zoom zoom
|
Živjo, mi smo predčasno prišli iz morja. Prišli smo danes ponoči. Tri dni je bilo lepo vreme, smo se vsi naplavali (tamali sem samo malo noge namočila, tam do kolen, potem je začela protestirat - voda je imela 24*) in malo posončili, v torek je tako pihalo, da smo se samo malo sprehajali po Korčuli (tamalo smo tako zadekali, da je komaj kaj ven videla), v sredo je bilo mrzlo, včeraj pa je začel padati še dež in smo spakirali in odšli domov. Vožnjo sta oba zelo dobro prenesla. Tja smo šli ponoči in sta oba spala do jutra, tamala je še na trajektu z adremala), nazaj pa tudi ni bilo problemov, je jedla in spala, na trajektu pa ful okoli gledala. Sem pa mislila, da bo huje, glede vožnje za nazaj, ker je bilo to popoldan, ampak sploh ni bilo. Iz Drvenika smo se vozili od 17.20 do 00.10 in je v bistvu celo pot prespala. 2x je jedla, ostalo spala. Tudi ko smo prišli domov se je zbudila, sem jo previla, podojila in je spala naprej do 7h zjutraj in trenutno že eno uro spet spi. V hotelu je bila tudi zelo pridna, je bilo kot da je ni, jokala je edino v torek, ker je bila preveč zaspana in ni mogla zaspat. V bistvu smo imeli večje težave s tavelikim, ki je kar naprej nekaj težil in jokal, ampak vse pa res ne more biti popolno. Sem ji pa na morju dajala jabolčni frutek in lahko res rečem, da naša frajla ne mara jabolk (sem ji dajala že doma in tudi ni maralla), obožuje pa banano, korenček in krompir (tega sem ji dala 2x v hotelu pri večerji, ker je tako cmokala zraven in gledala s tistimi modrimi učki - kot "dej mi no malo"). Me pa zdej čaka ogromno dela. Sem že razpakirala in pokupčkala umazano perilo in bo kar za 5 strojev cunj, za en stroj bo brisač, nekja malega je še od predd dopusta, ostalo pa smo tam umazali. Vsega bi bilo bistveno manj, če ne bi bilo na plaži mivke, tako pa je bilo vse od mivke umazano. Grem zdej še mao prebrat, kaj ste napisale, potem pa se bo tamala verjetno že zbudila. Lp
|