Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,da sem bila kar malo zaskrbljena,ko sem brala vse vaše težave in nabiranje kilogramčkov-pri meni pa nič.No,se bom ze pomirila-ce ne prej pa cez dva tedna ko imam spet pregled in mi g pove da je vse v redu z mojim
-no vsaj upam da bo temu tako!

Se splača, veš.
!
je bilo treba sčisti stanovanje, pa pripravit vse za na pot, ker danes ponoči potujeva na morje
!!!
. Zvečer sta pa prišla prijatelja iz Ljubljane in smo šli malo ven, potem smo pa do 2.00 še čeblali pri nas na kavču. Sem samo padla v posteljo. Ob 4.00 sem morala na wc, zjutraj sem pa že ob 8.00 vstala. Sem že eno odsmrčala, da sem malo prišla k sebi. Tale ohladitev je full zakon, se da vsaj živet.
,amp ak preživel bomo.če preživimo obisk zobarja,pol bomo tud to ,kajne
Šli smo v Atlantis, pa moja tamala se je vsaj 30x peljala po toboganu, tako da sem pridno dvigovala njenih 13 kg gor in dol. Popoldne sem šla pa še po nakupih in potem vse skupain naenkrat nesla v stanovanje. Sem se kar mal pretegnila. Bog ne daj, da bi šla dvakrat dol in gor.
,
mal na dopustu v Moravskih. Zelo ste bile pridne v pisanju tako, da sem imela kar nekaj gradiva za prebrat
.