|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2. otrok
17.11.2004 16:30:26   
**tanja**
mi imamo pol leta staro pupo in nameravamo imeti še kakšnega otroka. z dragim sva v dilemi KDAJ??? ali takoj, čez dve leti, tri...
kakšno razliko imate pri vas, pravzaprav me zanima kolikšna razlika se vam zdi najboljša???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2. otrok
17.11.2004 16:34:16   
martita
Osebno menim, da je boljše počakati, da je prvi otrok vsaj malo samostojen. Po pričevanju bolj izkušenih naj bi bilo to kake 2 leti. Imam pa tudi kolegico, ki je zanosila kmalu po rojstvu prvega otročka in pravi da kar gre. Stvar osebne odločitve....odvisno kolk si se pripravljen žrtvovat, kake imaš možnosti, da ti kdo pomaga pri varstvu itd.

Karkoli pa se odločiš, važno, da se iz srca!

martita

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2. otrok
17.11.2004 20:03:47   
Pia73
Kot je napisala že martita; stvar osebne odločitve,... Po zdravniških navodilih pa naj bi se počakalo vsaj 2. leti, tudi če ni šlo za carski rez, da se telo vrne v stare tirnice,...

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2. otrok
18.11.2004 7:25:39   
bori
Jest mam doma punčko:roza: rojeno 18.08.2002 in pridno delamo na sestrici:roza:-bratcu:modri:. Midva sva se odločila, da je vse kar je manj kot cca 2,5 do 3 leta premajhna razlika. Imamo v žlahti mamico;), ki ima 3 otročke, najstarejša bo imela aprila 5, najmaljša pa februarja 1, pa jih misem še nikoli videla vseh skupaj:)-:)-:)-. Eden spi doma;), eden pri eni babi:(, eden pri drugi babici:(,... zame je to nesprejemljivo.

Je pa sigurno odvisno od vsakega para posebej, kdaj sama začutiza da lahko, oz., da je čas za še enega škratka:angel:,...


lp:miska:, bori

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2. otrok
18.11.2004 8:04:05   
koala
Hojla!
Se strinjam z predhodnicami, da je to stvar osebne odločitve. A vseeno ti svetujem, da daš malo časa svojemu telesu, da si opomore od nosečnosti in da se povrne v stare tire!

Koala

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   2. otrok
18.11.2004 19:42:32   
anajmad
Jaz bi imela,če bi se srečno končala moja nosečnost 10 let razlike.Pa ne,da bi načrtovala,ampak kar prišlo je.Toda na žalost ne bo takšna razlika.
Sedaj po vseh napovedih bom imela razliko 11 ali celo 12 let.Pa mi ni žal.Moja hči prav lepo dojema prihod novega člana in tudi letos smo se vsi skupaj veselili,kot da bi bilo prvič.Sem se pa pogovarjala s pari,ki imaji takšno razliko,pa so mi vsi dejali,da to je najbolj idealna razlika,ker imaš praktično dva edinca in obema lahko razdajaš starševsko ljubezen enakovredno in ni ljubosumja.Toda jaz in moj mož si želiva še dva.Upam,da mi bo sreča naklonjena,da bom vsaj še dvakrat začutila to materinsko srečo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu **tanja**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?