Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:20:53
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A mje dans kak fuzbal? pr men je vsako soboto in nedeljo v živo čez Kokro . Purpla pr men še pir dobi.....tko k njuška Zame sok, ne pijem pira...no če pride ta vijolčna (al kaj pomeni Purple ), pol jaz pridem ponjuškat...to ziher Da vidim, katera mi teži tukaj Samo, če ne bom delala tisti dan Nek me lahko vidiš na sliki, če pa bi rada v živo, se boš mogla pa potrudit prit v Velenje.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:21:57
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikeeeccc! Mojga pa ti niti pod razno ne posodim. Ti rajš kerga drugega zrihtam. Ja haloooooooo, pa sej nisem jst tle škrlatinka, da bi bla nevarna BTW: a je v redu? Super je. Bi bil za ponucat.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:26:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška, dons ti kar pustim, da si zadnja. Sem si kupila dvojne škornje, pa sem zadovoljna sama s seboj in s svojim življenjem in mi ni nujno bit zadnja. Tako da ti dajem dovoljenje, da si ti
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kul...a zna plesat? Rabim soplesalca za plesne
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:28:44
|
|
|
|
purple
|
Zna plesat, zna.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah pol pa nau nč, ker jest rabim trenutno enga za na plesne vaje... Sam kej k tle ne poznam nobenga, al pa že znajo plesat .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:33:50
|
|
|
|
purple
|
Res bo treba it v akcijo, pa ti enga orng najt. Moj pa ne pleše rad. Rajš ma da drugi plešejo kakor on igra.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Res bo treba it v akcijo, pa ti enga orng najt. Moj pa ne pleše rad. Rajš ma da drugi plešejo kakor on igra. Sem vidla ja da te želje uspešno prenaša na naslednji rod btw: upam, da naute zdej kje odpirale teme: Iščemo pikonji desca...ker bom brisala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:37:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
_____________________________ IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A mje dans kak fuzbal? pr men je vsako soboto in nedeljo v živo čez Kokro . Purpla pr men še pir dobi.....tko k njuška Zame sok, ne pijem pira...no če pride ta vijolčna (al kaj pomeni Purple ), pol jaz pridem ponjuškat...to ziher Da vidim, katera mi teži tukaj Samo, če ne bom delala tisti dan Nek me lahko vidiš na sliki, če pa bi rada v živo, se boš mogla pa potrudit prit v Velenje. To je pa zdaj že druga oseba, ki me vabi v Velenje...no, če se vas bo še kaj nabral pa mogoče pridem.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:47:41
|
|
|
|
purple
|
Dobrodošla.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:48:46
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Res bo treba it v akcijo, pa ti enga orng najt. Moj pa ne pleše rad. Rajš ma da drugi plešejo kakor on igra. Sem vidla ja da te želje uspešno prenaša na naslednji rod btw: upam, da naute zdej kje odpirale teme: Iščemo pikonji desca...ker bom brisala Nč straha. To delam inkognito. Pobi so pa res vsi po njemu. So njegovi pravi feni in poznajo vse njegove pesmi na pamet.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
upam, da bom kdaj vidla rezultate
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:52:25
|
|
|
|
purple
|
Jaz tudi. Sem jim povedla, da jim zdaj pomagam, kasneje pa bom njihova menedžerka. Čez par let lahko igrajo na srečanju RR.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pametno Poldi A si opazla da sva sami?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:57:48
|
|
|
|
purple
|
Vse so žbežale. Se naju bojijo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 20:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
...škrlatinka... hajli kontejdžs
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:00:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dej pejda že dol s teme...bom budilko naštimala, da bom zadnja
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:01:32
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ...škrlatinka... hajli kontejdžs Prevod prosim. A škrlatinka pomeni hajli kontejdžs?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:02:18
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Dej pejda že dol s teme...bom budilko naštimala, da bom zadnja Kr tolaži se.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni škrlatinka nalezljiva?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:10:08
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR a ni škrlatinka nalezljiva? Joj, mam dolgo lajtngo. Šele zdaj sem dojela, zakaj mi je nekdo spremenil ime.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
reči dediju naj dvigne noge, da bo pretok po lajtungi prost
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:13:44
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR reči dediju naj dvigne noge, da bo pretok po lajtungi prost Ti ga pa pihneš. A veš da si sam čist mal mlajša od mene.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to že ampak ti maš šest descev naskoka pred mano
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.10.2007 21:16:30
|
|
|
|
purple
|
Morš pohitet, da me dohitiš. Saj gre hitro.
|
|
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (
29%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (
71%)
Število vseh glasov: 21Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!