|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neca Falk-na pomoč!
8.12.2004 8:43:20   
Lenny
Na koncertu Mačka Murija v Križankah je Neca zapela eno ful lepo pesem, ki pa ni v povezavi z Murijem in sem jo slišala samo tam, potem pa nikoli več. Obema z :love: je bila takoooo všeč in za božič bi rada CD nastavila pod smrekico :love:
Ne vem za točen naslov, pesmica je o očetu in sinčku in šumenju Cocte, nakako tako:
... zjutraj se gresta sprehajat po mestu
veliki oče in mali sin .....
refren pa je na temo šumenja Cocte
Upam, da katera pesem pozna in mi lahko pomaga, da presenetim :love:
Lep dan in upam, da bo sončku uspelo malo pogledati skozi oblake! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Neca Falk-na pomoč!
8.12.2004 8:52:24   
Anonimen
Ej, si me nasmejala. Delam na radiu, prav zdaj na programu in sprašujem tehnika, če ve ker komad je od Nece Falk o očetu in sinčkuin šumenju Cocte, ti povem, da sva se skoraj pos...... od smeha. Si ful lušno napisala.

Aja in ne veva, kaj bi to bilo, niti ne najdeva v diskoteki:-((

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Neca Falk-na pomoč!
8.12.2004 9:18:38   
mojchka
ne vem, če jo je Neca že uglasbila in posnela, a pesem je od Kajetana KOviča: Popotnika
ref.:
svet je podnevi kot veselica.
Sinu v ušesih kot kokta šumi.
Nikjer ni volka ne hudega strica.
So le neznane in nove stvari.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Neca Falk-na pomoč!
8.12.2004 10:09:04   
Lenny
Jaaaa, Mojchka, to bo to! To je pela, samo jaz sem si samo en mini delček besedila zapomnila.
Torej moram preveriti Zlato ladjo, če sta Popotnika gor. Hvala :rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Neca Falk-na pomoč!
8.12.2004 14:45:10   
Lenny
Iščem, iščem pa ne najdem .... :(

Mojchka, a si tako dobra, če imaš morda celo besedilo in malo časa, da mi ga napišeš :rozica: V naprej hvala!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!