|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1 mesečna ločevalna dieta
24.7.2007 21:23:33   
katjandraž
Zasledila sem enkrat, da ste nekatere hujšale po ločevalni, vendar samo 1 mesec. Zanima me, če se vam je obneslo ali je bilo prekratko obdobje in ste kg pokasirale nazaj?

Sama sem hujšala po ločevalni z Vztrajnimi 2 enkrat pozimi, zdaj pa me je mož na dopustu razvajal, tako da sem se zredila za 3kguser posted image . Zdej pa ne vem, kaj čem ali vseh 90 dni ali samo 1 mesec. Kg imam dovolj na zalogi tudi za 90 dni, samo ne vem, če mi bo ratalo kuhat, ko grem v službo? No, kuhat že, samo za jest ne bojo ure štimale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
24.7.2007 21:53:39   
Allia
Jaz sem šla pred časom v 1 mesecu približno 5 kg dol, vendar se diete nisem striktno držala, mogoče le 14 dni, potem pa ne več.Kakšen dan sem malo pomutila.Zdaj pa mi je po porodu ostalo še 8 kg in še 5 kg od prej.Nikakor se ne morem spravit hujšat in samo nekaj pregledujem te forume, pa se lotim hujšat, pa čez dva dni spet po starem.To počnem že 3 mesece, če ne še kakšen mesec več.V tem, času jih je tu gor že ogromno shujšalo, jaz pa še vedno cincam in se potem tolčem po glavi zakaj nisem vztrajala, češ, bi bilo danes že lahko konec.Ampak res nisem karakter.Sem tako jezna nase in razočarana nad sabo, da ne zberem dovolj moči, ampak kar nekaj cincam.Kadar sem to dieto prvič izvajala sem imela resnično željo in moč, zdaj pa čakam da mi sonce posuši kile...oh ko bi le.

Vsak dan znova upam, da mi kakšen dan uspe zbrat moči.Najbrž je samo začeti zelo težko, potem pa steče.


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
24.7.2007 22:21:06   
katjandraž
Ej, Allia, dejva se v roke vzet, pa začneva zares. Kaj praviš? Pa ne bova mladenki zamaščeni okrog hodiliuser posted image ! Dons je dež, nama sonce ne bo nič posušilo, morva kar sami bit mal pridni .

Resno, jaz razmišljam, da bi začela v nedeljo, ker bi rada, da mi 2.9., ko bo sin praznoval RD pride OH dan, da si privoščim tortico. Če pa bi hujšala samo 1 mesec, pa lohka tudi v ponedeljek ali pa 1.8. Mi je vseeno. Samo par dni še rabim, da pojem zalogo piškotov, ki je doma in si privoščim še kakšen toast in pizzo in piškotke ob kavi. To so največji vzroki mojega špeha, sem ugotovila, ker sem to najbolj pogrešala.

Še katera?! Pa kaj pravite, 1 mesec ali gremo resno, 90 dni?

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
24.7.2007 22:27:03   
moci
če ne bo prehudo za mojo izbirčnost se vam pa še jaz pridružim. skrajni čas bi že biluser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
24.7.2007 23:30:38   
Allia
Ma ja, jaz kar bi.A veš, da sem danes rekla svoji mami, da sem kot kakšna stara mama s tem špehom na sebi, ker sploh ne morem več nič seksi oblečt.V petek gremo na morje in ponavadi sem si vedno vzela kakšne lepe kratke majčke, krilca,...zdaj imam pa vse prtegnene maje, pa hlače,...Jao, jao, ne vem kako bom s tem špehom strašila po plaži, ko bom morala tekat za malo.V četrtek grem na neko masažo proti celulitu, pa upam, da mi bo to dalo kaj motivacije.Tako da, ja jaz bi kar začela.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
25.7.2007 10:50:09   
moci
no, pa dajmo. katera bo pa navodila dajalauser posted image

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
25.7.2007 23:04:22   
Allia
Kakšna navodila si mislila? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
26.7.2007 14:37:54   
katjandraž
Predlagam, da v nedeljo kar začnemo. A prov? Si damo kakšno ime? Ja, navodila, tud jaz ne vem točno, kaj si mislila, mogoče to, da vsako jutro odpremo temo z imenom naše "skupine" in dnevom hujšanja?

Evo, zdele čakam pickota, da mi pico prineseuser posted image . Še malo, pa ne bo več takouser posted image . Ampak tudi jaz bom kaj drugačna, s kakšno kilco manj, upam.

Javite punce! Se še katera pridruži? Odločila sem se, da bom vztrajala, dokler bo časovno šlo (služba, pa to), pa tudi če bo samo 1 mesec. Boljše kot nič.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
26.7.2007 16:01:01   
Allia
Ja, lahko začnemo, ampak jaz se 1 teden ne bom nič javljala, ker me ne bo.Bom uživala na morju in se trudila s hujšanjem.Jaz zdaj že 2 dni malo jem, sicer ne po ločevalni, ampak le kosilo in veliko sadja., po 6 uri pa nič več, tako da upam, da se bo tudi to kaj poznalo.Enako imam namen delati tudi na morju, ko pa pridem domov pa nadaljevat z ločevalno.
Mislim, da je najbolje tako, da se bomo dnevno javljale in si vlivale moči in pogum, pa VZTRAJNOST!!!!!A v nedeljo bo beljakovinski dan?!


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
26.7.2007 23:00:10   
katjandraž
Allia, super! Upam, da ti dieta ne bo pokvarila dopusta, ampak itak boš čist zaposlena na morju, tko da se sploh ne boš spomnila, da manj in drugače ješ. Ja, beljakovinski bo 1. dan. Me je kar malo strah, kako bouser posted image .

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
27.7.2007 9:30:45   
barcaffe
user posted image user posted image user posted image Punce, veselo na delouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
27.7.2007 20:33:01   
Tinca7
A se lahko še jaz pridružim? Jaz imam še nekaj (deset) kilogramčkov, ki se me po porodu še kar vztrajno držijo!
Kdaj začnete; v nedeljo ali ponedeljek? In kaj bo na jedilniku? Moram priznat, da sem glede beljakovin, Oh in škroba nimam pojmauser posted image , hočem rečt, ne vem katera hrana je kaj.  Saj pri osnovah že gre, ostalo pa se mi ne sanja več.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
28.7.2007 13:40:28   
katjandraž
Valjda, da se lahko pridružiš. Jaz imam namen začeti jutri. 1. je na vrsti beljakvinski dan, ki sem ga nameravala imeti čisto po knjigi, vendar bojo pri mojih delali golaž, tako da bom jedla golaž, zraven solato in en kos polnozrnatega kruha, na koncu pa bom popila 3 dl čiste goveje juho. Za večerjo isto, samo pol manj in brez kruha ter juhe. A, ja, za zajtrk pa sadje, najbrž bom pojedla 2 breskvi. Pa veliko vode je treba popiti! Pa najmanj 2 kavi na dan bom tudi spila in to z natrenom in malo mleka. 

Kako pol, še kakšna, ki se nam jutri pridruži? A si bomo eno temo odprle jutri? Kako naj se pa imenujemo?

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 1 mesečna ločevalna dieta
29.7.2007 21:14:12   
Tinca7
Živ,

Jaz sem se odločila, da začnem v sredo in sicer zato, ket moj oče praznuje 60 let v nedeljo, tako da bom lahko kaj pametnega jedla, ker pride na beljakovinski dan. Vseeno veliko sreče pri vsej stvari, in čim manj lakoteuser posted image .

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?