|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
15.8.2007 11:27:35   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A ma jutri še katera pregled v P? Da malo počvekamo, da nam ne bo dolgčas!!!

Jest moram it takoj zjutraj na test OOGT (za sladkorno) ... na sladki zajtrk user posted image  na polikliniko. Sicer še kar upam, da bom popoldan šla v P, da mi ne bo treba. Drugač pa se lahko kaj dobimo. Kdaj pa imaš pregled?

Ja jst bom v P okoli devetih (rekli so mi, da naj pridem med deveto in deseto)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6876
15.8.2007 11:29:27   
pajac

A nimaš posluha, ali kaj? user posted image user posted image  Mogoče pa mali ve, da bo zunaj še bolj slišal, pa spet ne bo užgalo.

Hmmm... jaz trdim, da imam posluh... sam ostali se ne strinjajo s tem...user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa obljubila , da neham takoj ko pride ven, tako naj se sam odloči... upam, da se bo prej kot mi glasilke odpovejo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6877
15.8.2007 11:31:26   
pajac
Ja kje pa je Tia???

Po moje spi, nato pa se bo s svojim cartala, potem pa na junk food šla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..   ji zmanjka časa za RR...

Tia na raport... če si nam ušla brez da bi kaj sporočila....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6878
15.8.2007 11:31:54   
mony5
O Pajac a si že doma? Jst sem tudi bila v trgovini, sem šla po sladoled in po ananas (ananas zato, ker mi je full dobr) in sem tudi že doma! Zdaj pa razmišljam, če bi šla z mojim user posted image  na en dooollllgggg sprehod cca.45 min, do mojga user posted image  k igra tenis (sam je zunaj zelo vroče, pa še razmišljam če bi) pol gremo pa itak k mojim na kosilo.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6879
15.8.2007 11:34:16   
pajac
Sem ravnokar prispela... saj sem pol Mercatorja oropala.. user posted image .. Se mi vidi da se bojim da mi bo hrane zmanjkalo....

Jaz bom mogoče popoldan šla na sprehod, zdaj je vsekakor prevroče....

Sem se spomnila kaj dela Tia....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6880
15.8.2007 11:35:16   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

A nimaš posluha, ali kaj? user posted image user posted image  Mogoče pa mali ve, da bo zunaj še bolj slišal, pa spet ne bo užgalo.

Hmmm... jaz trdim, da imam posluh... sam ostali se ne strinjajo s tem...user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa obljubila , da neham takoj ko pride ven, tako naj se sam odloči... upam, da se bo prej kot mi glasilke odpovejo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja midve pa sva si zelo podobni! Jst tud mislim, da imam posluh, vsi okoli mene se pa ne strinjajo z menoj! Ampak jst bom pela tudi ko bo že zunaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6881
15.8.2007 11:36:11   
mony5

Sem ravnokar prispela... saj sem pol Mercatorja oropala.. user posted image .. Se mi vidi da se bojim da mi bo hrane zmanjkalo....

Jaz bom mogoče popoldan šla na sprehod, zdaj je vsekakor prevroče....

Sem se spomnila kaj dela Tia....

Kaaaaajjjjjj????????

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6882
15.8.2007 11:39:16   
pajac
 user posted image

Saj uživa ob svojem novem pralno sušilnem stroju... in pri sosedih išče perilo, ker ji je njenega zmanjkalo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6883
15.8.2007 11:40:13   
pajac

Ja midve pa sva si zelo podobni! Jst tud mislim, da imam posluh, vsi okoli mene se pa ne strinjajo z menoj! Ampak jst bom pela tudi ko bo že zunaj user posted image user posted image user posted image

Psssst... ne na glas tega govorit.. tako vsaj mislita, da bova nehali.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6884
15.8.2007 11:40:41   
mony5

user posted image

Saj uživa ob svojem novem pralno sušilnem stroju... in pri sosedih išče perilo, ker ji je njenega zmanjkalo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6885
15.8.2007 11:42:14   
pajac
Grem pogledat, kja lahko skuham iz tega kar sem domov privlekla... upam da lahko eno kosilo sestavim...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6886
15.8.2007 11:43:18   
mony5
Ej Pajac jst sem pa danes že 6 dni čez rok!!! A misliš, da bi me lahko jutri notri zadržali pa mi sprožili porod al me bodo kar domov poslali, da naj čakam svoje popadke!??? Dežurni ginekolog hvala za vaš odgovor!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6887
15.8.2007 11:44:40   
mony5
user posted image

Grem pogledat, kja lahko skuham iz tega kar sem domov privlekla... upam da lahko eno kosilo sestavim...user posted image

Oprosti ampak, če si oropala pol trgovine pa ja moraš imeti kaj za skuhat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6888
15.8.2007 11:56:18   
pajac

user posted image

Oprosti ampak, če si oropala pol trgovine pa ja moraš imeti kaj za skuhat!!! user posted image user posted image user posted image

To nikakor ne drži...saj veš kako je ko nosečnico v trgovino spustiš...user posted image user posted image user posted image

Ne ne ....saj bo sam si moram zmislit kombinacijo, ker sem kupila toliko stvari..

Za jutri??? Hmmm veš da nisem ziher... tam 7 -10 dni je ponavadi tist čas v katerem se odločijo... Ma mal zateži da se slabo počutiš, če res želiš jutri roditi.. Je pa to mal odvisno kateri G je tam....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6889
15.8.2007 12:41:37   
tia01
Punce moje drage, a vas še ni izučil, da jst dopoldanski čvek ponavad preskočm in da ni treba delat panikeuser posted image user posted image user posted image . Sem vstala pred dobro urcouser posted image .

Mony - meni je glih v ponedeljek na pregledu razlagala moja ginekologinja v porodnišnici, da pri prvorodkah ne čakajo dalj kot en teden, da sprožijo poroduser posted image
Imam pa dr. Blejec. Mislm da te bojo kr notr obdržal. Kam v P se greš pa pokazat? A tm v sprejemno al na patološko?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6890
15.8.2007 12:44:34   
tia01
Pajac ti pa si faca, jst te bom kr napoti v P ko se bo začel dogajat, pršla iskat in te vzela sabo, da ne bo dolgčas v sobiuser posted image . Pa še ostale k bojo notr v isti sobi mi bojo hvaležneuser posted image . Drugač pa ne, nism šla k sosedom po perilo, ker mam svojga čez glavouser posted image . Sm se ga glih mal rešila, ampak bo treba jutr spet prat. 

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6891
15.8.2007 12:49:02   
April
Najbrž boa kar ostal Jaša, ker smo se ga že navadli tako klicat.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6892
15.8.2007 12:54:42   
tia01
Zakaj si pa do zdaj skrivala da bo Jaša?? Men je tut lepo ime!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6893
15.8.2007 13:29:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Pajac ti pa si faca, jst te bom kr napoti v P ko se bo začel dogajat, pršla iskat in te vzela sabo, da ne bo dolgčas v sobiuser posted image . Pa še ostale k bojo notr v isti sobi mi bojo hvaležneuser posted image . Drugač pa ne, nism šla k sosedom po perilo, ker mam svojga čez glavouser posted image . Sm se ga glih mal rešila, ampak bo treba jutr spet prat. 

Si ti ja nora.... kaj pa delata vidva s perilom????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj ...me dve sva itak zmenjeni, da greva skupaj tako, da hiter zalaufaj ta stroj... zlikaj in greva... Meni se tudi zadnja, predzadnja runda suši.... potem pa zlikam in via porodnišnica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6894
15.8.2007 13:40:45   
tia01
Joj Pajac ti maš samo še dva dni do pdp-ja!! Kok gre u bistvu to hitr vse če tko pogledaš.

Mony ti si pa itak brezupen primeruser posted image . Jutr pa po moje če boš mal zatežila, da te že vse boli..., boš sigurno notr ostala.

Aja pa še to - ful maš lepga kužija Mony!!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6895
15.8.2007 13:42:12   
tia01
Čuj ...me dve sva itak zmenjeni, da greva skupaj tako, da hiter zalaufaj ta stroj... zlikaj in greva... Meni se tudi zadnja, predzadnja runda suši.... potem pa zlikam in via porodnišnica...

Ja pa še tist bon dobiva od quelle pa bo. Bolš kot pa nič.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6896
15.8.2007 13:45:08   
tia01
Kaj delava s perilom?? Mava kužata, k nama vsak dan kej umaže, pa potem jaz perem doma še za njegovo firmo (gostilna), pa še najine stvari, pa zdaj po ta novem bojo še stvari od našega Timona... Se kar nabereuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6897
15.8.2007 14:37:23   
pajac

Kaj delava s perilom?? Mava kužata, k nama vsak dan kej umaže, pa potem jaz perem doma še za njegovo firmo (gostilna), pa še najine stvari, pa zdaj po ta novem bojo še stvari od našega Timona... Se kar nabereuser posted image

Ok ti je oproščeno..... mi ni bilo jasno, pa se mi je zdelo, da midva velik pereva... Lahko še jaz svoje prinesem??????user posted image Saj ne boš niti opazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6898
15.8.2007 14:40:10   
pajac

Joj Pajac ti maš samo še dva dni do pdp-ja!! Kok gre u bistvu to hitr vse če tko pogledaš.

Res je  user posted image !!!!!! In že vse za izselitveno žurko pripravljeno....

Ma moram priznat, da ko me je sinoči nekaj šraufalo, me je bilo malo strah user posted image Samo potem sem si rekla, da prej ko slej mora priti ven in če že naj potem čim prej, da bo to za mano... Kot pred izpitom na faksu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6899
15.8.2007 14:40:20   
tia01
Sej po moje res ne bi opazilauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?