Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

občutil moje nočne dogodivščine. Pa sej nisem zanalašč.
. Sva ravno včeraj klepetali s kolegico (oblečeno sem imela krili in oprijeto majico) in me vpraša, če bomo imeli še kakšnega
. Sem ji rekla, da pričakujemo še enega konec januarja...in jo je skoraj kap..je rekla a naslednej leto
. Jaz imam tak čuden občutek v spodnjem delu trebuha, ali pa že preveč mislim na to
. Brce čutim normalno. Pa tako sem zanič že nekaj dni, kot bi imela tiste prve nosečniške znake (VELIKA UTRUJENOST, ČUDEN OBČUTEK V TREBUHU, MALO SLABOSTI,...). Vse to je pri meni že nekaj časa nazaj minilo, sedaj se je pa spet pojavilo
in je vse skupaj verjetno že bolj občutljivo in oslabljeno in imam zato več težav. Ker pri meni je vsaka nosečnost težja.
.Jaz sem spraševala G pa je rekel,da je to verjetno od utrujenosti in preobremenjenosti in mi rekel ,da naj več počivam ,da pa to ni nič groznega,pride kak dan ko lahko delam vse včasih pa sem taka kot cunja,mam pa res nizek pritisk in verjetno jo tud počutje zato slabše.Upajva,da bo kmalu bolje tudi za naju.
. Upam, da ob rojstvu ne bo še kakšnega presenečenja
. Bilo je suuuper, veliko smo plavali, počivali in dobro papcali. Vidim, da ste bile zelo pridne, ko me ni bilo, tako, da sem se kar težko prebila skozi zamudo.
, v prejšnji nosečnosti sem jih imela v tem obdobju že +6. Trebušček pa je že kar konkreten, tako, da nihče ne more več faliti kaj se dogaja. MF imam v ponedeljek, čestitke vsem, ki ste jo že opravile pa je vse OK, za vse ostale pa
, da bo vse OK.