|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
10.8.2007 14:09:20   
Petjana
popravljam....No tiste s PDP- jem  do 8.8.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6226
10.8.2007 14:20:15   
JORJA
COUNTRY IN SISY ISKRENE ČESTITKE! user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6227
10.8.2007 14:28:53   
pajac
                   user posted image

ČESTITKE MAJA 30 in IVA   !!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6228
10.8.2007 14:59:45   
Adriana1
Ja tudi jaz še kar čaaakam,rok pa sem imela včeraj.Včerajšni pregled-ctg skoraj ravna črta,odpiram se še nič user posted image .Včeraj dolg sprehod do bljiže koče in vožnja po makedamu,danes sem vajo ponovila jaz pa se počutim odlično-jao user posted image noče ven-za znoret.Do sedaj mi je čas hitro minil,sedaj mi je en dan kot eno leto user posted image .Zelo sem že nestrpna!

Joj,a ve ne morete ponoči spat???????????Pomoje jaz spim namesto vas user posted image !

ČESTITKE NOVIM MAMICAM SISY in COUNTRY-veliko cartanja vama želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6229
10.8.2007 15:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

COUNTRY IN SISY ISKRENE ČESTITKE! user posted image user posted image

tudi jaz ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6230
10.8.2007 15:03:53   
crtka
Evo, da tudi jaz javim da ni pri nas še nič novega (PDP 7.8). Sem bila danes drugič na CTG pa nič popadkov a ponoči pa skozi neki špika,imam v nedeljo spet kontrolo, če ne bo do torka nič je reku dr.Likar da se bo porod sprožil, me moj draži da bom počakala septemberke!user posted image
Vsem novim mamicam želim veliko cartanja z svojimi sončki, drugim, ki pa še čakate user posted image da bi vam čim hitreje minilo!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6231
10.8.2007 15:29:07   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: crtka

Evo, da tudi jaz javim da ni pri nas še nič novega (PDP 7.8). Sem bila danes drugič na CTG pa nič popadkov a ponoči pa skozi neki špika,imam v nedeljo spet kontrolo, če ne bo do torka nič je reku dr.Likar da se bo porod sprožil, me moj draži da bom počakala septemberke!user posted image
Vsem novim mamicam želim veliko cartanja z svojimi sončki, drugim, ki pa še čakate user posted image da bi vam čim hitreje minilo!

No potem se pa srečamo v nadeljo v porodnišnici.Tudi jaz se grem takrat pokazat.A  kaj veš kateri  zdravnik takrat dela?

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 6232
10.8.2007 16:23:26   
April
Country in Maja 30 čestitke user posted image  user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je res avgust v znamenju punčk.user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6233
10.8.2007 16:44:17   
crtka
Upam, da dela dr.Likar sem bila v torek in danes zjutraj pa je bil obakrat on.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6234
10.8.2007 17:56:11   
mony5
MAJA 30 ČESTITKE ZA PUNČKO IVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 6235
10.8.2007 18:00:32   
mony5
A katera ve kako je v lj.P, po kolikšnem času po PDP-ju ti sprožijo porod? Jst sem slišala, da en teden po roku!?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6236
10.8.2007 18:28:44   
Antigona
popravljam....No tiste s PDP- jem do 8.8.

Janana vidiš da nisi sama, maš še zmer sotrpinke...
Še mal pa se vam tud jst pridružim user posted image .

A je kera vidla da je sicer samo še danes na strani DM Markta ( http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1733 )
kao brezplačna fotoknjižica. Jst se glih igram s sestavljanjem tele fotoknjigice. Sem rekla, da bom probala našo Tunizijo spravt v to obliko... Mal za foro...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6237
10.8.2007 18:48:31   
Petjana
Meni pa že cel popoldne  nekam prepogosto trebuh otrdeva. Ali me lahko kaj skrbi?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6238
10.8.2007 18:51:06   
Antigona
Meni pa že cel popoldne nekam prepogosto trebuh otrdeva. Ali me lahko kaj skrbi?

Ja, da ti ne bo treba čakat do nedelje oz. ponedeljka user posted image ..

Sam ne it spat ampak na sprehod, da ne mine... To so drgač popadki ta začetni, oz. se pripravlja, tud men že cel dan po mal otrdeva... Morve pohitet, da nama Sisy ne pobegne domov user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6239
10.8.2007 18:56:02   
Petjana
Ma dons pa ne bi šla....za vikend v porodnišnici.....preveč obiskov ,pa še Janu bi uničila popoldasko spanje.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6240
10.8.2007 18:57:23   
Antigona
Ma dons pa ne bi šla....za vikend v porodnišnici.....preveč obiskov ,pa še Janu bi uničila popoldasko spanje.

Pol se pa ne smeš pritoževat da si čez rok... Jst pa ne bi mela nič proti, oz. bi bla zelo vesela če bi to ta vikend čez dal, ko je mišek itak v varstvu, in se ne rabim sekirat da bi morala sredi noči koga pokonci metat naj pride Žana čuvat...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6241
10.8.2007 19:33:20   
pajac
Joj mene zdaj prav tečno glava boli.. po moje je to kislo vreme....user posted image
Saj se vidi da je tudi tukaj gor bolj zatišje....

Ve dve pa kar ven na sprehod in v Postojno.... dosti zafrkancije  user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj trebuh se je odločil da ne bo več otrdeval...user posted image Sem pa danes mislila, da mi je plodovnica odtekla.. samo gleden enkraten dogodek in podatek, da sem bila v trgovini in me je ob tem neznosno tiščalo lulat... mislim da to ni bilo to user posted image user posted image user posted image user posted image

Mony mislim da je naša babica na materinski šoli rekla da po enem tednu.. sam to je bolj tak... pogledajo ti plodovnico in če imajo gužvo se zna zgodit še kak dan.. preko 14 dni pa sigurno ne grejo.. to je tista čarobna meja...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6242
10.8.2007 19:35:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6243
10.8.2007 19:37:18   
pajac
Štorklja očitno zamuja, no saj do PDP-ja ima še nekaj časa da najde pravo pot...

Antigona tvoja štorklja pa nima več toliko časa da bi lahko brez kompasa blodla okoli...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6244
10.8.2007 20:05:09   
Antigona
Antigona tvoja štorklja pa nima več toliko časa da bi lahko brez kompasa blodla okoli...

user posted image  kaj ne poveš....

Ampak tistale tvoja voda me je pa tolk nasmejala, da je skor men odtekla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6245
10.8.2007 20:30:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ampak tistale tvoja voda me je pa tolk nasmejala, da je skor men odtekla user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sam meni sprva ni bilo smešno...user posted image

No kakor koli je za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No kdaj jo šibaš??....v Postojno mislim..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6246
10.8.2007 20:33:55   
pajac
Samo medve gor na avgustovkah...
............pa še medve delava deset drugih reči poleg... jaz sem se lotila kupa za  user posted image

Kasneje pa si bom privoščila prav prijetno  user posted image

potem...
pa bomo videli.... ne povem...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6247
10.8.2007 20:41:15   
Antigona
Ja zgleda da sva spet sami...

Jst sem pravkar končala z oblikovanjem fotoknjigice in ko jo dobim jo prinesem pokazat. Prav super je izpadla... No kaka bo ko bo narjena ne vem, amapk oblikovno je pa kar ratal...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6248
10.8.2007 21:15:15   
pajac
Danes vse avgustovke bolijo prsti... ali predihavajo popadke...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6249
10.8.2007 21:22:01   
kk133
user posted image  Joj sem se nasmejala tistemu o vodi in trgovini...user posted image

Sicer pa, kako je s to vodo, ali odteče tudi, če ti še ne gre prej čep? Vsem, ki jim je odtekla voda in jih poznam, je šel prej že čep.

Meni pa samo trebuh tako otrdeva danes, da ne vem kaj je to. Mogoče zaradi sesanja in ostalega gnezdenjauser posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

čaj
Lelly28 RR

kakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?

sadni (44%)

zeliščni (22%)

mešano (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!