Anonimen
|
Jaz več ne vem KAJ . Z živci sem skoraj na robu. M izsiljuje, da je joj. Skoz hoče mene, me za roko držat, z mano iti spat, S se ga še dotakniti ne sme. Če samo grem ven iz sobe prijokca za mano, ...ma kaj jokca 24 ur na dan. Ponoči šetam, ker če gre S, M doživi živčni zlom. Prav tako je zvečer s spanjem. Zvečer mi na trebuhu zaspi . Hrbtenica in jajčniki me bolijo za znoret... Ponoči: 20.00-20.30 dajem M spat - 21.00 grem spat 21.-24. - grem 5 x lulat, se stokrat obrnem, vroče me je za ****, ne morem nikamor noge zložit 00.15 - šetam k M 00.20-00.45 - M mora iti lulat, nato stojim ob M posteljki in ga obvezno moram za roko držat, komaj zdržim, da se ne polulam in da mi križ ven ne vtrga 1.20- M pristane pri nama v postelji,...me brca, se premetava... 1.40- ko M zaspi, se selim v dnevno sobo, lulat 2.00 - se zbudim cela mokra in ne vem kje sem 3.00 - se zbudim drugič še bolj mokra in v transu, šetam v spalnico, 3.05 - M cmoka, brca...zato ga selim v njegovo sobo nekje do 4.00 se premetavam, zlagam noge, pojštre, lulat... 6.00 gospod M vstanejo, ga selim še malo v spalnico, da se še vsaj za sekundo stisnem očke 6.10 gospod S vstanejo 6.15-7.00 M tečnari, jokca, moji živčki popuščajo, na bruhanje mi gre, ...zdaj pa grem kričat! A ima kdo kakšen cigaret?
|