Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 19:56:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jaz sem takoj za Sploh s te teme te še z večjim veseljem brcnem Če bom pristala v pravem naročju ti jo z veseljem nastavim.... Jah, pridi...sej si iz našega konca..te bom brcnila dol do Kokre...pa boš mogoče kakšnemu sprehajalcu v naročju pristala...ali kakšnemu psu v zobeh...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 19:56:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam res lahk nehaš njej in meni tiste ljubezenske maile pošiljat, ker sva zastople že pri prvem.... Jaz se pa tako sekiram. To pa verjamem ja
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 19:57:14
|
|
|
|
purple
|
Znabila se bi nas rada, sam se ne damo.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 19:59:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo http://www.youtube.com/watch?v=sdmNx3_0oEE&mode=related&search= Glejte to pa mir dejte...da vas zaposlim za nekaj časa me lahk vsaj lepo gledamo, ti imaš pa prešvoh linijo in ti prekinja....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:00:07
|
|
|
|
purple
|
Nimaš šans, jaz sem zdaj kar nekaj časa 24h na dan doma, pa mam čas, ker nesmem delat.Mam mirovanje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
njuša nahujski dedija da ji računalo vzame Mene pa boš morala brcnit proti preddvoru...ne prot kokri Sicer pa si v torek in četrtek valbljena gledat dečkote, ki tekajo mim bajte. All inkluziv (zic, muska, pir, bandidos ajs + lep razgled na prešvicana teleščka). V soboto pa lahko s pomočjo kakega daljnogleda gledaš nogometaše . Tud pir dobiš...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:06:41
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo http://www.youtube.com/watch?v=sdmNx3_0oEE&mode=related&search= Glejte to pa mir dejte...da vas zaposlim za nekaj časa me lahk vsaj lepo gledamo, ti imaš pa prešvoh linijo in ti prekinja.... Boga sem ti se pa norca delaš iz moje nesreče
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:07:05
|
|
|
|
purple
|
Ne more ga nahujskat. Obožuje da sem za računalnikom, lahko gleda fuzbal.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:08:13
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sicer pa si v torek in četrtek valbljena gledat dečkote, ki tekajo mim bajte. All inkluziv (zic, muska, pir, bandidos ajs + lep razgled na prešvicana teleščka). V soboto pa lahko s pomočjo kakega daljnogleda gledaš nogometaše . Tud pir dobiš... Seveda...to me vabiš ,ker veš, da te dva dni delam popoldne O kakšnih moških pa to govoriš?Da vidim,če se splača fantazirat Nogometaši mi niso dobri, majo noge na O
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:09:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ne more ga nahujskat. Obožuje da sem za računalnikom, lahko gleda fuzbal. Jaz bom fantazirala, da ti jutri greš in bom sama tukaj..ker se ziher zafrkavaš..včeraj čisto zdrava, danes pa vsa nikakva..hm...ne vem, če bi ti verjela
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
njuškalo plavalci... a so dost dobri?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:10:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR njuškalo plavalci... a so dost dobri? Dobri..majo široka ramena, njami Samo zakaj bi pa oni tekali okol bajte.?Oni bi kvečjemu plaval okol
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A mje dans kak fuzbal? pr men je vsako soboto in nedeljo v živo čez Kokro . Purpla pr men še pir dobi.....tko k njuška
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej nismo v Železnikih, noooooo...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:13:19
|
|
|
|
purple
|
Bi takoj pršla, pa sem priklenjena na postlo. Pa tud kak pir bi pasal.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:13:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A mje dans kak fuzbal? pr men je vsako soboto in nedeljo v živo čez Kokro . Purpla pr men še pir dobi.....tko k njuška Zame sok, ne pijem pira...no če pride ta vijolčna (al kaj pomeni Purple ), pol jaz pridem ponjuškat...to ziher Da vidim, katera mi teži tukaj Samo, če ne bom delala tisti dan
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi takoj pršla, pa sem priklenjena na postlo. Pa tud kak pir bi pasal. Sej jst sem dedija vabla , da boš ti mela comp čist zares sam zase...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:14:40
|
|
|
|
purple
|
Eden tle gor mi pravi škrlatinka- pa ne daddy.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:15:11
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No sej nismo v Železnikih, noooooo... Dobr to ne...samo menda imate kakšno vodo zraven, Kokro, Savo..karkol..pa naj tam plavajo.Te temperature jih bojo učvrstile
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:16:25
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Bi takoj pršla, pa sem priklenjena na postlo. Pa tud kak pir bi pasal. Sej jst sem dedija vabla , da boš ti mela comp čist zares sam zase... Pikeeeccc! Mojga pa ti niti pod razno ne posodim. Ti rajš kerga drugega zrihtam.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:18:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Halo. A ste še kr tle?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:19:03
|
|
|
|
purple
|
Mamo čvekalni maraton.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:19:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Halo. A ste še kr tle? Ni nas..zašla si na napačno temo..tukaj ni nikogar
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikeeeccc! Mojga pa ti niti pod razno ne posodim. Ti rajš kerga drugega zrihtam. Ja haloooooooo, pa sej nisem jst tle škrlatinka, da bi bla nevarna BTW: a je v redu?
|
|
|
imetinamamikatero ime vam je bolj všeč?Nika (
25%)

Lara (
21%)

Tiana (
10%)

Tia (
15%)

Neli (
12%)

Manca (
17%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!