Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
probala prvič zaspat v vrtcu. NI ŠLO. O.k. mogoče prehitevam, saj je bilo prvič, ampak problem je drugje. Vrtec je dobro sprejela prva dva tedna tko, tko zdaj je že 10 dni super. Problem je v tem, da sem z njo že cel čas doma ( stara bo dve leti ) in vedno je zaspala na joški. Res, da če me ni zaspi tudi brez, malo jo je treba nosit. Da se pa uleže in sama od sebe zaspi se pa zgodi redko kdaj. Saj smo jo hotli poleti čisto odvadit, ampak so mi mamice svetovale, da pred vrtcem ne uvajam takih velikih sprememb. Zdaj mi je žal, ker nisem. Doji se ne več samo popoldne za spanje in to še ne vedno in včasih zvečer. Danes sem probala, da bi jo nosila, se ulegla zraven nje, tako se drla, kot bi jo klali. Se bo navadila zaspati v vrtcu? Verjetno ji moram dati čas, kot pri uvajanju. Ali naj enostavno rečem NIČ VEČ. Se bojim, da ne bi vplivalo nanjo v vrtcu, ker ga je presenetljivo dobro sprejela in hitro.

Boš vidla da bo tudi to enkrat urejeno,ker vzgojiteljice ne morejo nosit otrok po rokah,jih je preveč in jo bojo že uštimale
se bo navadil, boš videla, še vsak se je. Mogoče ne takoj, toda sčasoma se bo, ker bo začel posnemati druge. Veliko dobre volje!!