| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 

| 

Uporabnik             |                   |     
	 | 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:02:50 
				    |   
			   | 

| 

| 

TamaraJ

| 

Souly... Joj, jaz sem bila tako v oblakih (No, sem še), ker je test pokazal +, da nisem registrirala nič drugega. Oprosti.   No, tako kot ti je napisala LuNa73...počakaj še malo, nekaj dni in poskusi še enkrat. Pa svetujem ti CB. Nemalokrat ne pokaže na začetkum ker je premalo hormončka najbrž. Držim pesti   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:06:40 
				    |   
			   | 

| 

| 

LuNa73

| 

souly         Je zdaj kaj boljše?   Zakaj pa jih že včerej nisi mal pocukala za rokav in mal bol na glas povedala, da rabiš mal tolažbe pa mal crklanja?      hm, a dans še vedno ni tečke? Če te še vedno muči, idi p kupi una dva testerča (baby chek) pa naredi danes enega, pa če ne bo kaj pokazal, pa še jutri zjutraj enega....   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:09:56 
				    |   
			   | 

| 

| 

kodrana

| 

dobro jutro.      jaz sicer nimam vesele novice.. namreč bolna sem vsak dan bolj. res sem boga. je pa očitno na pohodu tale   . celo noč me je neki matralo. sedaj pa še rjav izcedek. po moje bo prišla.. zelo kmalu.. in predčasno.    sedaj po ss se mi neki krajšajo cikli. jao.    nisem nekaj zelo žalostna, po eni stani še bolj vesela, da je čim prej in itak, ker sem tako bolna, je mogoče bolje..       Tamara        želim ti zdarvo nosečnost in zdravega otročička.     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:19:11 
				    |   
			   | 

| 

| 

LuNa73

| 

kodrana, moja je včerej zvečer prišla!         Da pa boš čimprej zdrava pa velik  ,  in pa najboljše antibiotike!      

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:26:52 
				    |   
			   | 

| 

| 

TamaraJ

| 

Kodrana... jaz nimam tako super antibiotikov kot LuNa, ampak ti želim hitro in uspešno okrevanje.    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:31:45 
				    |   
			   | 

| 

| 

kodrana

| 

luna   . greva v nov boj.       tamara, le pazi nase, da kaj ne stakneš.. baje je dosti ljudi zdajle bolnih.      ko sem šla v lekarno in sem vprašala, kaj naj vzameme in da želim zanosit. pa je rekla: zakaj se niste že prej odločila za to, zdaj je prehladno obdobje, viroze.. saj sem in sem zanosila, samo se ni dobro končalo.       pazite nase, razvajajte se.. jaz komaj čakam, da germ malo v savno. 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:51:06 
				    |   
			   | 

| 

| 

matt

| 

hi!      Zdajle sem bila na malci in sem v trgovini komaj preživela, ker vsi pred menoj so hoteli sendviče z to in ono salamo, ... ajme... koncentrirala sem se in si govorila, ni ti slabo, ni ti slabo.... Že včeri popoldne je bil manjši rigoleto...      mislim, da je to to babe.. in bo danes le na CB pokazalo + , ker ni o M še nič duha in sluha... srečna sem... sam malo še počakajmo z roza barvo 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 10:58:44 
				    |   
			   | 

| 

| 

Anonimen

| 

Matt, le naredi test in nam brž javi!        Petra    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 11:23:31 
				    |   
			   | 

| 

| 

TamaraJ

| 

Jaaaaaa, čakamo!!! Valjda, da bo!       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 11:34:03 
				    |   
			   | 

| 

| 

Erin

| 

Septemberske borke za                                                                                                    :            xx.09. - valentina 2006    xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka                                                                                                       xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka                                                                                                       xx.09. - Sončnica Sandra - srečka nosečka                                                                                      xx.09. - rouzi                                                                                                                                                                                             v nove boje   xx.09. - portugalka    xx.09. - Tiziana    xx.09. - Katica77    xx.09. - mihi78   xx.09. - Neža81 -                                                                                                                                                                                                                                                                                   v nove boje   xx.09.- Lara Larissa -srečka nosečka                   01.09. - anonimna                                                                                                                                                                                                                                                                                                            v nove boje   01.09. - anonimna                                                                                                    - srečka nosečka                                                                                         01.09. - *lucija*    01.09. - ANIME                                                                                                                                                                                                       v nove boje   02.09. - amy81 - srečka nosečka                                                                                 02.09. - rendi                                                                                                                                                                                         v nove boje   02.09. - petrca26                                                                                                                                                     v nove boje   03.09. - reckova    03.09 -  Naty - srečka nosečka                                                                                                 03.09. - nati                                                                                                                                                                                             v nove boje   04.09. - Galadriel                                                                                                                                 v nove boje   04.09. - kleja                                                                                                                                                                                                        v nove boje    05.09. - kimmii                                                                                                                                                         v nove boje   05.09. - zarjica    05.09. - marjana.r                                                                                                                                                     v nove boje   06.09. - Lupita                                                                                                                                                     v nove boje   06.09. - Yaris    07.09. - stunfek -srečka nosečka                                                                                               07.09. - CIPRESA                                                                                                                                                                                 v nove boje   07.09. - lejca                                                                                                                                                            v nove boje   08.09. - fortun    08.09. - kanta                                                                                                                                     v nove boje   08.09. - freha                                                                                                                                                                 v nove boje   08.09. - 80kaja    09.09. - Naska    09.09. - rozica1984                                                                                                                     v nove boje   09.09. - anonimna                                                                                                                                                                            v nove boje   09.09. - Endri                                                         v nove boje   10.09. - fragola                                                 v nove boje   10.09. - mali pingo   10.09. - ur+sa    10.09. - matejka78                                                                                                                                 v nove boje   11.09. - sapi                                                                                                                                     v nove boje   11.09. - Juno                                                                                 v nove boje   11.09. - tanja25- srečka nosečka                     11.09. - mala zirafa    12.09. - beyba                                                                                 v nove boje   12.09. - afnica mala -                                                                                                 v nove boje   12.09. - **NiNa**                                                                                 v nove boje   13.09. - matt    13.09. - tincy82                                                v nove boje   13.09. - lindy                                                    v nove boje   13.09. - Serendipity                                                                                            v nove boje   13.09. - teodoral -srečka nosečka                                       13.09. - Špela12                                                                                                                    v nove boje   14.09. - tinkamiška                                                                     v nove boje   14.09. - trma79                                                                                     v nove boje   14.09. - Yasminka                                 v nove boje   14.09. - _rebeca_                                                                 v nove boje   14.09. - jurka6                                                                                             v nove boje   15.09. - gajka                                 v nove boje   16.09. - Oaza   16.09. - Lea2007        v nove boje   16.09. - ledenka                                 v nove boje   16.09. - mojca 345                                                                     v nove boje   17.09. - MARTINŠČICA                                                             v nove boje   17.09. - Anitka - srečka nosečka             17.09. - Souly   17.09. - glen - srečka nosečka           17.09. - sončk1                                                                                                                     v nove boje   18.09. - sonček33                                                             v nove boje   18.09. - KAHLO  - srečka nosečka                     18.09. - vita80                v nove boje   18.09. - Zvezdica             v nove boje   18.09. - pikica36                                     v nove boje   19.09. - pikapoka2                             v nove boje   19.09. - ninčy                                                                             v nove boje   20.09. - moyca   20.09. - anonimna   20.09. - slovenka                         v nove boje   21.09. - *ajetam*   22.09. - TamaraJ- srečka nosečka      22.09. - Angelina   22.09. - kodrana    23.09. - Kaja08 - srečka nosečka        23.09. - pokec    24.09. - talika81    24.09. - murkica   24.09. - mukla   24.09. - andre3a   24.09. - kažotk   24.09. - zorica    24.09. - nf   25.09. - teejaa    25.09. - ajat                         v nove boje   25.09. - Efi   26.09. - Katy\o/   26.09. - HEL36   27.09. - ANIME   27.09. - nineva   27.09. - Lu33   27.09. - rendi   27.09. - nena22   27.09. - Petra   28.09. - Tiara123   28.09. - kitka1   28.09. - MP30   28.09. - lunica24   28.09. - Darja30   30.09. - kleja   30.09. - pepa6   30.09. - Sulfinija   30.09. - čbela   30.09. - anonimna                                                                                                                                                                                                                           In zveste navijačice :                                                                                                          - scubadiver    - LuNa73   - MONIKQ   - SM10    - bumbum   - neja24062007    - sanja5   - *ajla*    - hmm    - K_a_t_j_a    - nf                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 11:50:49 
				    |   
			   | 

| 

| 

Erin

| 

Zvezdica, LuNa, K_a_t_j_a -          mukla, mojcej77, Oaza,matt - držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii       , naj bo       ...      lunica24....si pa taka kot jaz, tud že delaš testke še preden sploh lahko kaj pokaže...  ...samo še en mičkeno bova morali potrpet...        Se* -    Kako si?      TamaraJ - Čestitke! Lepih ter mirnih       ter zdravega   !!            Souly - nismo pozabile nate...mimogrede kakšen post spregledamo, ne bodi žalostna...No, svetovale so ti pa že punce...          kodrana - pozdravi se!! Pa upam da se ti izcedek ustavi...držim pesti...naj bo že enkrat   !            Punce, moj kovinski val je odšel kakor je prišel...ni ne duha ne sluha več o njem že ta drugi dan, prej ga je bilo pa toliko da sem kar pljuvala, bljak...drugi znaki....neskončno štokanja v maternici in jajčnikih (mogoče samo    naznanja prihod tako kot ga je prejšnji mesec že 5 dni prej   ), rahlo boleče in zeloo napete joške... (da bi videle srečo mojega   , on bi se kr priklopu na njih...halo...  ...   )... Še 4 dni, pa bomo videli...      Aja, pa moja prijateljica je sporočila da pričakuje otroka (4!)... Kako sem vesela za njo...      ...nobene fovšije in nič...samo veselje...                

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 12:51:01 
				    |   
			   | 

| 

| 

Anonimen

| 

TamaraJ                    Drugič te pa pocukam za rokav, pa ti še takrat čestitam.   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 12:58:37 
				    |   
			   | 

| 

| 

TamaraJ

| 

Mmmmmm...tole deluje, kot da se poznamo (  ) 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 12:58:57 
				    |   
			   | 

| 

| 

čbela

| 

joj jaz že kumaj čakam 30.09 in UPAM da ne bo   .   v torek in včeraj mi je bilo tako slabo...in sm skos požirala slino...ali pljuvala....drugih znakov ni....lahko pa je samo kaka viroza:(  ,ker tudi počutje ni čisto ok....   čestitke novim.... 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:03:00 
				    |   
			   | 

| 

| 

Anonimen

| 

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ      Mmmmmm...tole deluje, kot da se poznamo (   )           Res je. Jaz sem sicer tu že od leta 2004, pred 1 tednom pa sem se izbrisala in sem pod novim nickom. Nč bat Tamara.         

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:04:47 
				    |   
			   | 

| 

| 

čbela

| 

čestitke vsem      in teejaa tebi .........      upamo na   :) 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:12:28 
				    |   
			   | 

| 

| 

Erin

| 

Hvala čbelca!            No, sej zate jih bomo pa tudi kmalu, si samo 5 dni za mano (ki se takoooooooo vlečejo, kajne?)          

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:14:48 
				    |   
			   | 

| 

| 

čbela

| 

ja zelo:(   imaš kake znake....kej čudno? 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:23:19 
				    |   
			   | 

| 

| 

Erin

| 

am, ja, mela sem okus po kovini, zbada me tam spodaj, joške so kot tempirana bomba...zaenkrat to...jih skušam čimbolj ignorirat da me nebi zavedli...   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:27:22 
				    |   
			   | 

| 

| 

čbela

| 

kdaj so se ti pa začeli pojavljati ti znaki......?? 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:41:25 
				    |   
			   | 

| 

| 

Souly

| 

prvo čestitke vsem nosečkam in upam, da vam bo nosečnost minila brez slabosti,... hvala vsem tistim, ki ste mi odgovorile na moj post      sem tudi odprla posebno temo glede testov za nosečnost,..se še nič ne dogaja pri meni,..ne duha ne sluha o   ,..niti o   ,....ampak raje bi vidla da bi bila   ,...      držim pesti še za ostale septemberke,..      lp,       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 13:44:49 
				    |   
			   | 

| 

| 

Erin

| 

kakšen teden nazaj, malo manj...      Sedaj pa grem, dobim obisk pa se šele jutri oglasim....Pridne bodite pa čimveč       ...      Papaaaaaaa      

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 15:50:15 
				    |   
			   | 

| 

| 

Muklla

| 

Jst sem Muklla, sam sem mogla spremenit ime, ker sem neki zašuštrala, pa sem se mogla pol  na novo prjavt. Moram vam povedat, da sem uro nazaj opazila neki čudni svetlo rdeč izcedek, tak da je verjetno    na pohodu. To, da bi imela cikel dolg 31 dni se mi še ni zgodilo od kar vem, da mam to jolbo. Za znoret. Bomo vidli. Drgač pa, kaj čmo, bomo šli v nove boje.   Gledam, da ta mesec neki štrajkajo črtice. Pa kaj je to?      Papa 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 15:51:06 
				    |   
			   | 

| 

| 

Muklla

| 

Sej sem čist nora. Hotla sem vam povedat, da sem Mukla, ki ima zdej ime Muklla. Pa sem res čist zmešana. Še dobr, da je vikend. 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: M ne pričakujemo septembra!   21.9.2007 15:58:37 
				    |   
			   | 

| 

| 

kodrana

| 

Mukla zdej si Muklla? sem ti zs poslala še an Mukla. zdej ga verejtno nisi dobila. no, kakorkoli. mene bo teta    obiskala jutri verjetno. jao. dans so izcedki, jutri pa zares. mi2 sva pa res že usklajeni.    

| 

| 

| 

| 

Najbolj brane vsebine v rubriki5 položajev za manj potenja med seksomPreverite seksualne položaje, s katerimi vam bo med seksom najmanj vroče ter si boste tako zagotovili najmanj neprijetne...
 Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Zadnje s foruma 

5ri (
83%)

(
17%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!