Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

a ne?
  a ne?  

...
 ... 

Ti jo kar
  Ti jo kar  , da si bo zapomnila...
 , da si bo zapomnila... 

iskrene čestitke
  iskrene čestitke Očitno sem jaz nekaj zamudila.
  Očitno sem jaz nekaj zamudila. :
                                                                                                                                      :     
                                                                                                                                  v nove boje
                                                                                           v nove boje  
                                                                                                                                       - srečka nosečka
                                                                                                                                      - srečka nosečka 
                                                                                                                                       -srečka nosečka
                                                                                                                                       -srečka nosečka  In zveste navijačice :
                                                                                                                                      In zveste navijačice :  

...Držim pesti.
       ...Držim pesti. da grem kar ležat...Si pišemo jutri.
       da grem kar ležat...Si pišemo jutri.  
   za dobro jutro.
   za dobro jutro.  za dobro jutro ter en
  za dobro jutro ter en