|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
18.8.2007 21:38:29   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Jaz sem septembrka pa imam eno vprašanje....ali so vam pravilno napovedali spol user posted image ?
Še enkrat pa čestitke vsem mamicam, ki že že pestvajos voje srčke.

Živjo Lina31... zaenkrat vsem, ki so hotele vedeti so napovedali pravilno....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7251
18.8.2007 21:39:26   
Antigona
Antigona, a si kake slikce že gor dala ali skrivaš Lukeca samo zase???

Moj ravno pripravlja slikice, tako da bodo verjetno še danes gor...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7252
18.8.2007 21:40:13   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Jaz sem septembrka pa imam eno vprašanje....ali so vam pravilno napovedali spol user posted image ?
Še enkrat pa čestitke vsem mamicam, ki že že pestvajos voje srčke.

Hvala. Imam zadnje čase kar sanje, da imamo punčko. UZ pa je pokazal user posted image
Živjo Lina31... zaenkrat vsem, ki so hotele vedeti so napovedali pravilno....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7253
18.8.2007 21:40:19   
pajac
user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7254
18.8.2007 21:42:02   
Anonimen
Evo mene iz lokala.Sem šla na en radler pa na sprehod.
Očitno bomo imeli doma dve deviciuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 7255
18.8.2007 21:42:39   
pajac
Tia je nekam zbrisala... me zanima kako je bilo na obisku... in kako je z kožo....user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7256
18.8.2007 21:43:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sem včeraj preverila je Lev do 23. tako da upanje še obstaja...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7257
18.8.2007 21:45:34   
pajac
Jaz po PDP imam manj občutek da bom rodila kot prej..user posted image user posted image user posted image

Moj je včeraj izjavil da je CAR!! In to zato, ker je ženo peljal na PDP v Baby center in ni kupila NIČ!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7258
18.8.2007 21:48:33   
Talika19
Ej, noro Antigona in Janana sta že kar doma s svojima bebicama. Kako gre hitro čas, komaj sta šli, pa sta že nazaj. Noro a ne?
Obema želim, da si čimprej navadita novega ritma. Glede na to, da sta to že ta druga otročička, ne dvomim, da se ne bosta zelo hitro.

Zadnji torek je bil neverjeten, a ga bomo ponovile punce: Pajac, Tia, ****, jest ... in druge, ki smo sedaj blizu ali pa ga presežemo?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7259
18.8.2007 21:49:40   
Talika19

Oj ****, vidim, da me čakaš. Kako lepo user posted image user posted image user posted image !

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7260
18.8.2007 21:50:29   
Anonimen
Mene je moj prejšnji dan peljal v H&M pa je debelo pogledal ko sem prazna ven prišla.

Sem imela že full nabranga,pol sem pa vse nazaj zložila.Kar prešinilo me je ,da ne bo user posted image
Že tako,če bo Jakob,bo do tretjega meseca večinoma v babjastih cunjahuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 7261
18.8.2007 21:51:51   
Anonimen
Ej Talika greva še na enega v lokal zraven porodnišnice.Pa vse s seboj prinesi pa greva direktuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7262
18.8.2007 21:52:40   
pajac

Že tako,če bo Jakob,bo do tretjega meseca večinoma v babjastih cunjahuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image misliš, da se bo sekiral???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7263
18.8.2007 21:53:36   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ej, noro Antigona in Janana sta že kar doma s svojima bebicama. Kako gre hitro čas, komaj sta šli, pa sta že nazaj. Noro a ne?
Obema želim, da si čimprej navadita novega ritma. Glede na to, da sta to že ta druga otročička, ne dvomim, da se ne bosta zelo hitro.

Zadnji torek je bil neverjeten, a ga bomo ponovile punce: Pajac, Tia, ****, jest ... in druge, ki smo sedaj blizu ali pa ga presežemo?

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7264
18.8.2007 21:54:39   
pajac
****.. kaj vedve za mleko trenirata, ali ste usekale novo protibolečinsko terapijo???user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7265
18.8.2007 21:57:27   
Anonimen
Mlek mlek-moramo že pred prihodom na svet poskrbet za naše otroke.

Me pa kr mal stisne ja,ko pomislim na porodno in vse tisto kar sledi.Pismo je blo v prvo lažje jit,ves neveden.....user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 7266
18.8.2007 21:57:32   
Antigona
Bom probala na hitro še mojo porodno zgodbo opisat, če se bo sploh kateri dalo brat user posted image ...

No, u Postojno sva prišla nekaj pred enajsto zvečer, kjer so me priklopili na CTG in preverili koliko sem odprta. Popadki so sicer bili, vendar ne prav močni... Babica Alenka me je nato odpeljala na klistiranje in po opravljenem postopku sem se odpravila v porodno. Popadki so bili ko sem se sprehajala sicer bolj pogosto in bolj močni, ko pa sem se spet ulegla pa so se spet malo umirili. No, potem me je spet odklopila iz CTG-ja tako da sem kako uro nabijala kroge po porodni sobi (okoli dveh zjutraj) pa nazaj ležat in pod budno kontrolo CTG-ja user posted image ... Luka se nikakor ni želel spustiti, sem rekla da se drži z vsemi petimi...
Nekih hudih bolečin nisem imela, vse je blo bolj na izi. No, ko sem se nazaj ulegla so mi dali infuzijo (tekočino zaradi EA) in umetne popadke. Popadki so se malo ppojačali, še zmeraj je bilo kar znosno, tako da sta me babci Alenka in Nataša (ta je prišla vmes tudi malo na kontrolo) večkrat vprašali če že zbudijo doktorja za EA. Okoli treh sem potem vseeno rekla, da naj ga pa zbudijo (pa ni bilo nič kritičnega, sam nisem hotla čakat da ne bi pol pa ful bolel). Kmalu potem mi je odtekla tudi voda. Popadki so se potem sicer malo pojačali, ampak ko so me hodili spraševat če se kaj dogaja, sem mogla trebuh pretipat, da sem lahko rekla da neki pa se dogaja user posted image .

Potem je prišla že jutranja smena, pri nas pa še nič novega, Luka se je še zmeraj guzil gor namesto dol. Malce pred osmo se je končno začelo dogajat. Prišla je babca Jana in začeli smo potiskat. Spet je vse potekalo bolj ali manj v tišini, no vsaj z moje strani... Nekajkrat sem porinila in glavica je bila zunaj... Mimoogrede, obseg je bil 36,5 cm. Pri rami se je pa zataknilo. Ena je bila zunaj, druga pa je ostala notri, tako da so ga morali "potegnit" ven. Je bil kar nekako čudno zvit notri. Po še dveh potiskih je bil pa cel zunaj. So babce rekle da gre pa lahko kar direkt v vrtec ko je tako velik. Ker se je malo namatral je bil v glavico čisto črno moder. Prerezana oz. raztrgana pa nisem bila popolnoma nič. Tako da vse pohvale babci Jani user posted image  user posted image  user posted image

Luka je imel rahko poškodoval oz. nategnjen živec v rami, zato desne rokice ni premikal, migal je samo s prstki. Danes jo že skoraj čisto normalno dviguje, tako da je zgleda vse ok. Tudi pediatrinja, ki je prišla takoj po porodu da preveri je rekla, da bo vse k, da pa bo verjetno potreboval kako fizioterapijo, ni pa nujno...

Po samem porodu smo se še tri urice cartali v porodni, pred porodno pa sem srečala Janjano, ki je čakala da mene vržejo ven in spustijo notri njo user posted image . Ampak to je pa že druga zgodba, ki jo mora napisati ona...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7267
18.8.2007 21:59:49   
Antigona
Slikce so pripravljene, še gor jih napopam in jih boste lahko vidle...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7268
18.8.2007 21:59:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Bom probala na hitro še mojo porodno zgodbo opisat, če se bo sploh kateri dalo brat user posted image ...

pa še nisem naprej brala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7269
18.8.2007 22:00:45   
Talika19

Me pa kr mal stisne ja,ko pomislim na porodno in vse tisto kar sledi.Pismo je blo v prvo lažje jit,ves neveden.....user posted image user posted image

Bodi raje kar tiho, manj vemo boljše je user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7270
18.8.2007 22:02:37   
Talika19

Ej Talika greva še na enega v lokal zraven porodnišnice.Pa vse s seboj prinesi pa greva direktuser posted image

Komot. A radler tud spada na un seznam?? No jest sem sicer zdej nehala s temi pospeševanji. Ko bo, pač bo.

A drugače veš za spol ali ne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7271
18.8.2007 22:02:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Bodi raje kar tiho, manj vemo boljše je user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne?

Zato pa kar pejta na Radler ali dva...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7272
18.8.2007 22:03:28   
Anonimen
Ah ne,sej itak mine in potem je dobrouser posted image

Čas gre pa v porodni tako hitro,da ne moreš verjet.Res.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 7273
18.8.2007 22:05:37   
Anonimen
Ne vem,če je radler glih pospeševalecuser posted image

Naj bi bila punčka a mal rezerve mora bit.Bomo vidl-če ne dons pa jutruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7274
18.8.2007 22:08:24   
pajac

Ne vem,če je radler glih pospeševalecuser posted image

bolj sem mislila na to da ti zamegli realni pogled in bolečine...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodbe malih junakov: Čas v porodnišnici
"Sedim ob hčerki Kristini, stari šest mesecev. Veselo vriska, me pogleda, se zasmeji in se igra z igračkami, ki ji bing...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?