|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
21.8.2007 10:14:16   
Talika19
To pa je carsko.
Sicer te kave iz avtomata ne maram najbolj. Ampak kot pravijo: tud user posted image  v sili muhe žre. user posted image user posted image user posted image
Sam, da je doza kofeina.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
21.8.2007 10:23:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

To pa je carsko.
Sicer te kave iz avtomata ne maram najbolj. Ampak kot pravijo: tud user posted image  v sili muhe žre. user posted image user posted image user posted image
Sam, da je doza kofeina.

Vidim, da imamo nekaj skupnega user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
21.8.2007 10:45:33   
pajac
Evo... če se mi prav zdi se mi je pričel luščiti čep... (če ne ..."Houston have a problem" ...user posted image user posted image user posted image )

No kakor koli, kolikor se spomnim je **** ostala brez tega "modnega dodatka" že v času dinozavrov (tam pri strani 100 in nekaj se mi zdi)....user posted image user posted image user posted image user posted image .. Bomo videli če to kaj pomeni...

< Sporočilo je popravil pajac -- 21.8.2007 10:50:18 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
21.8.2007 10:57:14   
chips
Punce meni spet otrdeva trebuh na 10 minut in  bolečine spodaj od popka navzdol.Pa tako mi dol tišči da hodim vsake 5 minut lulat.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
21.8.2007 11:03:42   
Anonimen
cHIPS tako sem jaz imela do pol štirih zjutraj a še vedno bluzim po dnevni.Želim ti da bi bilo to touser posted image
Ja Pajac,res sem ga zgubila že v času dinozavrov.Jaz bom kar verjetno septemberka.Verjetno bi rad imel rojstni dan kot sestricauser posted image

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 7755
21.8.2007 11:11:35   
tia01
PAAAAJJJAAAACCC!!!!!!!!! Kam se pa teb mudi?? A nisva zmenene da me počakaš?? user posted image user posted image Jst ne grem rodit brez tebe in April!!!!! Nočm!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7756
21.8.2007 11:18:08   
pajac
Saj nikamor še ne grem... mi nič drugega ne manjka (oz. nimam viška user posted image user posted image user posted image - popadke mislim...).... brez panike...

Chips ja to bi lahko bilo to... štopaj, pa če je redno.. ko bo na .. hmmm ti si drugorodka ... 10 minut pa via porodnišnica...

Lahko pa že zdaj spakiraš kufre se mi zdi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
21.8.2007 11:22:25   
tia01
Ok sm se že ustrašla da mi boš pobegnila!!
Chipsuser posted image user posted image user posted image , zdej pa hitr rodit, pa obvezno sporočit.
Ej pajac kako pa zgleda ta čep pr teb?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
21.8.2007 11:26:40   
tia01
Ej mene je pa dons zagrabl, da morm it še par stvari kupt preden grem rodit. Morm it Timonu kupt še par igrač, revček nima skor nobeneuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
21.8.2007 11:27:52   
tia01
Tko da bo treba dons v btc! Sam še ne vem kako bom to izvedla, glede na to da se komi premikamuser posted image . Ah bom že nekak, sej pelu bo moj user posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
21.8.2007 11:40:35   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ej mene je pa dons zagrabl, da morm it še par stvari kupt preden grem rodit. Morm it Timonu kupt še par igrač, revček nima skor nobeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ful se bo igral zdaj na začetku... saj ima ropotuljico...

Čuj ne kompliciraj... nabavi eno ninico in jo imej pri sebi da bo dišala po tebi... vsaj pravijo tako da potem bolj mirno spijo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
21.8.2007 11:43:27   
chips
Punce že včeraj sem jih imela na 10 minut enake bolečine,potem so prišli na 7 minut.Ob 22-ih se je pa vse končalo.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
21.8.2007 11:54:29   
tia01
No pol grem pa po ninico!user posted image user posted image user posted image Kako pa veš da mam ropotuljico??

Chips - malo še počakaj, če pa bodo kaj močnejši popadki, pa hitro v P!! A greš v Ljubljansko P?

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
21.8.2007 12:03:48   
April
Chips srečno!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
21.8.2007 12:05:29   
April
Jaz moram tud še par stvari kupit, se zmeraj kaj najde.user posted image
Zdaj čakam, da Beno makarončke poje, potem se greva pa na gugalnik gugat, da zaspi.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7765
21.8.2007 12:59:57   
abc100
Ojla!
No da vam povem kaj se je pa meni dones zgodilo. Ob 9 sem bla naročena na CTG-ju. Moja G je v 2 nadstropju, zato se jest, ker sem bol lena peljem z dvigalom. Med 1 in 2 nadstropjem pa neki zaškrta in dvigalo se je ustavilo.user posted image Jest pa še ena gospa sva obričale med nadstropjem in sva čakale eno uro in poluser posted image , da so naju vn spravl. Kr prebledela je, ko je zvedla, da sem učeri mela rok. Ko sem pršla k G, sem mela pritisk povečan, na CRG-ju je bla pa taka ravna črta, da če nebi utripa slišala, bi rekla da je aparat  pokvarjen. Odprta pa tud nisem še nč.
Me ni pa nč več k n jej naročila, ampak mi je rekla da če do petka ne bo nč, moram v LJ, kjer me bojo verjetn zadržal.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
21.8.2007 13:04:58   
Talika19
Ej noro, ne moreš verjet. Še dobro, da jaz raje grem vedno peš. S temi lifti se ni za hecat.
Dobro, da se je vse lepo končalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
21.8.2007 13:10:54   
April
Ojoj, men se zmeša, da ostanem eno vro v liftu zaprta.user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
21.8.2007 13:30:27   
Anonimen
Uf jaz imam fobijo pred dvigali.Sem h sestrični v 12-to nadstropje peš hodilauser posted image

Če bi v dvigalu rodila ti pomoje una gospa sploh ne bi mogla veliko pomagat od šokauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 7769
21.8.2007 13:34:40   
abc100
Sej je bla ful prjazna. No gospa, sej je bla mlada. Sej jest bi tud rajši po stopnicah hodila, sam so ograje steklene, pa me je strah višine. Če grem pa z dvigalom, sem pa prej gor, pa mam pol mer.  No sam zdej bi pa peš dost hitrej pršla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7770
21.8.2007 14:34:27   
tia01
Ok očitno ne bom šla v btc, ker me moj noče pelat!! Kok je smotan, pa dobr ve, da bom čez par dni že v porodnišnci, on pa men da bova šla pojutršnemuser posted image user posted image . Ne morm verjet kako so loh deci tok smotani ej. Prou skregala sm se z njim zatouser posted image . Ok sej sm najbrš tut jst mal preveč občutliva, sam me sploh ne zanima. A bom šla jst rodit čez par dni al on?!?user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
21.8.2007 14:36:39   
April
Pajac, kaj je zdaj s tistim tvojim čepom?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
21.8.2007 14:38:25   
April
Tia, sama se zapelji. Moj tud zdaj že neki jamra. da on ne bi popoldne v lj hodil, ko sem ga vprašala, če gre z mano na vič. Hočem na vsak način eno kremo kupit. Bom šla pa sama.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
21.8.2007 14:54:17   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ojla!
No da vam povem kaj se je pa meni dones zgodilo. Ob 9 sem bla naročena na CTG-ju. Moja G je v 2 nadstropju, zato se jest, ker sem bol lena peljem z dvigalom. Med 1 in 2 nadstropjem pa neki zaškrta in dvigalo se je ustavilo.user posted image Jest pa še ena gospa sva obričale med nadstropjem in sva čakale eno uro in poluser posted image , da so naju vn spravl. Kr prebledela je, ko je zvedla, da sem učeri mela rok. Ko sem pršla k G, sem mela pritisk povečan, na CRG-ju je bla pa taka ravna črta, da če nebi utripa slišala, bi rekla da je aparat  pokvarjen. Odprta pa tud nisem še nč.
Me ni pa nč več k n jej naročila, ampak mi je rekla da če do petka ne bo nč, moram v LJ, kjer me bojo verjetn zadržal.

Oj...meni je tudi  tale  najina  ginekologinja rekla da bom  do  nedelje(v  4  dneh)  skoraj sigurno  rodila, ampak če ne  bo nič naj grem  v  ponedeljek  se pokazat.  Pri Janu mi je tudi  obljubljala,tako da se  ne zanašaj preveč  nanjo. 
Tale  prigoda  v  dvigalu je pa res...user posted image   a te je kaj  nakurla  Koželjeva ko si prišla prepozno. Enkrat je ena pred mano malo zamudila, pa  jo je  orng  nazjala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
21.8.2007 14:58:46   
Petjana

Pa še nekaj...če te bojo v  petek vprašali,če ti dajo svečo za  sprožit porod, bi jih jaz  na tvojem  mestu  zavrnila. Ker jaz sem pri Janu bila  čez  rok  in isto  še  čist zaprta brez popdkov in  sem  dobila  to  svečko  in je  nooooobeni  ne priporočam.  Muuuuke. Raje  še počakaj  kakšen dan, če  se bo samo začelo kaj  dogajati....res ti svetujem.
Sem  tudi zdaj  babco sprašvala, da  če  mi  misljo  dat to, da grem kar  domov.Ampak  ker  sem  bila že  dost odprat  ni  bilo treba.Je rekla da  to  dajo samo  če  je materični vrat zaprt, nezrel.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?