Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
hčera je stara 13 let in je obsedena z živalmi. Pri nas doma imamo na njeno željo 2 psička in 3 velike muce ,sedaj pa še 6 malih muck za oddat dobrim ljudem ki bi bili nadomestjivi moji hčerki .Namreč ona se zelo noji za te živali. Sedaj ko ve da morajo muce od hiše ,sedi zraven njih tudi po nekaj ur ,se znjimi pogovarja in jim obljubla lep dom .Ko bo velika bo imela azil za izgubljene živali.tako se pogovarja že kakšne 3 leta . Po novem si je zamislila konja. P A ČEPRAV VE DA NI POGOJEV DA GA DOBI HODI VSE DNI ŽALOSTNA IN ME MUČI S KONJEM. Vem ,da bo po tej želji sledila naslednja int........Da se dotaknem šole pa ne verjamem ,da bo imela uspeh tako dober ,da bi šla za VETERINARJA.to je njena želja nima pa takše želje pri učenju.Kako takšnemu otroku vliti in dopovedati -naj se uči .Saj jo zelo dajejo nora leta in svojeglavo razmišljanje. lp

), sem mogala še psa ven peljat, itd. Pes je bil na mojo željo in jaz sem skrbela zanj. Pika.