sinskaT
|
Hej mačkice moje! Ne boste verjele kaj se mi je pripetilo! Še pol urce nazaj sem gledala mojega malega kobacajčka in to čisto nepričakovano. Takole je bilo: Grem k moji G, da mi vpiše izvide, ki so o-d-l-i-č-n-i! Od toxe, ki sem jo že prebolela, do Rh, ki ga imam +, pa še vse ostalo je super. No in čakam čakam, da mi končno vpišejo v materinsko, da bom mela 16.10. za NS. In mi G vpraša, če imam 10min časa, da se pripravlja na licenco za NS in da lahko pri meni malo pogleda kako in kaj. JUhej! Že dolgo ne tako lepega nepričakovanega darila!!!! In smo videli našega pupeka, kako je živahen, velik že 5,02cm (danes končujem 11. teden) in kar je najboljše: Pravi, da je vse ok, ns je glih prava in da je verjetnost nepravilnosti zelo zelo majhna! Tako sem bila presenečena, ker je bilo vse tako nepričakovano tako lepo. Sem skor jokala in objela G (ki je bila tudi iskreno vesela, da je imela lepo meritev ). Tko da, zdaj bom imela NS še v Dravljah, ki bo "uradna" ampak sem že zdaj tko happy, saj veste kako je, ko gledaš svojo kepico in še izveš, da je vse normalno. Pa še slikce sem dobila za očka, da se ne bo preveč odrinjenega počutil . Same pozitivke smo me aprilčice zato pa imamo tako lepe novičke, smo res carice! Tako da imejte prelep vikend, jaz grem zdaj ven širit svojo srečo, zvečer pa z lubijem proslaviva (in zato ne bom danes nič kuhala haha ). Ajdi čaw!
|