Majček28
|
Ja aprilčice, kako ste ve pridne s temle dopisovanjem, vas komi dohajam Midva, za enkrat, doma še nimava interneta priklopljenga in vas lahko berem, pa včasih kaj napišem šele ko pridem v službo. Pa še za to ni vsak dan časa. In dons sem prvo rabila pol ure, da sem vse info absorbirala. Prvo, VSEM ČESTITKE ZA DOBRE REZULTATE! Tiste, ki imate pa danes preglede pa verjamite, da vse aprilčice mislimo na vas in držimo pesti. Ve se samo sprostite in uživajte v videnem!! Jaz pa danes verjetno dobim Angels sound na uporabo od prjatlce, ki je že rodila pa ga zdaj ne rabi. Komaj čakam, da kaj slišim. Zdaj, ko sem vidla kako čofota tam notri si nikakor ne morem dopovedat, da jaz tega š ne morem čutit in da je vse OK. Zdaj ko ga bom (upam ) lahko slišala mi bo lažje. Če mi čist ne bo šlo, bom pa še vas mal gnjavila kako in kaj. Srbeče bradavičke in beli tok!!!! Hm, hm, kako znano se mi tole zdi. Včasih začutm srbenje glih na avtobusu, ko je največ ljudi gor in se 'verjetno' začnem mal čudn obnašat. Pa kaj me briga, če srbi je treba popraskat, a ne? Men v glavnem paše pa če me vsi gledajo Glede regresa pa se mi zdi, da je ful odvisno kje delaš pa kako se držijo zakonov. Čeprav vsi vem, da bi se jih vsi mogl, žal ni tako. Upam, da bomo vse dobile vse Grem še mal delat, LEP DAN ŠE NAPREJ. BOŽAJTE BUŠIJE
|