|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
14.8.2007 16:26:51   
mojca 32
user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novopečenim mamicam in očkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem danes imela pregled pri ginekologu. nič novega odprta 3 cm materični vrat mehak plod nisko sedaj pa samo čakamo in čakamo in čakamo da se odloči priti vn.  no ja sedaj bi pa res lahko prišla imam počasi polno rt tega da me zgaga tako matra saj drugo še vse gre ampak zgaga ........
moj g gre sedaj za 2 tedna na dopust pizderija jaz sem pa mislila da bo zraven pri porodu ker je fuul faca pa še bolši filing je če je tvoj zdravnik ko te spremlja celo nosečnost tudi pri porodu s teboj a ne?????

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6776
14.8.2007 16:28:47   
pajac
Pa še poročam s pregleda: CTG super... par manjših popadkov, nič dramatičnega.....

Sicer pa me je naročila na CTG v ponedeljek 20.08. user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pa ne bom šla, ker bom se skregala z  user posted image in ga prej vrgla ven....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6777
14.8.2007 16:32:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novopečenim mamicam in očkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem danes imela pregled pri ginekologu. nič novega odprta 3 cm materični vrat mehak plod nisko sedaj pa samo čakamo in čakamo in čakamo da se odloči priti vn.  no ja sedaj bi pa res lahko prišla imam počasi polno rt tega da me zgaga tako matra saj drugo še vse gre ampak zgaga ........
moj g gre sedaj za 2 tedna na dopust pizderija jaz sem pa mislila da bo zraven pri porodu ker je fuul faca pa še bolši filing je če je tvoj zdravnik ko te spremlja celo nosečnost tudi pri porodu s teboj a ne?????

Lahko se javiš za popoldansko izmeno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas je kar zalaufalo... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6778
14.8.2007 16:39:37   
Talika19
Danes je pa res noro!!

Čestitke:

Lenči in Lini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Antigoni in Luku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janani in Petji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in seveda vsem očijem!!!!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6779
14.8.2007 16:41:19   
pajac
Tia ti to imaš priprave za porod... vso to pranje in nošenje....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6780
14.8.2007 17:07:45   
mojca 32
Lahko se javiš za popoldansko izmeno danas je kar zalaufalo...

jaz sem takoj za ampak imam občutek da se moja podnajemnica ne strinja s to izjavo user posted image user posted image user posted image user posted image k seči se ji pogodba kmalu izteče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6781
14.8.2007 17:28:46   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

Lahko se javiš za popoldansko izmeno danas je kar zalaufalo...

jaz sem takoj za ampak imam občutek da se moja podnajemnica ne strinja s to izjavo user posted image user posted image user posted image user posted image k seči se ji pogodba kmalu izteče user posted image user posted image user posted image user posted image

Si preverila odpovedni rok pri pogodbi...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 6782
14.8.2007 17:56:44   
tia01
Ja mam kr priprave ja!! Zdej mi je končno zmankal cun, tko da mam pavzouser posted image . Ampak kaj ko moram začet že kuhat, ker moj prihaja domov. No pa lep pozdrav vsem, pa upam da dons k smo že tok zalaufal, še kera odide v P!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6783
14.8.2007 18:12:17   
April
Čestitke janana za punčko Petjo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6784
14.8.2007 18:34:18   
mony5
JANANA ČESTITKE ZA PETJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6785
14.8.2007 18:35:37   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Danes je kar veselo.....

No še sončni žarek naj sporoči lepo novico, da popoldansko ekipo pošljemo v porodnišnico....,a ne Mony??

Ja, jst se čist strinjam

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6786
14.8.2007 18:37:25   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Oooo ful dobr!!! To bojo mele zdej žurko v Postojni Sisy, Antigona pa Janana!!! Pa so le skup pristaleuser posted image .

Mogoče so pa še skupaj v v sobi!!! Mogoče grem pa še jaz v Postojno, da prej rodim???!!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6787
14.8.2007 19:04:52   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Oooo ful dobr!!! To bojo mele zdej žurko v Postojni Sisy, Antigona pa Janana!!! Pa so le skup pristaleuser posted image .

In to v isti sobi!!!!!!!!!!!!!

No Janana pride šele iz porodne gor... Ampak od Sisy in Antigone en lep pozdrav na RR

Si malo preskočila... so v isti sobi vse tri zdaj menda... prej je Janana bila še v porodni sobi.... user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa menda nimajo 4 posteljne, tako da ti kar v Lj pejd rezervirat.. za nas 4 (Ti, April, Tia in jaz user posted image user posted image user posted image )   V ljubljani stlačijo tudi po 4 skupaj če je treba...

< Sporočilo je popravil pajac -- 14.8.2007 19:05:32 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6788
14.8.2007 19:09:48   
April
Kaj a so res v isti sobi?user posted image  Kako je pa to možno, a jih je tok mal k tam rodijo?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6789
14.8.2007 19:24:26   
pajac
Z Antigono sem govorila... sta s Sisy skupaj v sobi in je Sisy  še pošiljala pozdrave iz ozadja.. Pa Janano sta čakali, ki je bila v porodni...

Antigona je rekla, da je nič ni bolelo in ni šivana user posted image user posted image user posted image ...

Zgodbo in obseg glavice sem rekla, da bo poročala sama.... So ji pa rekli, da lahko Luka gre namsto Žana v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image tako je velik fant....

Zdaj se mi je oglasila tudi naš Sončni žarek, k ije še vedno v porodnišnici... bebica ok, popadkov nič, špika jo pa redno....domov pa jo ne pustijo... Jo bom jutri kaj poklicala, če ne bo prej novice sporočila... Sem ji pa poročala glede danaašnjega dneva.....

Pogreša avgustovke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6790
14.8.2007 19:27:43   
April
O super, da se imajo fajn. Sončni žarek, teb se pa tud naj začne čimprej dogajat.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6791
14.8.2007 19:30:55   
April
Kaj jo bo bolel, saj je imela epiduralno, a ne?user posted image  Da pa ni šivana je pa super.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6792
14.8.2007 19:36:21   
Jumpy
user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke janana!user posted image user posted image user posted image user posted image

Wow, danes ste pa same težkokategornice!!! Moj najtežji otrok je tehtal 3200g, več kot eno kilo manj kot od Antigone. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6793
14.8.2007 19:55:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE JANANAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6794
14.8.2007 19:56:43   
Anonimen

Z Antigono sem govorila... sta s Sisy skupaj v sobi in je Sisy  še pošiljala pozdrave iz ozadja.. Pa Janano sta čakali, ki je bila v porodni...

tole more bit pa cel žuruser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 6795
14.8.2007 20:08:29   
ašun
Pajac dej pripopaj link, kjer dobiš tele hude smeškoteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6796
14.8.2007 20:09:58   
pajac
Saj sem jih pri vas pobrala...user posted image user posted image user posted image

Evo linka :
                   1.  http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs

2. http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml

< Sporočilo je popravil pajac -- 14.8.2007 20:13:04 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6797
14.8.2007 20:16:41   
pajac
Sam smileycentral moraš shranit na disk in ponovno zagnat mozillo ali explorer, cosgan pa lahko samo daš med zaznamke...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6798
14.8.2007 20:18:11   
April
user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6799
14.8.2007 20:21:25   
April
user posted image so pa res fajn tele smajli

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?

Vedno se rada/ crklja. (75%)

Pogosto se rad/a crklja. (25%)

Redko se rad/a crklja. (0%)

Ne mara crkljanja. (0%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!