|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ocene avtosedežev
22.8.2007 14:58:56   
živa
Hoj!

Zdaj grem že sama sebi na živce s temi avtosedeži, kaj šele vam user posted image , ampak če ne bom vprašala, tudi vedela ne bom, ne user posted image ?

Primerjala sem tabelo ocenjenih avtosedežev, objavljeno v Motoreviji (http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif), in podrobnejše obrazložitve testov na strani ADAC (http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp?ComponentID=184236&SourcePageID=130822#). 

Zanima me, ali je vrstni red avtosedežev v tabeli pomemben ... ker se mi čudno zdi, da so glede na opise/obrazložitve lastnosti določenih avtosedežev, ki so uvrščeni nižje v tabeli (pa še vedno ocenjeni kot dobri), boljše kot npr. pri prvouvrščenem sedežu user posted image . Römer in Maxi Cosi sta npr. 4. in 2. na seznamu, pa imata več plusov oziroma naštetih več pozitivnih stvari kot Kiddy ali Chicco, ki sta na 1. oz. 3. mestu (govorim za sedeže 9-18 kg). 

Če se kdo spozna na to, me res zanima in bom zelo hvaležna, če mi bo to kdo razložil pred nakupom.

Lp,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ocene avtosedežev
22.8.2007 16:28:46   
dskubin
Vrstni red je pomemben, prvi (najboljši, ampak samo izmed točno teh par, ki so jih testirali je tisti, ki ima skupaj najboljšo oceno (varnost+udobje+...). Ampak glej tudi na to, da je npr. pri 9-18 kg bil pri Kiddyju na testu njihov verjetno najboljši sedež, pri Römerju pa ne ipd. Torej ni nujno, da je prav ta Kiddyjev sedež najboljše, kar trg ponuja, in ni nujno, da so tu tudi vsi, ki minimuma ne dosegajo. Ja, bi blo lepo, če bi lahko testirali vse sedeže. Ampak na koncu je mislim da pomembno bolj to, da je avtosedež ustrezen in varen - da zagotavlja vsaj minimalne standarde - v tabeli pa lahko vidiš, da vsi tega ne dosegajo.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ocene avtosedežev
23.8.2007 23:37:12   
apolonica
če mamo že lih to temo še moje vprašanje:
moj sine bo oktobra 3 leta star in ima slabih 16 kg. po tabelo naj bi bil v sedežu skupine I - 9 do 18 kg, ampak skupina II je pa že od 15 kg naprej. kdaj dati otroka v višjo skupino?

lp

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ocene avtosedežev
24.8.2007 11:11:03   
živa
Glede na to, da na sedežih skupine I (9-18 kg) piše tudi do 4 let, bi jaz počakala še kako leto. po mojem je bolj varno za malega.

Lp,

živa

(odgovor članu apolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?