Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomfrit.
|
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:49:54
|
|
|
|
aluš
|
K zelju krompir v kosih, če je pečenka z omako lahko ali riž, svaljke, široke rezance, lahko tudi tenstan (pražen) krompir.
|
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
zelje - kruhovi cmoki, v kosih krompir špinača - ja, tu meni paše samo pire polnjene paprike - kruh ali pa v kosih krompir namesto pireja mesni polpeti - tu pa lahko vse, od riža, tenstanega krompirja, širokih rezancev, pofri ... štefani pečenka - tudi tu vse zgoraj našteto
|
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko tudi samo kuhana zelenjava v kosu ali pa pire narediš iz zelenjave. enkrat j e ena pisala o oranžnem pireju (korenček daš malo not) o zelenem pireju (špinača ali brokoli) ali pa pire iz buč in cvetače. jaz velikokrat samo zelenjavo v kosih skuham, brez pireja ali krompirja drugače pa maš še riž, kruhove cmoke, svaljke, mlince, ajdova kaša.....
|
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 10:00:17
|
|
|
|
smigli
|
Gresove cmoke, kuhan krompir v kosih dober tek
|
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 11:06:01
|
|
|
|
Laubica
|
Poskusi k špinači pečeno polento(jo normalno skuhaš in jo narežeš na rezine in malo na olju popečeš,meni je super)
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 11:37:27
|
|
|
|
poliloni
|
Zraven špinače meni še vedno najbolj sede pire, naš ta mal ima rad tudi polento; sicer pa: - polnjene paprike- kruh - polpeti - krompirjeva solata (ali pa kakšna druga solata) Največkrat jemo zelje s kruhom ali krompirjem v kosih. Ti nisem bila ravno v pomoč, a po moje k tem jedem najbolj paše kruh oz. krompir na enega izmed sto načinov
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 11:47:52
|
|
|
|
Devi81
|
zelo pašejo tudi ječmenova kaša prosena kaša kusus poskusi ;) samo primerno jih začini... npr. malo sladke paprike, cumine, timjana, peteršilja, rožmarina...
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 13:10:48
|
|
|
|
tascha
|
Mi jemo polnjene paprike s makaroni. Včasih tega doma nisem jedla, vdno s pirejem, pri tašči pa sem se navadla na to kombinacijo in moram reči, da je super.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2007 17:44:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko dojenčku ponudimo marelice? (+ ...Sezona marelic se začenja in će imate doma dojenčka, ki ste mu začeli uvajati gosto hrano, je to sadež, ki ga lahko posk...
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
Ročna poslikava stenenada56Bi dali komu poslikati svojo prazno steno in za to plačali?Da, do 50 eur (
75%)

Da, do100 eur (
25%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!