|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
23.10.2007 9:17:40   
purple
Zdravo!user posted image  Pravkar sem prišla iz laboratorija. Sem mal krvi dala.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
23.10.2007 9:19:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Zdravo!user posted image  Pravkar sem prišla iz laboratorija. Sem mal krvi dala.user posted image

Upam,da bodo izvidi vsi OK,jaz bom tudi zahtevala en čekap,ko do zdravnika pridem.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
23.10.2007 9:28:08   
purple
Hvala. Tudi jaz upam. Imam normalno povišan CRP, zaradi artritisa, pa ga moram vsake toliko časa kontrolirati.user posted image

Kako pa kaj ti? A burja še piha? Pri nas piha tako, da mam občutek da sem na primorskem.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
23.10.2007 9:34:09   
Anonimen
Kako pa kaj ti? A burja še piha? Pri nas piha tako, da mam občutek da sem na primorskem.user posted image

Piha piha,na srečo majn močno,včeri je pihala kar 141 na uro,sem se že bala,da nas bo v dolino odneslouser posted image
Osebno počutje je bolj klavrno,ampak bomo zvozili še en dan.user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
23.10.2007 9:42:12   
purple
Ja ti čisto verjamem, kar se počutja tiče. Me smo navajene neglede na počutje dan speljati, tako kot je treba.user posted image

Mi gremo pa danes popoldan na 60 letnico podružnične šole. Ta velika dva nastopata, ostali pa bomo gledalci.user posted image  Ful rada hodim na nastope, res pa jih je zelo veliko, saj so fantje zelo aktivni.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
23.10.2007 9:45:16   
Anonimen
gremo pa danes popoldan na 60 letnico podružnične šole. Ta velika dva nastopata, ostali pa bomo gledalci. Ful rada hodim na nastope, res pa jih je zelo veliko, saj so fantje zelo aktivni.

U kako finouser posted image user posted image Jaz sem bila vedno ponosna,ko so moji natopali.
Lansko leto je italijanski vrtec za božične praznike organiziral veliko nastopov(naš tamali ga obiskuje)samo,da naš Timi ni hotel na oder je raje gledal,pa čeprav je vse znal,pesmice pa ples.Bomo videli,če bo letos bolj pogumenuser posted image
Ampak,ko so šli v dom ostrelih za nonote in none nastopat,tam pa je.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
23.10.2007 9:47:52   
purple
Res jih je fajn gledat. Meni zdaj že otroci pripravijo robčke, češ mami vem da boš jokala. user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.10.2007 9:51:04   
Anonimen

Res jih je fajn gledat. Meni zdaj že otroci pripravijo robčke, češ mami vem da boš jokala. user posted image

user posted image user posted image Vedno sem imela od vshičenja solzne očiuser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.10.2007 9:52:38   
Anonimen
a tle ste punce, čau purple, čao soseda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
23.10.2007 9:57:12   
purple
Ja, ta naša čustva. Sploh ne morem verjeti, da se nekako nemorem navadit, da so tamali na odru, pa že šest let hodim na razne nastope. Pa res čisto vsakič jočem.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.10.2007 10:09:20   
Anonimen
Boš vidla,za vnuke pa še večuser posted image
Še dandanes me spravi v jok,ko gledam posnetke moje najmlajše,ko je nastopala v vrtcu.On se smeje ,mene pa čukasto gelda,mami a se ti meša?user posted image
Tudi,ko so imeli otvoritveni večer v prvem letniku,sem komaj skrivala,da mi gre na jok,kar en cmok sem imela v grlu.Pa me je opozorila:mami,da ne bi slučajno,raje pejdi ven.user posted image Kaj bo šele,ko se bo kakšen od mojih poročil,se bojim,da bom jojala,kot dež.Aja,ko je moj sin dobil poziv za v vojsko,sem že začela jokat nad papirjem.No na srečo, se je prav tarat zakonodaja spremenila in mu ni bilo treba v vojsko.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.10.2007 10:14:50   
purple
Čao, Adelaide. Tu se vedno čveka.user posted image

Neva, vidim da nikoli nebo boljš. Sj kregajo me pa že zdaj.user posted image Pol pa gledam mojga, ki se mi vedno smeji, zraven pa ga bo od ponosa razneslo.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.10.2007 10:23:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

Ojla!!Danes je mal bolje pri nas,kajne,majn nas razpihava.Pile,še perila si nisem upala obest,da mi ga ne odnese.

Purple,saj se tudi moj dela pogumnega in brezbrižnega,to so pač moški.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.10.2007 10:34:45   
purple
Joj, mogla bi se spravit delat, pa mi ne gre. Ko pridem enkrat pred računalnik, preveč obsedim.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.10.2007 10:36:43   
Anonimen

Joj, mogla bi se spravit delat, pa mi ne gre. Ko pridem enkrat pred računalnik, preveč obsedim.user posted image

Evo jaz to usput delam,malo pospravljam malo sem tu na RR-ju.user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.10.2007 10:40:13   
purple
Jaz pa kar obsedim. Bom mogla tvojo taktiko vzet.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.10.2007 10:41:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Ojla!!Danes je mal bolje pri nas,kajne,majn nas razpihava.Pile,še perila si nisem upala obest,da mi ga ne odnese.

Purple,saj se tudi moj dela pogumnega in brezbrižnega,to so pač moški.user posted image  

ja, ta burja...hvala nevemkomu (vem, možu) za sušilec. Ja to o ponosnih mamicah, babicah pa je ravno tema zame. Danes mali praznuje in jaz se počutim kot , da sem edina mamica na svetu. Sem ga pustila v vrtcu in se kar nisem mogla poslovit user posted image . Evo, še zdaj ko to pišem imam solzne oči ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.10.2007 10:46:15   
Anonimen
Ja pol pa čestitke,pa tudi tebi,ki si se namtrala na današnji dan:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.10.2007 10:52:26   
purple
Iskrene čestitke, tvojemu sineku Adelaide!user posted image

Čist preveč smo čustvene. Ne moremo iz svoje kože.user posted image Sam mislim, da je prav da se tako počutiš. Saj si edine mamica na svetu tvojemu sineku.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.10.2007 11:00:24   
Anonimen
Jaz se včasih počutimprav butasta.Adelaide ti morda veš o čemu bom pisala,če kaj spremljaš italijanske pograma.
Je ena oddaja v kateri uresničijo sanje ljudem.Naprimer renivirajo in opremijo hišo ali stanovanje,ker sami ne bi nikoli mogli,ali naprimer zelo žalostna zgodba,staršema je tri leta star sinek umrl,želela sta spominski park za sinka,pa jim je Rai uresničila željo,pa še sto različnih želj.No jaz vsakič ko gledam,kako so ljudje srečni,da se jim sanje uresničijo jočem za njih.
Srečna sem,če so drugi srečni.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.10.2007 11:09:03   
Anonimen
joj , smo smotke. Ja neva vem o čem  jočeš, ups govoriš, ker jočem tudi jaz.  In še gospod mož se je spomnil in pripravil darilce še zame (kao  diplomirana mama) sem user posted image  , da je rekel mali: mama tsi veika . Ah, svašta ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.10.2007 11:11:03   
Anonimen
aja , že ko vas imam na kupu, ve večkratne mamice user posted image . Kako je to z ljubeznijo, ko jo deliš? Ne, ne mi napisat da se ne deli...tako čisto iskreno (ne bom povedala nikomur user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.10.2007 11:13:55   
purple
user posted image user posted image user posted image  Bravo zate. No, saj tudi jaz jočem, če vidim, da se komu uresničijo sanje. Včasih sem prav jezna na ljudi, ki gledajo le na svojo srečo. Ja, je prva in pomemebna. Ampak jaz ne morem biti srečna, če vidim druge ljudi trpeti.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.10.2007 11:16:48   
Anonimen

joj , smo smotke. Ja neva vem o čem  jočeš, ups govoriš, ker jočem tudi jaz.  In še gospod mož se je spomnil in pripravil darilce še zame (kao  diplomirana mama) sem user posted image  , da je rekel mali: mama tsi veika . Ah, svašta ...user posted image

Kako lepo,bravo za možeka,zdele bom pocukrana,mi so se ovlažile očiuser posted image
Lepo je izmenjavat izkušnje in čustva in materinstvo tu gor.Ampak včasih ponekod je neprimerno,ker se krešejo iskre pri izmenjavi mnenj.
Jaz naprimer sem še stara šola.O modnih zapovedih o otrocih in dojenčkih
malo vem.user posted image Ampak kot sem že na eni temi napisala,hvala bogu,da takrat,ko sem bila jaz noseča lai postala mamica ni bilo računalnika,kaj šele forumov.
Včasih se mi zdi,da tule gor nosečnica še fajn zboli,ali pa otrok in dojenček postaneta poiskusna zajčka,brez pravic,brez svobode naravnega odraščanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.10.2007 11:18:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Bravo zate. No, saj tudi jaz jočem, če vidim, da se komu uresničijo sanje. Včasih sem prav jezna na ljudi, ki gledajo le na svojo srečo. Ja, je prva in pomemebna. Ampak jaz ne morem biti srečna, če vidim druge ljudi trpeti.

To pomeni,da v nas ni foušije,da drugim privoščimo.No roko na srce,sevda sem včasih komu fouš,amapk tista zdrava foušija,ko si rečeš,kar naj si privošči,če lahko,jaz bi tudi,če bi imela možnost,ker jo pa nimam,sempa za druge vesela,če jo imajo-srečo.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?