tosja
|
pozdravljene čvekice! Danes sem "vstopila" v 9. teden! Moje počutje je super, sam vsak teden bi šla na UZ MARUŠKA in tasyo: nič sekirat - navadit se je treba, da MORAMO počivat. Saj je tud men dolgcajt...pa za VSEEEEEEEEEEEEE! Saj nam tud noben ne da garanta, da pa po 12. tednu ne more prit do splava Sploh nočem nič žalostnega pisat, ampak tukaj na RR lahko preberete toliko žalostnih zgodb... Če G reče, da je potreben počitek, se bomo tega tud držale, a ne! Se mi smilte tiste s slabostmi, ker jih jaz res ne poznam. Moram trkat na les, da ne pridejo! Sem tud vesela, da bom lenarla še preostale mesece do poroda. Pa se sploh ne sekiram...za službo pa sploh ne. Si ne znam prestavljat, da bi morala v službo, kjer bi se vsako minuto bala al lahko dvignem, pa al lahko.... Pa še selitev naju (nas) čaka ta mesec! Tako da bom "prisiljena" povedat sorodnikom, ki jih bo0va prosila za pomoč. Tud v službi ne bi povedal, če ne bi bila prisiljena Dedek in babica pa bosta presenečena po NS - čez dva tedna! Vse, ki sprašujete glede NS - opravljajo jo med 11. in 14. tednom je samoplačniški pregled za vse stare pod 35 let! Donat tud jaz priporočam vsem - poln magnezija, pa še fino kupčka podreš če te zgaga, al pa te kaj tišči v trebuščku... Drugače pa sem tud jaz ko sem (na željo mojga G) "preklopila" na Elevit čutila zaprtost. Ker s tem nisem imela težav. sem takoj začela za zajtrk jest jogurt s semeni (lan, sezam, sončnično s.) že naslednji dan je bilo vredu! Sem pa med tistimi, ki nimate ravno velikega apetita! Za kar sem zeloooooooooooo vesela, saj sem med ta debelimi Uživajte, božajte bušije in bodite Za vse, ki boste danes videle svoje pikice in slišale pa zagotovo vem, da boste najanajsrečnejše!!!