Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nakazuje svoj prihod... nisem več tako optimistična kot sem bila prejšnje dni...moj me že tolaži, hvala bogu, in mi govori da pa naslednji mesec da bo imel dve fletne rakice ob sebi oz raka (po horoskopu)... kljub temu da še nič ni sigurno sem takooooo žalostna, sploh ne vem zakaj, mogoče PMS? Se pa tolažim s tem kot je nekoč ena od vas punc rekla, z vsakim mesecem smo bližje naši črtici...kateri mesec pa bo, se pa pustimo presenetiti....panike zaenkrat še ni, saj delava šele nekaj mesecev na tem ampak sva šele ta mesec RES intenzivno tako kot se za gre...ne smem obupat, vedno drugim dajem pogum in pravim naj ne obupajo, ne smem...in ne bom...malo me je depra zagrabila, pa bo tudi ta šla... itak je pa še 3 dni upanja... mogoče pa je...kaj vem...kljub napovedim tetke s krvavca si pa en mičkeno govorim da so pa to nosečniška špikanja...
)....
ali pa (kar VEM da NI) znak
...da je neeeee bo!
. Jaz jo tak pijem sama, ker moj
spet dela ...
Ampak jo z veseljem podelim z vami!
!
v avto, pa na en izlet k sestrici - malo pogledat kako hiška napreduje in potem vsi skupaj na en sprehod do bližnjega jezerčka.
(seveda če bo fajn toplo še
)
.Pa kaj čem.
samo krči in malo krvavo-rjavega izcedka. pikico.
.Pa nič,.....Bo pa mogoče oktobra!!!!!!!!