Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,pri prvem nisem o tem razmišljala,kdaj bom rodila ker sem imela en datum.sem v 22 tednu in imam dva roka! po menstruaciji imam 22.12.07 po ultrazvoku pa mi je dala 29.1.08,to je več kot za mesec razlike...in kateri je pravi???je že bila katera v taki situaciji..

. Ponavadi pravijo, da je bolj regularen datum po UZ, saj lahko do oploditve pride kasneje.
Pa me zelo zanima! Po čem pa to vidi, ali kaj piše v materinski knjižici? Prvič sem rodila 15 dni po roku, pa nihče ni nič rekel glede ultrazvoka. Sem prav jezna na mojo ginek., samo predavanja o tem kaj jesti in kaj ne, poslušam.
!
je ena kot druga bolj zmedena, ker zgleda to že postaja praksa, da določijo kr dva datuma. Potem ti pa na koncu govorijo kako ne veš kateri datum je pravi, torej kako naj vemo me, če oni sami ne vejo?!!