|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
12.7.2007 22:12:28   
petarda
Boste danes kaj za čvek? Jaz bom še kar nekaj časa sama

Kaj zdaj??? Nisi več sama, al se je bubi le zbudil in ga zdaj za rokico držiš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se še nisi naučila, da tle se ni dobro pohvalit? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
12.7.2007 22:14:31   
petarda
Kaj pa je v Sparu tak zanimivega, da vse zbirate njihove nalepke in ne Mercatorjeve? user posted image  A brisače? Al kaj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
12.7.2007 22:19:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mal sem brskala za fotoaparate...

Jaz se na to sicer kaj preveč ne spoznam, ampak bere se dobro..... Cena pa je kar user posted image

Kokr sem računala me nebi preveč prišlo...607 EUR v eni trgovini. Zraven dobiš še dva giga kartico in torbico...Ker ima NIKON zdaj eno obletnico, dobiš za njihove fotaparate, ki jih kupiš do konca avgusta povrnjenih 90 EUR na tvoj račun...se pravi, da ostane 500 EUR...in recimo, da vzmem na par obrokov, prvega plača moj lubi....meni ostane sitnica user posted image user posted image user posted image ...sam znajt se je treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
12.7.2007 22:22:28   
petarda
Čeprav mi je ful grozno, da smo to začeli v tednu pred dopustom, tam pa ga bomo spet razvadili.

to pa itak...ker ni šans, da boste imeli tak red kot doma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
12.7.2007 22:27:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Babe, samo to vam pa moram povedat: res ste/smo grozne user posted image . Enega moškega smo imele, pa še ta nam je pobegnil...user posted image user posted image  Katastrofa. Res!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...zame bo katastrofa, ko mi moj pobegne user posted image user posted image user posted image user posted image ....Rok je pa verjetno res kje na počitnicah, kolesari po krasu in v prtljažniku avtomobila kliče štorkljo, naj Roku prinese bratca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
12.7.2007 22:30:56   
petarda
Vsake toliko slišim samo en mami! Včeraj je bilo podobno, res pa je malo dlje trajalo, da je zaspal, pa 1x se je že hotel jokat. Ampak je nehal, preden sem uspela k njemu prit.

....to je pa res super...ko dam jaz Petardita v posteljo...protestira na ves glas....ni šans, da bi se nekaj igral v posteljici....ali zaspi v minuti...ali pa protestira v iber.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
12.7.2007 22:32:59   
petarda
Sem upala, da se bo še Tincci kaj javila in povedala, kak je to bit poročena žena...če je kaj drugače...pa očitno ji ni do družbe nocoj.user posted image ......

Kje pa je Nina kaj? A ima ona tudi dopust zdaj? Pa Urša?....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
12.7.2007 22:34:19   
petarda
....Kaj pa Sharpy??? Da se niso one to v Portorožu zmenile, da nas bodo dale mal na ignore user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
12.7.2007 22:35:15   
petarda
Ajaaaaaaaaaa....Sharpy je čist uničena, k jo paštetka skoz po šopingih fura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
12.7.2007 22:49:12   
petarda
Evo kaj sem šla jaz zdaj obujat user posted image

klik

tle se je šele začel naš mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da nas je kar dosti ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
12.7.2007 23:13:34   
petarda
Lahko nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
13.7.2007 7:18:38   
amy26
Evo kaj sem šla jaz zdaj obujat

klik

tle se je šele začel naš mesec

petarda, obujaš spomineuser posted image , mogoče se je pa že kej prijelo pa ti kmalu ne bo treba samo obujati spominov, jih boš lahko spet doživljalauser posted image  na koncu je bilo res fino pričakovati bitjece, jaz sem na koncu z Elo bila že prav neučakana, ker sem spala nikakvo tako da mi zdej sploh ni težko vstati ko se Ela tok pogosto zbuja, sem se navadilauser posted image

bi pa danes morala mal pospravljati, pa tok enga prahu se je nabralo pa se sploh ne spravim pobrisat, pa likat, kje je Naty da mal pomagauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
13.7.2007 8:01:35   
*bubi*
Jutro! user posted image  

Je že petek user posted image .

Včeraj sem šla še malo pospravljat, potem pa sem gledala NKZ in šla spat. Pa user posted image  je prej končal kot zdaj cel teden in se je takoj za kompjuter spravil. Ker bogi revež že 4 dni ni nobenega fuzbala odšpilal user posted image  Tak da je bil računalnik zaseden. Ne, petarda, ni se bubi zbudil in nisem ga za rokico držala user posted image . Je pa zjutraj ob pol šestih nekaj sitnaril, da bi jogurt jedel, pa se igral,.... mleko je že ob štirih spil, ker se je zaradi user posted image  zbudil. Potem je končno zaspal nazaj, ob sedmih pa spet borbe, da on bi ajal, obut in oblečen je v spalnico pobegnil na mamin pojšter user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Bubi, zato, ker si se TI hotela cartati. user posted image  Le priznaj...user posted image

Priznam user posted image . Jaz sem bila tak zmatrana v začetku user posted image , slabo mi je bilo, tak da sem komaj čakala, da greva z bubijem spat user posted image . Maj in junij pa sta bila tudi psihično precej stresna. Zdaj imam k sreči malo več energije, čeprav počasi zaključujem 6. mesec in se že začenjajo druge težave..... Ampak bomo že pregurali do oktobra, saj bo hitro konec poletja user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
13.7.2007 8:12:01   
*bubi*
Evo kaj sem šla jaz zdaj obujat

klik

tle se je šele začel naš mesec

Če povem po pravici, se mi tega ne ljubi brat, je pa zanimivo pogledat nicke pa tu pa tam kaj preletet. Res vas je veliko ostalo, nekaj pa je vseeno takih, ki jih sploh prvič vidim na RR - bauka, babica, simi-2, morgaine, Julijana, meta22 user posted image .

Jaz sem takrat bila še med decembrkami. In nisem doživela vsega tega pričakovanja, pa CTGjev (čeprav so me skoz pošiljali, ampak ne zaradi popadkov), pa lažnih popadkov, pa razmišljanja naj grem ali naj še malo počakam..... Mogoče pa bo zdaj drugače user posted image

Pa vidim, da je Uršo falotek že takrat za nos vlekel user posted image . Pa da nobeni ni ostal user posted image  v trebuščku user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
13.7.2007 8:29:32   
Naty_ka
Jutro

Joj, čist sem zdaj not padla ko sem brala naš častni krog. In tak slučajno sem šla na nick ene ( pa se zdaj ne spomnim katere) in vidla da gre letos decembra rodit. Mislim da je bila smeškauser posted image  Ne vem.
Madonca, midve z morgaine sva vztrajali kar do konca. Kriza, ej.

Jaz pa zdaj grem na vrt. Pol sem včeraj porihtala, drugo polovico pa še danes.

Se oglasim kaj. Čao.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
13.7.2007 8:32:31   
Naty_ka
Jap, "smeško" je bila.  Sem zdaj našla. Ja bubi, nekatere so redko čvekale z nami, druge pa kar redno.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
13.7.2007 10:21:06   
Naty_ka
Prej sem vam pozabla povedat, kaj mi je moje dete danes zjutraj ušpičilo. Jaz sem se še rihtala v kopalnici, Sergej pa je v kuhinji gledal knjigico. Potem pa pride k meni in pravi: mami, zujo. Mami zujo. Pa mu rečem: Sergej, ne razumem te kaj mi praviš. Pokaži mi. Pa se prime za lase in pravi: zujo ledi mami (frizuro naredi mami). Jaz sem se tako nasmejala. user posted image
V soboto ko smo šli na veselico, sta z atijem oba stala pred ogledalom in se rihtala. Seveda je še Sergej dobil malo želeja na lase in ne vem zakaj se je danes zjutraj na to zopet spomnil.
V glavnem, ko je prišel v vrtec je rekel: ege zujo, pa se zraven božal po laseh user posted image  (sam sebi pravi ege)

Po moje jim bo vse pol dneva težil, da ima danes lepo frizuro...user posted image  Pa verjetno bo vsakemu posebej povedal da mu jo je naredila mama. user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
13.7.2007 10:23:10   
Naty_ka
Zunaj je vroče ko user posted image . Sem se zdaj prišla malo hladit v hišo, pa sem vmes še sem pokukala user posted image
Malo še pa bom končala z vrtom user posted image

A ste slišale, da bo drug teden do 38 stopinj user posted image  To še bo žurka...user posted image

Grem zdaj dalje delat, preden me...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
13.7.2007 10:24:05   
*bubi*
Moram malo tvoj monolog razbit user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
13.7.2007 10:27:06   
*bubi*
A ste slišale, da bo drug teden do 38 stopinj To še bo žurka...

Glih pravi teden za morje smo izbrali. Če je že tak vroče, je boljše, da smo na user posted image . Drugače bi še res mami bubijev bazen okupirala user posted image

bubi pa se skoz brije. Atija proba in reče pika, bit! Potem pa se tudi sam obrije. Pa mamica bi se baje tudi morala user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
13.7.2007 12:28:21   
catja2
Naša lumpija pa sta čisto nora na avte, traktorje...

Včeraj smo prišli domov in L je takoj bil za volanom, narihtal muziko in poleg plesal; J je pa stal na zadnjem sedežu in plesal user posted image user posted image
J pa na traktorju ve celo kje je truba (kar se meni niti ne sanja)user posted image

Luka= Kaka
Jaka = Kaka
Tako se namreč kličeta user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
13.7.2007 12:30:25   
catja2
jo nisem vam povedala! V pon. imam razgovor za službo user posted image

PA včeraj sem uspela cote speglati; pa danes sem cvetlično gredico uredila, še prej zjutraj pa sem malo po obiskih letala in sem tak iz forme, da sem spila šilček medice in sem že barvo dobila user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
13.7.2007 12:34:27   
amy26
Je že petek

bubi, res je petek , vendar petek 13 user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
13.7.2007 13:41:12   
*bubi*
jo nisem vam povedala! V pon. imam razgovor za službo

Srečno, catja! Upam, da preberem dobro novico čez teden (dva, tri.... odvisno od petardine gostoljubnosti user posted image ), ko se vrnemo domov.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
13.7.2007 15:07:58   
ada2
evo mene!

sem imela za danes obljubljeni PD, pa sem bila vseeno v službi in na koncu so mi rekli, da lahko grem ob 13 domovuser posted image user posted image user posted image , ampak sem kar ostala še tisto eno uro. user posted image user posted image  eni se res lahko norca delajo....

ampak sem vse uspela prenesti z nasmehom....saj je v bistvo bilo grozno smešno, ko se niso mogli zedinit kaj bi delalauser posted image user posted image user posted image  in so mi 5x spremenili, pa kar naprej je kdo prišel kaj novega naročit, čez 5 minut pa spet....eh, brezvezeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Varno in učinkovito odpravljanje zaprtosti
Macrobalans je varno in učinkovito odvajalo finskega podjetja Vitabalans, primerno za otroke in odrasle. Deluje naravno,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!