Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
stran, meni pa se ob tej misli kar lomi srce...
Pravijo, da je to nujno, da se ne bom nalezla toksoplazmoze od nje oz od njenim iztrebkov, samo, z mačkami sem v stiku že celo življenje, zato imam občutek da sem toksoplazmozo gotovo kdaj imela in jo prebolela...ne vem točen potek vsega no, zato bi rabila vašo pomoč.
, da mu ne bi 
, sem jo dala cepit proti svemu i svašta. In me pravtako skrbi toksoplazma v primeru
. Najini
Daj povej tem svojim prijateljem, da so neizobraženi bumbarji, zaradi katerih toliko živali na svetu trpi, ker jih zavržejo, ko pride v familijo dojenček (oz. že prej) ali pa naredijo z njimi kakšno drugo grozoto.
in postanete
- ter se dela neverjetno ljubko. Kako bi lahko dala tega cartla stran? Mlajša dela družbo mojemu - je namreč njegova ljubica in mu greje posteljo, ko mene ni poleg
.