|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
20.8.2007 18:06:05   
abc100
oooo janana!! Vidim da si prisotna!! Čestitam za hčerkico!! pa maš parček!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7651
20.8.2007 18:08:40   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: crtka

No pa smo tudi mi dočakali svoje dete.V Postojni 14.08. ob 8.20 sem rodila fantka Matevža težkega 3340 in velikega 52. Čestitke vsem mamicam in njihovim user posted image .

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Kako pa ti je  ratlo pred mano  rodit.A se nisi šla  v torek  samo pokazat,kot jaz. Mene so  zadržali  in sem mogla kar  rodit. A si  že  ponoči  prišla, al  kako?

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 7652
20.8.2007 18:09:53   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

a drgač ste mele lepo nosečnost?

jaz ful lepo, skoraj nobenih težav, slabosti ipd. samo sladkor povišan v urinu, pa so me mal matral s testi za sladkorno in to še danes, 2 dni pred rokom.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7653
20.8.2007 18:10:34   
Petjana

oooo janana!! Vidim da si prisotna!! Čestitam za hčerkico!! pa maš parček!

Ja  hvala  lepa

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7654
20.8.2007 18:14:44   
abc100
Zdej boš pa mal teži v Mantovo pršla z obema. Zakaj se vse odločate za postojno? a je tm tok bolš?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7655
20.8.2007 18:22:23   
Petjana

Zdej boš pa mal teži v Mantovo pršla z obema. Zakaj se vse odločate za postojno? a je tm tok bolš?

Jaz ne vem kako je  v  Ljubljani, ampak  v  Postojni  sem  dobila epiduralno, če sem jo želela. No prvič sem se odločila zanjo,ko so  se začeli  neznosni popadki, zdaj pa  sem rekla  za vsak  slučaj. Zdaj mi je malo  žal teh 170 evrov,ker  je  vse skupaj trajalo s popadki vred eno  uro in  potem so mi dali epiduralno,pa sem mogla čez 15 minut že rodit-še dobro ni prijela. No  ampak  važno da je  bilo vse  ok.
No pa še moj je želel da grem v Postojno, da  se mu ni treba vsak dan matrati kje  bo parkiral.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7656
20.8.2007 18:26:36   
abc100
Skor vse vrhnčanke v Postojno grete, jest pa zadne čase nč dobrga ne slišim. Pa za epiduralno sem slišala, da majo ene pol ful probleme s hrbtenico.
In a je Petja pridna?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7657
20.8.2007 18:28:27   
Petjana

A ja,pa še to  mi je  všeč....ko si čez  rok  si vsak dan  zaskrbljen če je  z otročkom vse  ok  in  v Postojni je v  navadi, da se  hodiš  vsake dva  dni kazat,da  te  dajo na  ctg in potem  še zdravnik pogleda. Si potem  dosti bolj mirna,ko  vidiš da  še ni panike.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7658
20.8.2007 18:32:39   
Petjana

Skor vse vrhnčanke v Postojno grete, jest pa zadne čase nč dobrga ne slišim. Pa za epiduralno sem slišala, da majo ene pol ful probleme s hrbtenico.
In a je Petja pridna?

ne me strašituser posted image     ja morm  priznaz da me je prvič  še nekaj  dni bolela  glava, zdaj  je bilo vse ok,razen če me  še kaj  zagrabi.
Petja je pa pridna,skoraj nič ne joka,je full potrpežljiva,edino spala bi pa  lahko malo več  . Baje  da  novorojenčki samo spijo in jejo????
Zdaj  mi boš dala pa  mislit  ,če  me ti poznaš,bi verjetno  te tudi jaz morala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7659
20.8.2007 18:34:42   
abc100
 A ja,pa še to  mi je  všeč....ko si čez  rok  si vsak dan  zaskrbljen če je  z otročkom vse  ok  in  v Postojni je v  navadi, da se  hodiš  vsake dva  dni kazat,da  te  dajo na  ctg in potem  še zdravnik pogleda. Si potem  dosti bolj mirna,ko  vidiš da  še ni panike.

Men je Koželjeva rekla, da bom na dva dni v hodila na pregledv porodnišnico. Zakaj so pa tebe not zadržal?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7660
20.8.2007 18:37:38   
abc100
Ja res je, tud ti bi me mogla poznat. Jerca sem!!user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7661
20.8.2007 18:53:33   
PUJKEC
ha, ha.... user posted image

sej vem, malo sem nesramna. sam pajac in tia-kaj pa naj js rečem, ko sem rodila 7dni čez rok, pa še takrat ne bi prišel, če mi ne bi ginekolog malo bolj globoko poštoral user posted image .

to čakanje je ubijalsko. meni so dali tabletko, pa sem dobila popadke od 5 do 8 minut, odpirala se pa nisem. potem so mi rekli da bom morala rodit pod kapalno, ampak so se po 14urah vsaj malo podvizali, no zadnji dve uri so se pa kr skup držali, tako da je kr šlo. js mislim, da ko bo čas, se bodo vsi otročki porodili.

ne bit neučakane. sicer pa, js sem vmes, ko sem hodila na ctg-je, sem imela 3dni zaporedoma cele noči popadke, ko sem prišla pa na pregled so se pa nehali. GROZA user posted image  user posted image  user posted image .

sam moram pa priznat, da malo pa pogrešam nosečnost, tk nisem več nosečka ampak mamica, ki skrbi, previja, daje zizo, čisti rito,... fajn je.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7662
20.8.2007 19:00:09   
pajac
PUJKEC!!! Podpis si boš mogla spremenit  user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj, čakanje je huda reč... Meni pa sploh že gre na živce, ker so mi v 36 tednu odredili mirovanje, svetovali VIR vloške, če mi odteče plodovnica, CTG je snemali vsak drug dan... Ziher da bom prej rodila... samo do polnih 37 tednov naj zdržim....

In eto hudiča... sem kot slonica v 10. mesecu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah.... ko bo bo... samo da bo zdravo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 7663
20.8.2007 19:01:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana
ne me strašituser posted image     ja morm  priznaz da me je prvič  še nekaj  dni bolela  glava, zdaj  je bilo vse ok,razen če me  še kaj  zagrabi.

Brez panike... glavobol še nekaj dni sodi v normalen pojav po epiduralni ... Če nimaš zdaj kakšnih posebnih težav, jih več ni skoraj za pričakovati....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7664
20.8.2007 19:04:51   
Petjana

sem pomislila nate ja....
Prišla sem se pokazat, da  je videla da sem odprta  4 cm in  se je  odločila da  mi predrejo mehur, da dobim popadke.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7665
20.8.2007 19:13:09   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: PUJKEC
.... odpirala se pa nisem.....

Dobro da si me spomnila.... malinov čaj, prihajam.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 7666
20.8.2007 20:02:26   
Petjana
[

Kako pa je kaj s tabo, a  se  že kaj dogaja?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7667
20.8.2007 20:35:06   
April
user posted image  no pa sem nazaj za računalnikom. Tok o mojih občutkih.user posted image
Ne vem, danes sem pa res razočarana, ker sem ful upala, da me bo poslala rodit.
Po ctg-ju ni popadkov, čeprav sem jih jaz že videla, ker črta sploh ni bila ravna, pa tud do 70 se je povzpelo. Odprta sem še kar samo 1 cm, vse je še ful zadaj.
No naslednji pregled imam v četrtek dopoldne. Potem, če še ne bo nč, me bo pa v soboto v p poslala.
Ampak jaz grem s tio in pajacom v sredo v p.user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7668
20.8.2007 20:55:38   
tia01
April v najslabšem primeru (pri tebi če še ne bo nič do sobote, pri meni pa če ne bo nič do pondelka) bova vseeno skupaj kakšen dan v P!! No ampak še vedno velja da gremo v sredo, ne?user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7669
20.8.2007 20:56:36   
tia01
April daj mi pošlji na ZS številko, če grem za tabo notr, da te pokličem.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7670
20.8.2007 21:02:14   
April
user posted image Kdo bo do sobote čakal. Pa to je še cel teden.
Gremo kar v sredo notri.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7671
20.8.2007 21:12:33   
Anonimen
Sem prejle dobila sms od kolegice,da je rodila.Je imela en dan pred mano rok.Sva rekli,da se pred 24-setim dobiva na štadionu,samo da ne bo treba na amniouser posted image Naaaa,zdej bom šla pa verjetno samauser posted image
Fantek ima 3910 in 54 cm-orenk fantič.Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image
Zdrava ostanita in čim več prespanih nočiuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 7672
20.8.2007 22:02:25   
Antigona
No pa smo tudi mi dočakali svoje dete.V Postojni 14.08. ob 8.20 sem rodila fantka Matevža težkega 3340 in velikega 52. Čestitke vsem mamicam in njihovim .

Crtka čestitke ob rojstvu sinčka Matevža!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Rodila si pa celih 15 minut za mano, v sosednji sobi, škoda ker se nisva spoznali...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 7673
20.8.2007 22:04:03   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: April

user posted image Kdo bo do sobote čakal. Pa to je še cel teden.
Gremo kar v sredo notri.

Držim pesti da se dobito v sredo v porodnišnici. Je prov fino če si v sobi skupaj s kom ki ga poznaš user posted image . Midve z Janano sva se imele prov fajn...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7674
20.8.2007 22:11:46   
pajac
Tako... Tia, April...

Jaz imam G v sredo ob pol osmih zjutraj... kdaj se dobimo??? Da se ne vozim nazaj v Kamnik?? user posted image user posted image user posted image

Smo pa vse tri na 1 cm...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?