Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ste nekatere že prave strokovnjakinje na tem področju, zato mam eno vprašanje, če se da kateri odgovoriti in sicer namreč ali je možno da ti ovulacija traja skoraj štiri dni?!? Jaz bi rekla da ne - sem biologinja - ampak zdaj ko berem te vaše nasvete in to, sem se začela malo bolj opazovat (ovulacija itd.) in sem opazila prozorno lepljivo sluz pri sebi že v soboto in vse do danes. Malo belega toka ali pa glivičnega vnetja je tud (belkast izloček), ampak ta sluz pa je v kompletu zraven.
imam redne na 30 dni- le včasih je na 28 - in bi torej res pasalo vse skupaj v čas ovulacije - sobota 14. dan in nedelja 15. dan; samo kaj pa je potem danes? spet ovulacija? ali pa imam zeloooo počasno jajčece in potuje zelo slowly???
(hecam se). Drugače me pa lahko pripišete med tiste, ki 
.
.
? a študiraš ? delaš ?
kaj mislite naj bi to bilo????Ali je možno da ta mesec sploh ne bom imela O in da nimam možnosti zanositi