Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Včeraj sem bila zadnja, torej Lepo....zdaj pa zginte Ej,nehi že,no!!!!Sej si kot pokvarjena plošča
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:29:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ej,nehi že,no!!!!Sej si kot pokvarjena plošča Ja vem ..in ponosna sem na to A torej praviš, da si se me naveličala in boš spokala s teme?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vem ..in ponosna sem na to A torej praviš, da si se me naveličala in boš spokala s teme? O ne prav nasprotno,še več bom tu. Jaz sem trmasta in grem vedno kontra.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:37:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mislim, da te vnuk kliče..nekaj nujno rabi...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Mislim, da te vnuk kliče..nekaj nujno rabi... Ha ha,ne vžge!!!Ga ni, je z mamico v njihovem domu.Pride pa zvečer,ko pa ponavadi nisem tu.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:41:27
|
|
|
|
silvya
|
Zdaj bo pa že čas, da jaz končam temo .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Zdaj bo pa že čas, da jaz končam temo . Ti kar izivej,boš zdele vidla,kaj bo Njuškalo ponorela
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:43:11
|
|
|
|
purple
|
Pikec, ni golaž- mam meseka v pacu, zvečer pa bo mnjami. Njuška, mal bolj prijazno prosim.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste pa žestoke
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Pikec, ni golaž- mam meseka v pacu, zvečer pa bo mnjami. Njuška, mal bolj prijazno prosim. A o hrani ve to? Jaz pa danes nekaj packam.najprej sem kruh skup spravila,juho skuhala,sedaj se krompir kuha,pa piščančja prsa pečejo,ker moja mula govedine iz juhe ne je,mož pa.Jaz pa ne jem mesa,si bom pa gobovo juho naredila,saj je hitro v 15 minutah skuhana.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:52:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Zdaj bo pa že čas, da jaz končam temo . Zginčkej ...da ne bo Purple rekla da nisem prijazna
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zginčkej
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:55:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
O nJuška a dons si pa frej????
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 15:02:55
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zginčkej ...da ne bo Purple rekla da nisem prijazna Ne ne bom, sem predolgo čakala, da ste prišle preko stote strani. Pa meni se zdiš čisto prijazna.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 16:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ej ne vem al nej znorim na računalnik, računalničarje, provajderje za net al direkt na un klin , kur , je , pof , zaj , blesav, smotan, ubrisan, nedelujoč nesposoben SERVER - ker meni dela net tko mal on off on off on off on off on on on off off off off off on off off off off off off off off biiiiip ------------------- Ma sem res jezna
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 16:06:23
|
|
|
|
purple
|
Njuška prijazna? Kakor kdaj. Po večini nas preganja in straši. Neva, ti pa tako kot vedno pridna. Jaz sem malo manj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 17:36:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ne, na tej temi nisem prijazna niti nočem biti...ker hočem,da vsi spokate dol Na drugih temah pa znam biti prijazna, če hočem Samo ponavadi nočem
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 17:37:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 O nJuška a dons si pa frej???? Sej sem vsako nedeljo fraj....(blondi)
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 17:38:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
BEJŽTE BABE TAKOJ! Pikec - jaz ti skuham, če hoč ti moj kuha, al pa lahko kuha tut kak njegov samski postavni kolega, ti se pa do Sgja pripelji
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 17:51:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz sem tukaj glavna
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 17:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A še ostajajo samski moški ki znajo kuhat????? Pol bi enga razervirala (no kuhala bi jest, sam posodo nej on pomiva)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 17:54:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tale bo pa težka. Kaj pa če bi ti recimo svoje želje omejila na: kuhala bova skupaj, pomival bo pa pomivalc - stroj namreč. Ker še nisem srečala moškega, ki bi rad pomival
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 18:01:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A še ostajajo samski moški ki znajo kuhat????? Pol bi enga razervirala (no kuhala bi jest, sam posodo nej on pomiva) Moj fotr Sicer star 65 (najmanj 15 jih skrije), pa je edini moški, ki ga poznam, da vse za seboj pospravi, pa da zna sam sebe zrihtat brez ženske pomoči Pa da ni zoprno picajzlast, ampak glih do prave mere
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 18:02:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz sem tukaj glavna ja "kao"
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 18:04:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz sem tukaj glavna ju viš
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?