| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 
  
   
 
	 | 
  
        | Stran:   [1]  | 
  
	
	            Uporabnik             |                   |     
	 | 
  
		
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 8:34:46 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  nuala
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Ne vem, če je recept super ( dvomim, ker nisem bogvekaj kuharica ) ampak to bo danes pri nas za kosilo:      - na olivnem olju dušiš 1/2 - 1 bemo čebulo   - dodaš zrezan paradižnik, sol, poper, žličko sladkorja, origano   - kuhaš cca 30 min   - jaz potem s paličnim mešalcem omako zmiksam   - skuhaš testenine   - zmešaš testenine, parad.omako, tuno iz konzerve, nekaj žlic koruze   - serviraš potreseno s parmezanom in zraven zeleno solato      Varianta: v testenine zmešaš še nariban sir in zapečeš v pečici.       
			
								
			
			 
  _____________________________
  Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča. 
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 8:53:19 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Če imam paradižnikovo omako, potem naredim tako: prepražim čebulo in česen, dodam paradižnikovo omako oz zmiksane pelate, maloše podušim, nato tuna, pa koruza. sol, origano. ko je vse kuhano in na krožniku naribam parmezan in nastrgam svežo baziliko ter posujem s čilijem.      če pa nimam omake, pa naredim tako: v olivnem olju prepražim na kocke narezano rdečo papriko, dodam tuno in velik česna, pa na polovičke narezan češnjev paradajz, lahko tudi koruzo. to vse bolj na hitro naredim. sipam na testenine, dodam nariban sir ali pa na kocke narezano mozarelo, ter svežo baziliko in nasekljan čili    
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 9:07:30 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Strawberrie Cherrie
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO:  MIŠEK13         če pa nimam omake, pa naredim tako: v olivnem olju prepražim na kocke narezano rdečo papriko, dodam tuno in velik česna, pa na polovičke narezan češnjev paradajz, lahko tudi koruzo. to vse bolj na hitro naredim. sipam na testenine, dodam nariban sir ali pa na kocke narezano mozarelo, ter svežo baziliko in nasekljan čili             Evo, bom tole naredila.      Hvala       
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 10:25:51 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  dulcinea
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Jaz sem letos v Barceloni jedla home made pašta od pristnega Italijana. In sicer so ble kitke sam kuhane. Pol pa na mal oljčka prepražen na polovičke razrezan češnjevec in v to nadrobljena tunina. In sam prelito čez. Enostavno da bolj ne more bit. Pa še fino.   
			
								
			
			 
  _____________________________
  -----------------------------------------------------------------   Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.    
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 13:05:07 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Enolla
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea      Jaz sem letos v Barceloni jedla home made pašta od pristnega Italijana. In sicer so ble kitke sam kuhane. Pol pa na mal oljčka prepražen na polovičke razrezan češnjevec in v to nadrobljena tunina. In sam prelito čez. Enostavno da bolj ne more bit. Pa še fino.              Isto sem ti hotela predlagati, pa sem tolko časa pisala odgovor, da me je Dulcinea prehitela. Špageti, oljčno olje, češnjev praradižnik, tuna, za spremembo lahko brez tune samo z baziliko, kakšno črno olivo,..... milijon variacij in skoraj brez kuhanja. 
			
								
			
			 
  _____________________________
  Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski). 
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 13:54:26 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  beba76
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Paradižnike prepoloviš, vzameš ven sredino in jo zmešaš s tuno iz konzerve. Pol to maso napolniš v prazne polovičke in je kot predjed suuuuper! Midva sva zadnjič enkrat mela to za večerjo. Vsak še kos kruha zraven in je blo.      Fajn pa je ta paradajz shranit v skrinjo in ga pol lahko dodajaš kakšnim jedem - npr. za džuveč riž   
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 16:42:18 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Enolla
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO: beba76      Paradižnike prepoloviš, vzameš ven sredino in jo zmešaš s tuno iz konzerve.        Češnjev paradižnik?  
			
								
			
			 
  _____________________________
  Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski). 
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Tuna¶dižnik&testenine   28.7.2007 22:30:02 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  beba76
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Ja, češnjevca. Je malo dosti dela s tem filanjem pol, ker so ful mali. Jaz se po navadi že zraven najem      Je pa res ful dobro, ker je ta paradajz malo sladkast, pol pa tun zraven...njami!!! Bi šla zaj najraje kar na vrt in jest 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
	
        | Stran:   [1]  | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenje: Sezamov čaj za več mlekaSte vedeli, da sezam spodbuja nastajanje mleka? Preizkusite sezamov čaj za dojenje, s katerim boste povečale svojo zalog...
  
	
		
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        Katero ime vam je všeč?Nezy85Patrik (
19%)

Klemen (
22%)

Nik (
30%)

Alex (
13%)

Liam (
17%)
Število vseh glasov: 557Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!