|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
23.10.2007 11:27:16   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

aja , že ko vas imam na kupu, ve večkratne mamice user posted image . Kako je to z ljubeznijo, ko jo deliš? Ne, ne mi napisat da se ne deli...tako čisto iskreno (ne bom povedala nikomur user posted image )

Kaj naj ti rečem. Vse svoje otroke imam rada na poseben način. Mislim, vsakega na poseben način, pa hkrati vse enako.user posted image  Včasih imam občutek, da imam za vsakega svoje srce. Ma, težko je to opisat. Če bom še malo pisala, na koncu ne bom vedela kaj sem napisala.user posted image

Neva, glede komntarjev tu gor, rajši včasih ne napišem nič. Pravim, da list papirja prenese več, kot realno življenje.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
23.10.2007 11:29:21   
Anonimen
purple jaz pa tebi zavidam tvojih pet (ne šest, da ne bo pomote) fantov user posted image , včasih se vprašam , kako bi bilo, če bi bilo...ah
neva, tebi pa zavidam tvojo modrost in mirnost...pa vem kaj mi boš odgovorila na to.

Glede materinstva pa le to. Enkrat sem tu na forumu napisala, da ko se je mali rodil , sva mu v knjigo spominov napisala: Prišel si in končno je konec iskanj in tavanj... Če bi vedla kje je to bilo bi ti dala link, da bi videl, kako so me popljuvale. Kot , da se moraš sramovati, da ...ah, da ne bo zašla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
23.10.2007 11:29:50   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

IZVIRNO SPOROČILO: purple

user posted image user posted image user posted image  Bravo zate. No, saj tudi jaz jočem, če vidim, da se komu uresničijo sanje. Včasih sem prav jezna na ljudi, ki gledajo le na svojo srečo. Ja, je prva in pomemebna. Ampak jaz ne morem biti srečna, če vidim druge ljudi trpeti.

To pomeni,da v nas ni foušije,da drugim privoščimo.No roko na srce,sevda sem včasih komu fouš,amapk tista zdrava foušija,ko si rečeš,kar naj si privošči,če lahko,jaz bi tudi,če bi imela možnost,ker jo pa nimam,sempa za druge vesela,če jo imajo-srečo.

JOj, res  sem ful vesela, da sem te spoznala.user posted image  Ni več veliko takih ljudi, oziroma jaz nima te sreče da bi jih spoznala.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.10.2007 11:34:08   
purple
Verjamem in kar vidim kako je to šlo.user posted image  Važno je, kaj ti čutiš, ne kaj misli 1000 drugih ljudi.user posted image
Veš kaj mi je najbolj všeč pri moji družini? Materjalno nimamo veliko, se pa znamo imeti radi in cenimo to kar imamo.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.10.2007 11:36:17   
Anonimen
Drage moje ne pozabimo,da imamo vsi tudi napake.O jaz jih imam kar veliko.
Nisem diplomatski tip,planem in ugriznem,če nekaj meni ni po godu,pol mi ježal.Zamerim do smrti,če mi kdo kaj res slabega naredi,rugače,pa sem lahko dober prijatelj,če kdo želi in mi slabega ne stori(ufa še rima se)user posted image
Za moje otroke vse,in še več,pa čeprav pol jamram,da sem jim suženjuser posted image da,jih imam,to sedaj ko so že veliki,puni kuferuser posted image
Ja napake imam,včasih tudi pridejo na dan,na forumu,pa,ker nisem diplomatska in napišem kar mislim,gre marsikomu v nos.Pa nič hudega,bolš tako,kakšen dolgčas bi bil,če bibili vsi enaki.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.10.2007 11:38:13   
Anonimen
Veš kaj mi je najbolj všeč pri moji družini? Materjalno nimamo veliko, se pa znamo imeti radi in cenimo to kar imamo

Enako,prav v teh dneh smo v veliki stiski,pa bomo že z skupnimi močmi,prebrodili težave.Živčki delujejo sto na uro,mapk izhod pa je nekje,ni hudiča.Če ne bi bila midva z možem potrpežljiva ne bi toliko let zdržala skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.10.2007 11:41:16   
purple
Se strinjam. Malo smo si izlile naše pozitivne stvari. user posted image

Naše napake. Joj, imam jih preveč.user posted image  Da bi imeli vsi enako mnenje, bi bilo dolgčas, sam pluvanje vsevprek, pa vedno iskanje negativnih strani nekoga- to  mene moti. Najbolj sem bila žalostna včeraj, ko sem brala članek anonimne na partnerskih odnosih. Take stvari me motijo.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.10.2007 11:42:29   
moci
A tale tema rekord naskakuje?user posted image
da ne boste oktobrk 06 prehiteleuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.10.2007 11:44:29   
purple

Veš kaj mi je najbolj všeč pri moji družini? Materjalno nimamo veliko, se pa znamo imeti radi in cenimo to kar imamo

Enako,prav v teh dneh smo v veliki stiski,pa bomo že z skupnimi močmi,prebrodili težave.Živčki delujejo sto na uro,mapk izhod pa je nekje,ni hudiča.Če ne bi bila midva z možem potrpežljiva ne bi toliko let zdržala skupaj.

Točno to. Na srečo imam jaz starše, ki mi ob stiski priskočijo na pomoč.So prevzeli plačevanje glasbene šole, to je 80€ na mesec. Res včasih nevem kaj bi brez njih. 

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.10.2007 11:47:34   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitimo kot burja na primorskem.user posted image  Tako da oktobrke, pazite se.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.10.2007 11:47:53   
Anonimen

O ne rekor je bil že postavljen,lansko leto,kar predstavljaj si čvekanje na eni temi in to dve polni letiuser posted image

Purple jaz preskočim take teme,le v enih par sem se vtaknila,naprimer v tisto,
o deklici,ki naj bibila rojena z dianozo DS.In mislim,da nisem prav nič žaljivega napisala.Ampak take ljudi,ki so otopeli v svoji žalosti in razočaranju je treba za rame prijet in strest,da se zbudijo,in ne jo pomilovat in božat in sladke besede pritrjevanja pisat.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.10.2007 11:50:04   
Anonimen
Točno to. Na srečo imam jaz starše, ki mi ob stiski priskočijo na pomoč.So prevzeli plačevanje glasbene šole, to je 80€ na mesec. Res včasih nevem kaj bi brez njih.

Blagor tebi,jaz pa od lani nimam nikogar več.Očka nam je veliko pomagal,sedaj pa ga ni več in se nimam na nikogar več obrnit.Mož ima brata,samo,kaj ko ima malo čudno svakinjo,ki se jo lastni mož boji,in nima jajc,da bi bratu pomagal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.10.2007 11:53:06   
purple
Nisem brala tiste zgodbe. Ja in sigurno maš prav. Marsikdo rabi "brco v rit", ne pa ujčkanja. Tudi jaz bi jo potrebovala, včasih.user posted image  Nisem še brala posta, kjer bi bila ti žaljiva, si pa realna in to potrebuje tisti, ki je v težavah. Med realno "brco", al pa žaljivostjo je pa velika razlika.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.10.2007 11:56:01   
Anonimen

Nisem brala tiste zgodbe. Ja in sigurno maš prav. Marsikdo rabi "brco v rit", ne pa ujčkanja. Tudi jaz bi jo potrebovala, včasih.user posted image  Nisem še brala posta, kjer bi bila ti žaljiva, si pa realna in to potrebuje tisti, ki je v težavah. Med realno "brco", al pa žaljivostjo je pa velika razlika.user posted image

a o napakah bi...zdaj ne morem, grem na malico user posted image
Jaz pa sem punci ponudila prevoz. Ne nisem dobila odgovora.  user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.10.2007 11:56:50   
purple

Blagor tebi,jaz pa od lani nimam nikogar več.Očka nam je veliko pomagal,sedaj pa ga ni več in se nimam na nikogar več obrnit.Mož ima brata,samo,kaj ko ima malo čudno svakinjo,ki se jo lastni mož boji,in nima jajc,da bi bratu pomagal.

Mojemu bratu tudi svakinja ne pusti komurkoli priskočiti na pomoč.user posted image  Žalostno. Lej eno user posted image ti pošiljam in upam, da se boste lahko kmalu smejali in pozabili na skrbi.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.10.2007 11:57:30   
moci
kolikšen pa je bil rekord?
ker oktober je na 1300 zablokiraluser posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.10.2007 11:57:44   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

a o napakah bi...zdaj ne morem, grem na malico user posted image
Jaz pa sem punci ponudila prevoz. Ne nisem dobila odgovora.  user posted image

Dober tek.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.10.2007 12:02:53   
Anonimen

kolikšen pa je bil rekord?
ker oktober je na 1300 zablokiraluser posted image

Joj,veš,da se ne spomnim,niso pa nas blokirali,še bi,če bi se nam dalo.user posted image
Pa smo sporazumno odnehale.aja nekje nazaj na tej temi,skoraj na začetku jeo tem govora.
No pa pejmo na malco,.user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.10.2007 12:47:32   
srki
O, dober dan, klepetulje moje, kako ste kaj? Samo toliko sem si  časa vzela, da malo prečekiram RR, ga nisem že od petka zvečeruser posted image .

Pri nas imamo veliko snega, včeraj sem šla v službo šele ob 9. uri dopoldne, pa sneg še kar pada, pa veliko dela imam v službi, no, mejte se še naprej in tekmujte, katera bo zadnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.10.2007 12:59:06   
Anonimen
Pri nas imamo veliko snega, včeraj sem šla v službo šele ob 9. uri dopoldne, pa sneg še kar pada, pa veliko dela imam v službi, no, mejte se še naprej in tekmujte, katera bo zadnja.

Pozdravljena snežena dečvauser posted image Ne delaj skominuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.10.2007 13:17:39   
Anonimen
O lej, lej vroči trebušček je nazaj...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.10.2007 13:22:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

O lej, lej vroči trebušček je nazaj...

user posted image user posted image Bolj rečeno,Tocata e fuga(pogledala,povedala,odšla)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.10.2007 13:27:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

veni, vidi, vici 

sanja svinja.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.10.2007 14:59:26   
srki
O, glej jo glej, Pikec, kaj zdaj, si šla po cukeruser posted image user posted image .

Neva, a si mi fouš, ker imamo sneg? Si verjetno ena redkihuser posted image . Lahko pa prideš, da se malo povaljava v sneguuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.10.2007 15:02:19   
purple
Srki, ti nič ne zavidam sneg.Glede na napovedi bo tudi pri nas kmalu.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?