Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in hude glavobole od jutra do večera. No proti večeru je slabost in glavobol še hujši. Na morju sem padla v nezavest za mizo v restavraciji in potem še cel dan nisem mogla vstat iz ležečega položaja, ker se me je takoj začela lotevat omedlevica. Še po štirih dneh težko hodim ravno, glava pa boli ko hudič.
. Za slabost je pa rekla, da če do sedaj ni ponehala, potem bo najbrž do konca.
sredi belega dne v restavraciji.
, če bo počutje vsaj približno OK, da se pripeljem do tja. 
.Katera nosečka pa je še iz Dolenjske?
čisto zamorila s tem shopingom v Kiki, ker dela v Zagrebu. Drugače je pa čisto nezainteresiran glede shopinga, ampak me bo mogoče v tem stanju presenetil. Sem pripravljena čisto na vse. Največkrat z njim ne morem nič opravit, ker me že po poti sprašuje kam bova šla, kaj bova pogledala...uglavnem moram vse splanirat in se tega tudi držat, ker mi drugače samo teži, bog ne daj da odvijem v kakšno trgovino, ki je nisem omenila. Se mu kar
. Ah ti moški.
. Bom pa naslednjič, ko grem v Rutaraj pogledala kakšne plenice imajo tam, obljubim
, upam, da se ti bo počutje kmalu izboljšalo. Te pa ne bom potolažila, da je imela bivša sostanovalka v nosečnost slabosti do poroda, bruhala je še en dan prej
, saj veste več kot nas je bolj je zabavno
.
že prej videli. Poslušamo ga pa itak vsak dan z AS.