|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
23.7.2007 21:51:07   
NinaŠ
Jutri ima Anže zobarja - mu bo poskusila kakega črvička odstranit user posted image  user posted image ne vem kako bo to šlo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
24.7.2007 8:39:12   
Nej
Lep pozdrav!

Bubi vidim, da ste se imeli čudovito- lepe slikice.
Paštetka še malo pa bo mimo- zdaj še je malo ta vročina pripomogla k slabemu počutju. Jaz nisem noseča pa sem popoldan taka kot cota.
Tinnci user posted image user posted image  za Hano, Anej je tudi brez plenic čez dan morem reč da 99%. Tudi pove kdaj more lulat in zadrži do kahle ali WC. Čez noč pa še mu kar dajem gor, čeprav komaj takrat, ko zaspi, ker drugače ne pusti in se dere 'kahja' (kahla).
Zdaj ima celo finte, da reče da ga lulat, mu slečem hlače in rečem idi na kahlo, pa hodi po sobi in pravi 'mami puze (puzle) kaka, ato (avto), pepi (en večji medo),.... pa mu morem nonstop pravit 'ne tam' 'v kahlico lulat'. No saj na koncu gre vedno v kahlico.
Edino kaj me zanima Tinnci, če si Hana sama sleče hlače in gre lulat.
Catja2 jaz te vedno občudujem kako z dvema folgašuser posted image . Meni vsi pravijo še kakšno leto pa bo boljše, bodo naši malčki bolj ubogljivi in mirni.user posted image user posted image - UPAM!!!!!!

No pa pri govoru zelo napredujemo. Vsaki dan ima večji besedni zaklad, zdaj je celo začel že sklanjat (iba (riba), ni ibeuser posted image (ni ribe))
Čeprav še besed ne izgovori čisto lepo, ker ne zna izgovorit črke L=J (ladja- je jadja), V=B (voda - boda), R, F=ni, pa seveda Š,Č,Ž mu ne gre, to je vse S,C,Z. Tako si lahko približno predstavljate kako kakšna beseda zveni.
Me zanima kako vaši malčki obvladajo črke in katerih še ne, če ste opazile.
Stavke pa tvorimo le dvobesedne, trobesedni stavki so zelo redki in vsebujejo le besede npr. 'mami moko bisi' (mami mokro briši).

Lep dan!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
24.7.2007 12:59:25   
Urša
Waw, bravo!user posted image  Jaka ni govorec, se ful trudi, pa mu bolj malo rata, zaenkrat. Ne bom pa nikoli pozabila, da je bila njegova druga beseda JAVJA (mravlja), ker jih mamo tolko pri hiši!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
24.7.2007 13:13:02   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ne bom pa nikoli pozabila, da je bila njegova druga beseda JAVJA (mravlja), ker jih mamo tolko pri hiši!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mi jih imamo tudiuser posted image - katastrofa.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
24.7.2007 14:47:32   
Anonimen
Ada se je javila, da so že na urgenci pristaliuser posted image . Je Adam bogat za 2 zlata šiva.

Ada, ti raje pridi domov, ker rabim maserko user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5280
24.7.2007 14:49:23   
ada2
Samo na hitro se vam javim z dopusta!

komaj drugi dan smo tu, pa smo že bili na urgenciuser posted image   adam se je namreč na plaži spotaknil in padel ravno na šrauf od enega marela (senčnika) in si prebil čelouser posted image user posted image user posted image  hitro sem ga popokala in nesla v sobo, kjer sem imela s sabo vso PP, vendar ko sem mu malo očistila rano sem videla, da je pregloboka za domačo oskrbo, zato smo jo mahnili v ZD, od koder so nas poslali v bolnico na šivanje. boljše, da ne govorim kako je to zgledalo. NA ŽIVO!!!!!! 2 šiva. niti ni tako hudo jokal. po padcu se je zelo hitro pomiril, potem pa je jokal samo med šivanjem in kake 3 minute po šivanju. na srečo so  bile zdravnica in sestre zelo prijazne in hitre. se mi je pa srce paralo, ko je ves ubog in krvav (z mano vred) žalostno gledal in smo ga vprašali, če ga buba in je začel prikimavat.

aja, pa moram pohvalit osebje v bolnici - nismo imeli evropske kartice s sabo, pa nič niso komplicirali, jo lahko prinesemo v petek, ko imamo kontrolo. do takrat pa nam jo bo babica poslala v hotel, ker namreč jaz sem jo prepozno naročila in je še nismo dobili do našega odhoda.

ok, to je za zdaj vse, grem nazaj v sobo, ker se bo Adam verjetno kmalu zbudil, pa ga moramo zamotit, ker si ne sme prijemat šivov.

pazite na svoje otroke in lep pozdrav iz Biograda!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
24.7.2007 14:51:26   
ada2
o Paštetka, sem zdaj videla, da rabiš maserja. nam se sicer ne mudi domov, kaj pa če me počakaš?

no, še 1x uživajte kjer ste in mislite kaj na našega ranjenca.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
24.7.2007 14:51:44   
Anonimen
Ada sem te prehitela user posted image

Pusa Adamu, da se mu čimprej zaceli ranica user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5283
24.7.2007 16:01:27   
Urša
O, bošček Adam, dobro, da ni bilo kaj hujšega! Jst bi bila čisto panična.user posted image
Ko smo že pri mravljah... mi jih imamo vsako leto, ampak samo pomladi, potem jim nastavimo hiške in počasi jih ni več. Letos pa so tastare vse izginile, ko smo jim hišice nastavli in ni bilo nobene na spregled več-potem pa kar naenkrat INVAZIJa mladičev! In še vedno jih imamo, pa smo se jih že navadli. Grozno!
Nina, kako je bilo pri zobarju? Nika pa zaenkrat še nič luknjic nima. Zelo paziva na zobe in res se izogibam sladkarij, kakšen sladoled in piškot tu in tam, pa že sama reče, da si gre zobe umit.user posted image  Jaka si jih pa hoče vsakič po obroku, ko se greva obraz in rokice umit, pa že vzame ščetko, je prav smešen.user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
24.7.2007 18:45:23   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Nej

Edino kaj me zanima Tinnci, če si Hana sama sleče hlače in gre lulat.

ne, reče pa ji slečemo hlačke opol pa tud gor damo.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
24.7.2007 20:24:57   
*bubi*
Adamu user posted image , da ga ne bi preveč bolelo. Šivi se znajo po kakem dnevu ful razbolet user posted image . Sem bubiju povedala, da je Adam padel, pa je takoj rekel, da bi ga pobožal user posted image

Sicer pa sva bila danes z user posted image  na celodnevnem šopingu v Avstriji. In zapravila ohoho preveč, ampak sem user posted image  (oz. bolj sebi) privoščila tisti mali kinderpetek, ki mi je bil tak blazno všeč user posted image  Pa za petardino user posted image user posted image  sem že nekaj nakupila user posted image  Škoda, da petarda zdaj tega ne bere.

Hana in Anej pa sta res pridna user posted image , mi bomo zdaj začeli z odvajanjem od pleničk. Na morju ni šlo najboljše.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
24.7.2007 21:27:28   
tincci
Ma ja, Hanka je pridna, sicer ji kdaj uide, ampak to paše zravenuser posted image v bistvu sta me motivirale dve sodelavki, ki imata mesec starejša otroka in sta tudi oba brez plenic. Pa še poletje je, idealen čas. Je pa seveda ful lažje, ker Hana ni v vrtcu in se lahko varstvo ukvarja s tem. Ma nekje pa moramo malo notri prinest tole našo polento pa zajca user posted image

Joj, kaj je bilo danes. Pridem iz službe, Hana pa na čelu ene 15 utrikarij, rito celo v hrasti, čist razdražena. Je tašča rekla, da je taka po zajcu ratala. Upam, da to ni res. Sumim, da je morala nekaj drugega dobit, ker je to zanjo neobičajna reakcija, malo sumim, da je morala nekaj drugega dobit. Bomo vidl. Bom zdaj doma ostala da stestiram tega zajca. Držte pesti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
25.7.2007 7:13:23   
Anonimen
Mogoče se je pa zajc ob čokolado podrgnil user posted image .

Mene pa šraufa celo noč in že celo jutro. Ne,vem če ne bom menstruacije dobila user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5288
25.7.2007 7:45:26   
amy26
dobro jutro,

paštetka pa si ti prepričana da pričakuješ Muser posted image , mogoče se pa res bliža tvoj odhod v Rim saj 27.7. je že zelo blizu, me kar mal stisne v trebuhu, ko sem jaz tisti dan imela rahle popadke in zvečer že tiste ta prave in ko sem svojga zbudila da gremo v P no ja takrat mi ni bil glih prijeten odhod, ker sem vedela kaj me čaka, še zdej me šraufa v trebuhuuser posted image
to naj te ne prestraši saj dobro veš kako poteka poroduser posted image , in ti res želim da bi se v drugo manj matrala kot v prvo z M

Ada, bogi Adamuser posted image user posted image user posted image  men bi bilo tudi ful težko gledat da ga šivajo, še ko kri vzamejo se stran obrnem.

Nej, Anej je pa tudi priden, pa da tok besed obvlada samo pohvalno, z Aleksom sta rojena na isti dan pa le moj nič ne zna še povedati še vedno samo mama, pupa, papa, pa pa, duda(ta),

Pa še nekaj o naših lepih nočeh, so naravnost katastrofalne in to že dva dni. Včeraj je Ela bila pokonci od 2.30-5.00 vmes se smejala, vriskala, dojila, na koncu pa že jokala ker ni mogla zaspati, jaz sem bila pa ful jezna na njo, ker ni in ni hotela zaspati. Pol zjutruj je pa gospodična pa spala, seveda je morala not prinesti nočno rajanje. Danes zgodba ista no ja boljša, zbujanje vsako dobro uro, je pa vsaj nazaj zaspala po dudi oz. dojenju, vsaj nekaj.

Ne vem a je možno da ima preskos v rasti, vsaj upam ker res ne želim da bi bila to stalnica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
25.7.2007 8:14:24   
catja2
Ada me je kar stisnilo, ko sem prebrala, da so mu na živo šivali!!! Sem se spet spomnila kako je hudo, ko moraš gledat kako otroka mučijo in ne moreš pomagati user posted image  Meni je bilo tako težko, ko so ga odnesli v operacijsko in sem poslušala kako je jokal tam in še huje je bilo ko ni več jokal, ker sem vedela, da se je operacija začela!!!
V drugo sem raje mojega poslala, da je bil zraven, ker jaz nisem več mogla... user posted image

MEne je pa včeraj medicinka od P klicala, kdaj se nameravamo priti cepit?????user posted image

No in sedaj moraj J spraviti v MB da ga pregledajo in potem če je zdrav bosta cepljena!!! in ravno včeraj mi kar na lepem J začne: buba in kaže na rano od operacijeuser posted image
Sicer se zraven smeji ko to kaže ampak malo me vseeno skrbi; no potem pa L tudi pokaže, da ga tam buba user posted image
Mogoče pa so mu otroci v vrtcu gledali to rano in je vzgojiteljica rekla, da ga buba, ker jaz mu nisem nikdar govorila o bubanju user posted image

Tincci upam, da je res zajčka kaj oplazilo user posted image

PAštetka sem danes najprej prekontrolirala kateri datum imaš prvi na spisku tak da počasi res bo!!! Ne morem verjeti kako hitro gre čas... user posted image

Bubi kje si kupila posteljico v Toysu????
Midva sva bila pred kratkim v Ikei in nisva dobila postelje širine 180 cm...user posted image  PA še kombija sva imela, da bi lahko peljala, potem sva pa šla s praznim avtom domov user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
25.7.2007 8:16:18   
catja2
Povejte kako ste začele uvajati kahlico??? L&J se sicer vsedeta na kahlo ampak s plenico, ko pa dam plenico dol pa nočeta niti sedeti!!!user posted image

Sedaj bom kupila nastavek za školjko in upam, da bo več uspeha!!!!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
25.7.2007 8:35:13   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Nej, Anej je pa tudi priden, pa da tok besed obvlada samo pohvalno, z Aleksom sta rojena na isti dan pa le moj nič ne zna še povedati še vedno samo mama, pupa, papa, pa pa, duda(ta),

No, nouser posted image - saj Anej pa kakšnih stvari ne obvlada, ki jih Aleks. Je pa res, da se z Anejem koliko se da ukvarjam, predvsem na področju govora, ker do 15 meseca ni rekel niti mama. Pa sem bila sigurna, da do 3 leta ne bo spregovoriluser posted image .
No pa se mu je čez noč odprlo, ampak res čez noč, in je naenkrat začel vse ponavljat za nami, in posledično si je hitro zapomnil kam katera beseda paše in jo začel pravilno uporabljati.
Ampak kot sem že povedala, je še vedno pri določenih besedah nerazumljiv za druge. Še daleč pa ne govori tako kot Luka.

Glede odvajanja od plenic pa sem rekla, da bom pač letos poleti probala, brez kakeršnih koli pričakovanj in pritiskov in nam je uspelo. Je pa res, da tudi Anej tako kot Hana ni v v vrtecu in se mu je tudi varuška posvetila.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
25.7.2007 8:54:47   
Nej
Adam user posted image user posted image user posted image .

Tinnci jaz skoraj dvomin, da bi zdaj še na zajčka bila alergična. Po moje so ji dali kaj drugega (babice kot babice, ki ne verjamejo zdravnikom) in ti potem niso upali povedat- upam no.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
25.7.2007 9:08:09   
Nej
Catja, moja metoda odvajanja od plenic

Lepege dne popoldan (ko je bilo toplo oz. vroče) sem mu doma slekla plenico in je bil nagi. Ko se je polulal (pač na tla) sem opazovala, če kaj sploh registrira in mu zraven seveda povedala, da je lulal. To je trajalo dva tri dni ampak le popoldan par ur. Se pravi brez kahlice.
Po treh dneh je že sam rekel da kaka, ko je lulal- prvi korak.

Nato sem ga seznanila s kahlico in ga opazovala. Ko je začel lulat sem rekla hitro hitro na kahlico. To je zledalo tako, da se je del polulal na tla, del v kahlico. Tako je ugotovil, da se lula v kahlico. Kahlico sva skupaj odnesla, si umila roke in splahnila školjko ter seveda sva tudi ploskala- drugi korak.

Čez kakšen teden sem mu rekla, ko je začel lulat stnisni pa drži pa hitro na kahlico. Po 14 dneh je znal že zadržat ampak še je morala biti kahlica v bližini. Takrat mu čez dan doma več nismo dali plenice, uporabljali pa smo hlačne plenice zunaj ampak se na njih nismo zanašali- se pravi ko je on rekel, da ga lulat, smo pač slekli plenico- tretji korak.

Zdaj po mesecu dni pa imamo kahlico že v kopalnici in gre sam na njo brez nekih dirkanj- le hlače mu morem jaz slečuser posted image . Tudi zunaj več ne uporabljamo plenic. Imam pa vedno zraven rezervna oblačila.
Še pa seveda pričakujemo nezgode.user posted image

To je to

< Sporočilo je popravil Nej -- 25.7.2007 9:12:50 >

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
25.7.2007 9:30:13   
*bubi*
Jutro! user posted image

Paštetka, če greš v P, se nam prej javi! Bomo držale pesti user posted image user posted image user posted image

Ja, catja, posteljico sem kupila v Toysu, v ikeo sva šla samo po previjalno mizo, malo sva tudi postelje za bubija pogledala. Mamutova mi je ful všeč, ampak me malo moti dimenzija, še bolj pa tisti rob ob jogiju, ker se mi zdi, da se lahko otrok kar vdari na tistem.
Pa cena dejansko ni tak ful ugodna kot zgleda na prvi pogled. Zaradi dimenzije si skoraj prisiljen kupiti njihov jogi in posteljni pod, pa se nabere.....

Bomo te dni šli v Lesnino malo pogledat. Najbolj se nagibam, da bi mu vzela zgornjo posteljo (ki je sicer za pograd) od malega princa, ker je ful nizka. Kasneje pa bi dokupili še ostalo pohištvo.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
25.7.2007 12:10:10   
Anonimen
Paštetka, če greš v P, se nam prej javi!

NE grem še user posted image . Sem si pa danes kupila nove copatke za v porodnišnico, tak, da sem že malo bolj pripravljena user posted image .

Catja, mene kar strese, ko pomislim, da bi M imel kakšno rano od OP. JAz se tega bojim kot hudiča in ne morem opisati kako težko mi je ko vas berem kako so nekateri bolani in kaj so že dali vse skoz. user posted image

Glede kahlice, midva sva začela tako, da sva gledala knjigice na kahlici, pa mama je kar govorila, govorila in animirala z igračami, da ga je zadržala. Potem smo šli na risanke, zdaj pa kar tako.

Zunaj pa tudi jaz nosim rezevne sp. gate in hlače. Včeraj smo bili na enem pikniku in je letal okrog in mu je malo driskice ušlo v hlače. Sem že pozabila kako kakec smrdi, če brišeš tako rito user posted image user posted image .

ČE mu slučajno malo uide, ko se preveč zaigra, vedno zaustavi pravi trenutek. Uidemu glih toliko, da je, potem pa ostalo opravi na kahlico.

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5296
25.7.2007 12:58:58   
tincci
Midve sva pa pred 3 meseci že 4-5x na dan lulali na kahlico, imela je tudi pleničko. Potem sem šla pa v službo in je blo v enem dnevu konec. Tud usest se ni več hotla na kahlico.

Potem sem jo pa 14 dni nazaj gledala in dojela, da otroci nekoč niso bili tako dolgo v plenici.. in da je že velika.. in da je poletje.. in od takrat naprej je brez plenice. Prve dva dni sem po 6x menjala hlačke, potem se je pa navadila, zdaj ji mogoče uide, če se prej ful napije ali pa če trmari in joka in se potem kar polula na polnouser posted image drugače pa pove, včasih sicer že malo teče, ampak potem se do konca polula na kahlico. No, in po 14 dneh nam kak dan sploh ne uide, včeraj pa npr 3x.

Za popoldansko spanje pa za nočno spanje dam pa pleničko gor, prej hoče še lulat, in čez popoldansko spanje je po 1-2 uri spanje plenička suhauser posted image

Skratka, pri nas sem se jaz odločla, ne Hana. Sicer sva pa tud njeno ljubo dojenje tako skenslali. Ker če bi takrat, ko bi ona hotla, bi jo verjetno dojila do 2. razreda user posted image In obakrat nobenih problemov, samo odločit se moraš in ne popustit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
25.7.2007 13:03:12   
tincci
Aja, začel smo pa tako. Je vidla konja, ko se je polulal. Pa sva prišli domov, pa na kahlico, pa sem rekla, kako konj lula. In je vsa ponosna pokazala.

Pa da njeni prijatelji tudi že lulajo na kahlico: jaka, 3 leta (sem se zlagala, ker še ne), lina (2 leti, res je), jurij (4m mlajši od nje: sem se zlagala), dado (od line oči) user posted image user posted image Skratka, zdaj ko lula, našteva vse možne ljudi, kdo vse nima plenice. Za kakat sva pa npr zunaj na vrtu, pa zagleda luno pri belem dnevu, potem pa ji rečem, naj pomaga luni in ji pokaže, kako zna kakat.

Vem, malo čudni prijemi, ampak pri nas so delovali. Dado se pa tudi zelo zabava, ko mu hana pove, da lula na kahlicouser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
25.7.2007 13:53:14   
Naty_ka
Halo babe.
Midva pa sva bila danes pri P. Dva dni že bolj mehko kaka ( po besedah vzgojiteljic je to driska) in sem ga peljala na pregled-tako bolj za preventivo, ker vseeno nebi rada, da bi mi do sobote hudo zbolel.  Rezultat: zopet nam rastejo zobki in upam, da bojo ti zadnji štirje hitro zunaj, da bo že enkrat konec s tem. Teh zob imam že vrh glave user posted image .

Kar se pa tiče kahlice: naš pa je ravno v vrtcu dobil voljo za lulanje na kahlo.
V bistvu smo tudi doma imeli en ritual tam od enega osmega meseca dalje, da se je vsak večer pred umivanjem usedel na kahlico. Itak da je sedel v začetku natančno sekundo in pol a se je tako navadil, da se brez tega ne gre umivat. No, pozneje smo nabavili še nastavek za wc in sedaj smo pred umivanjem na školjki.
Potem pa so me vzgojiteljice opozorile, da se po popoldanskem spancu zbudi suh, in da hoče sam na kahlo. Pa smo se zmenili da bomo pač probali.
In smo več ali majn brez pleničke. Še se polulamo. Včasih se tako zaigra da pozabi na vse skup in potem pride k meni in mi reče da je lulal.user posted image
Pa tudi zjutraj se zbuja suh a vseeno ne upam da bi ga pustila celo noč brez plenice. Moramo prej nabaviti posteljo, ker mislim, da se mu ponoči glih nebo dalo da bi plezal ven iz petleka.

Govorimo pa tudi že precej. In tudi nam se je odprlo dobesedno čez noč. In danes ko sva se peljala k P mi je v avtu rekel: mama pela avto user posted image  Itak da sem bila cela happy.

Pa ko ga je P pregledovala ga je spraševala zraven: Sergej, te boli trebušček? on pa: ja. Pa zjutraj te je tudi bolel? in zopet: ja. Pa na vse je odgovoril ja user posted image . Pa še tako resno se je držal poleg....user posted image  Prav posrečen je bil...user posted image

Bubi, eno vprašanje: rehidracijska sol, je uporabna še kaj čez datum ali ne več?
Kar se pa tiče otroških sob, pa bova midva kupila Sergeju v lesnini (v Hočah je razstavljena) taka modra. Pa zdaj se ne spomnim kako se program imenuje. V glavnem cena je še kar sprejemljiva.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
25.7.2007 13:55:49   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Potem sem jo pa 14 dni nazaj gledala in dojela, da otroci nekoč niso bili tako dolgo v plenici.. in da je že velika.. in da je poletje.. in od takrat naprej je brez plenice.

Tincci, se popolnoma strinjam s tabo.
Tudi jaz sem ugotovila da enostavno več ne smem popuščat, ker me dobesedno pohodi. V trenutku postane močnejši od mene. Je pa res, da moram biti hudičevo trdna in močna.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime bi slo zraven Neli n Filipa?

Tim (62%)

Izak (38%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!