Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TORTA IN TEMATSKI OKRAS 10.8.2007 18:52:00
|
|
|
|
žigolino
|
Sem tudi slaščičarka sam bi rabla slikco da si sploh lahko predstavljam kak to zgleda
|
|
|
|
|
RE: TORTA IN TEMATSKI OKRAS 10.8.2007 19:19:17
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ti naredi torto, sliko pa naroči v pekarni Vrhnika . Potem to sliko samo položiš na torto in je narejeno. Jaz sem jo tudi letos sama naredila...naročila sem sliko Nodija in je bila fuul lepa torta. http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=19055&asortType=3&apage=1 Evo slikico. Iz marcipana je pa težje naredit, zato sem ti dala to idejo.
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 10.8.2007 19:22:12 >
|
|
|
RE: TORTA IN TEMATSKI OKRAS 10.8.2007 19:25:17
|
|
|
|
kk133
|
Če vprašaš mene, ne vem kje naj dobim primerno sliko, da ti jo pokažem. Torta je navadna torta, prekrita s smetano, zgoraj pa (izgleda kot nalepka, po mojem si na pavz papir narišejo sliko in potem po njej narišejo z neko maso, ki se pozneje strdi) je motiv. lp katja
|
|
|
|
|
RE: TORTA IN TEMATSKI OKRAS 10.8.2007 20:00:37
|
|
|
|
žigolino
|
Torta s sliko se sprinta preko tiskalnika sam da rabiš canon tiskalnik cukis kartuše in cukis barve.Je pa res ena od rešitev da pokličeš v pekarno vrhnika v Ljubljano in ti jo pošljejo domov.Bi bilo pa dobro da če oni nimajo te slike,da jim jo ti pošlješ na CD-ju
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Domača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zadnje s foruma
Notranja naravnanostJaz sem...pozitivka (
50%)

negativka (
3%)

nekaj vmes (
47%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!