amy26
|
dobro jutro, paštetka pa si ti prepričana da pričakuješ M , mogoče se pa res bliža tvoj odhod v Rim saj 27.7. je že zelo blizu, me kar mal stisne v trebuhu, ko sem jaz tisti dan imela rahle popadke in zvečer že tiste ta prave in ko sem svojga zbudila da gremo v P no ja takrat mi ni bil glih prijeten odhod, ker sem vedela kaj me čaka, še zdej me šraufa v trebuhu to naj te ne prestraši saj dobro veš kako poteka porod , in ti res želim da bi se v drugo manj matrala kot v prvo z M Ada, bogi Adam men bi bilo tudi ful težko gledat da ga šivajo, še ko kri vzamejo se stran obrnem. Nej, Anej je pa tudi priden, pa da tok besed obvlada samo pohvalno, z Aleksom sta rojena na isti dan pa le moj nič ne zna še povedati še vedno samo mama, pupa, papa, pa pa, duda(ta), Pa še nekaj o naših lepih nočeh, so naravnost katastrofalne in to že dva dni. Včeraj je Ela bila pokonci od 2.30-5.00 vmes se smejala, vriskala, dojila, na koncu pa že jokala ker ni mogla zaspati, jaz sem bila pa ful jezna na njo, ker ni in ni hotela zaspati. Pol zjutruj je pa gospodična pa spala, seveda je morala not prinesti nočno rajanje. Danes zgodba ista no ja boljša, zbujanje vsako dobro uro, je pa vsaj nazaj zaspala po dudi oz. dojenju, vsaj nekaj. Ne vem a je možno da ima preskos v rasti, vsaj upam ker res ne želim da bi bila to stalnica.
|