Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Zdaj sem se odločla, da si bom poiskala podnajemniško stanovanje, dokler ne bomo adaptirali moje hiše. Za lepšo prihodnost mojga
bom nardila vse. Sem tko jezna nanjo, jaz se trudim in pospravljam ona pa nardi štalo.........pa še to v času nosečnosti...........
Sicer pa je treba izkoristiti te lepe dni, kolikor še jih pač je
saj bo, pomaga tudi, če se tukaj izpovemo, kajne
jih naj tudi kaj pobožajo
Upam, da ne.
in seveda na mojega
za tvojega
. Saj vem da radovednost ni lepa čednost, samo saj veš kaj je babji firbec
.
. Ponavadi prekipevam od energije, danes sem se pa že zbudila vsa povožena. Nič energije, vse mi je šlo na živce, v šoli so se me vsi izogibali, ker sem baje grdo gledala. Predzadnjo uro sem dijakinje kar nahrulila (sej ne ful, malo), naj že utihnejo, ker jih nisem mogla več poslušat. Za vse pa je bil po moje kriv pritisk (95/54). Pa še hormoni so delali s prekomerno hitrostjo in mi je šlo še na
(tukaj so mi dali cele 3 dcl) in sem se morala vsako uro javit v laboratoriju, da so mi vzeli kri. Je bila pa ena "čorava" sestra, ki ni vidla mojiž žil (do zdaj skoraj nikoli nisem imela problemov) in me je 3x špiknla na isto mesto, nekako pri strani roke (bolelo ko p......), zadnjič mi je vzela iz dlani (zgornji del). Rezultati bodo po pošti prišli domov in potem grem s tem k svoji G. Upam, da bo hitro, da lahko čimprej zaključim s tem.
, pa še zlagal se mi je. Sem pa ugotovila, da hodi tja vsako jutro na kavo in še vsak večer po ne vem kaj. Kaj na jaz zdaj naredim, sem v totalni dilemi?
za dobro opravljeno morfologijo in ćestitke za pupo.
. Greva pa danes popoldne v Lj na 3D in bova končno razrešila dilemo do konca. Potem pa takoj v H&M po kakšno cotiko.