7.2007 14:10:23   
Nej

Da nebo slučajno katera mislila da sem jaz že spucala Sergejevo sobo. Še do vrat nisem prišla, ne da bi še kaj naredila...user posted image

Če pa si že celo jutro na RR- z mano vred- samo jaz sem v službiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
11.7.2007 14:20:33   
catja2
Da ne bo slučajno katera mislila, da sem jaz likalnik vklopila!!!

SEdaj pa ga tudi ne bom, ker grem po otročka v vrtec.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
11.7.2007 14:25:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Nej

Če pa si že celo jutro na RR- z mano vred- samo jaz sem v službiuser posted image user posted image user posted image .

Ne take pisat, k pol ne boš več dolgo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
11.7.2007 14:30:28   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ne take pisat, k pol ne boš več dolgo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne res, imamo zatišje- se pozna, da so dopusti.
Saj bom zato septembra spet delala za tri.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
11.7.2007 15:35:48   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image kolko ste načvekale......

jaz sem pa danes čisto zbita prišla iz službe....sem morala takoj eno kavico spiti, da sem malo k sebi prišla. zdaj pa bi morala res iti peglat, ker sem danes zadnjo majico in hlače vzela iz omare, tako zase kot za Adama. ob 5 pa grem masirat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
11.7.2007 15:36:44   
ada2
ful lepe slikice od vsehuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
11.7.2007 15:38:58   
Naty_ka
Ženske, jaz rabim 4 šparove smrečice. Ima katera še kakšno viška?
Lepo prosim

inteligence.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
11.7.2007 15:39:42   
ada2
jaz pa še nisem čisto nič na razprodajah kupilauser posted image user posted image

me je pa sestra povabila s sabo jutri v šoping, mogoče pa bom res šla, čeprav za zapravit nimam ničuser posted image , ker sem uspela vse zapravit že do razprodaj (pa sploh nič nimam za pokazat, kar bi kupilauser posted image ). je bilo tolko enih rojstnih dnevovuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
11.7.2007 15:40:35   
petarda
Naty pošlji mi naslov na ZS, pa ti pošljemuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
11.7.2007 15:40:52   
ada2

Lepo prosim

jaz jih tudi rabim.....

imam pa veliko mercatorjevih odveč, če katera rabi naj reče...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
11.7.2007 15:41:50   
ada2
catja pridete kaj v mesto?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
11.7.2007 20:24:15   
*bubi*

Joj, zdaj si me spomnila, da jih jaz še nisem Adi poslala user posted image . Spakirane v kuverti čakajo, da si jih pride poštar sam iskat, očitno user posted image

Naty, če dobiš od petarde, potem bi jaz tiste obljubljene kar Adi poslala. Drugače pa lahko malo raztalam user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
11.7.2007 20:47:04   
petarda
Čeeeeeeeeeeeruser posted image

Ada, če jih ne boš imela dost od bubi, pa še meni pošlji naslov, pa ti jih pošljem, če še kje kako zbrskam.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
11.7.2007 20:55:22   
petarda
Naty šele zdaj sem videla, da mi je tvoj naslov znanuser posted image user posted image user posted image ...se spomniš kako sem ti pošiljala novoletno čestitko? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

sladoled
matejavs

Katero obliko sladoleda imeš raje?

na kepico (41%)

točen na avtomatu (30%)

z lopatko (24%)

ne jem sladoleda (5%)

Število vseh glasov: 663

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!