|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sten Vilar...Pika Nogavička 6.12.2004 17:54:21
|
|
|
|
india
|
Sten Vilar, ali Stan Vilar ali Sten Viler, nekako takose imenuje en naš umetnik,ki nastopa po vrtcih in pred leti je izdal tudi svojo kaseto s pesmicami, med drugim tudi Piko Nogavičko. To pesem, vsaj besedilo bi jaz želela imet, spomnim se le dveh kitic, ostalo mi v spominu manjka. Če katera besedilo pozna, ali ima to kaseto ali cd, prosim, na j mi sporoči! Gre pa takole: Pika Nogavička ima rdeča lička Pika NOgavička navihano dekle. V deželi Čiračara z gospodom Fickom pije čaj, a po strehi hiše, lovi jo policaj..... In dalje?.... Hvala ,, lp, Miška
|
|
|
|
|
Sten Vilar...Pika Nogavička 6.12.2004 18:54:16
|
|
|
|
sašaš
|
Cao miska! Jaz poznam to besedilo! Ti ga napisem jutri! Lp, Sasa
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2004 19:35:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2004 19:37:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
Sten Vilar...Pika Nogavička 6.12.2004 21:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas bo imel pa ta Sten Vilar pri Tiborju v vrtcu abonmajske predstave. Saj vem, da to ni odgovor, ampak sem morala povedati...
|
|
|
|
|
Sten Vilar...Pika Nogavička 6.12.2004 21:34:13
|
|
|
|
india
|
To je super, Splišni! Meni je bil vedno všeč, pa otrokom tudi.:miska:
|
|
|
|
|
Sten Vilar...Pika Nogavička 7.12.2004 10:16:33
|
|
|
|
tana 1
|
Hoj! Jest mam pa tud CD od njega k je gor tud pika nogavička, pa še ful drugih dobrih. Če želiš ti presnamem , pa pošljem?? Imam pa tud velik drugih otroških od Romane, pa Damjane, pa klasične tiste Na planincah,... Lp :nosecka:
|
|
|
|
|
Sten Vilar...Pika Nogavička 7.12.2004 10:19:49
|
|
|
|
tjaga
|
Tana1, a se lahko še jest priporočam? Tjaga :kuza::kava::kuza::kava:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2004 13:26:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.