NiLe
|
dober dan, evo javljam se s poročilom današnjega pregleda. Vse je BP, srček veselo bije, vse je tako kot mora biti, pikica pa je velika 22 mm. Šla sem na samoplačniški pregled k dr. Mihelič in tako prijazne in krasne zdravnice še nisem srečala. Res super. Pregledala mi je tudi kri (očitno se tudi tokrat ne bom mogla izognit tabletam železa, ker sem bolj slabokrvna )in vodo ter izmerila pritisk (ta je malo nizek). Aja, pa oddahnila sem si, da imam eno pikico (možnosti pri nas za dvojčke so velike ). Slabosti so še kar prisotne, včeraj sem bruhala kot vidra ko sem prišla iz službe .... ampak upam, da se bodo te slabosti počasi umirile. Prebava - tudi sama imam večkrat probleme, zato vam dam nekaj predlogov: - lanena semena namočena v jogurt - topel donat na tešče (1 - 2 dcl) - čez noč namočene suhe slive 4-5 (pojeste in spijete vodo) - kivi Ne vem, katera me je spraševala glede leta z letalom. V začetku ni nobene nevarnosti, razen če nimaš predpisanega strogega mirovanja. Problem je v zadnjih mesecih. Mi gremo na 4-dnevni izlet z avtom do Trevisa, potem pa z letalom do Pariza. Pinka1, vesela sem zate, da tako optimistično gledaš naprej in želim ti vse dobro ter da se kmalu pridružiš novi skupini . Maruša28, tudi pri tebi se je izgleda dobro izšlo.... držim pesti, da bo še naprej vse OK. V glavnem, danes kar žarim od sreče in komaj čakam naslednji pregled - to je pregled NS - 28.9. Zunaj je sonček ... jupiiii, pobožajte svoje bušije in maximalno uživajte.