Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:06:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 konča...zato še vedno velja : zginčkejte Ljubica lahko oddideš,če se ti ne čveka na tej tmi,bomo že me poskrbele za nadaljevanje Zginčkale pa bomo,ko bo treba. Celo citirat si se naučila Ne, jaz ne grem nikamor..hočem biti zadnja
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Maš srečo. Moji pa vsi kakor ati, srajce so zakon. Grrrr sovražim srajce!!!Dobr,da imam moj sine svoje dekle,ki mu jih lika,tako,da so ene majn.hči si jih lika sama.Edino najmlajša me kar naprej fehta,da ji jaz likam kuharsko uniformo,češ,dda njej ne uspe tako lepo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:11:51
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zdaj pa tišina..na tej temi je zapovedan molk.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zdaj pa tišina..na tej temi je zapovedan molk. Bla bla bla bla
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:39:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
Tiho...šššššššššš....pssssssssst
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:40:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zginte
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej pa kaj se vama že blede al kaj?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:46:06
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Zginte Se podpišem
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:53:13
|
|
|
|
purple
|
Ja, pokvarjeni plošči sta. Jaz pa sem dobila zdajle adrenalina 100 na uro. So me klicali iz šole naj hitro pridem po drugega sina, ker ga močno duši. Tako hitro še nisem bila pri šoli. Sedaj sva doma, sini pa se je čisto umiril. Sam objokan je pa ful, tako se je reveš ustrašil, ker ni mogel normalno dihat.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
O mammma mia,pa kaj se mu je zgodilo?Kaj se mu je kaj zaletelo?Slina,malica?Joj kok nam ti otroci krajšajo življenje!! Pa sedaj je vse v redu z njim?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 10:59:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz pa sem dobila zdajle adrenalina 100 na uro. So me klicali iz šole naj hitro pridem po drugega sina, ker ga močno duši. Tako hitro še nisem bila pri šoli. Sedaj sva doma, sini pa se je čisto umiril. Sam objokan je pa ful, tako se je reveš ustrašil, ker ni mogel normalno dihat. Kako pa se je to zgodilo? A kaj vejo zakaj?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:01:19
|
|
|
|
purple
|
Trenutno je boljš. Ne, ni se mu zaletelo, bolj je zgledalo kot napad tesnobe. Me je pa strah, saj je kot manjši bil v bolnici kakih 15- 16x, zaradi laringitičnih napadov. Imel je začetek astme in bil že stalno na pumpicah. Po operaciji žrelnice se mu je stanje za 100% izboljšalo, tako da sva lahko redno terapijo opustila. Rekli pa so mi takrat, da se lahko stanje s prehodom v puberteto spet poslabša in tega me je strah.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa je resna zadeva.Ni mi jasno,prav nič,da je zaradi panike težko dihal? Punce nekdo z nikom Sancho bi se nam rad pridružil,že dolgo časa nas čekira Dajmo ga povabit med nas
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:03:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
Napade tesnobe sem imela jaz tudi.So se kar pojavili, sploh, če sem določene stvari zadrževala v sebi.Diplomatsko in previdno ga potipaj, če ima kakšne probleme.Ne vem no..edino če ni res astma..pol pa nimaš kaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:04:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Dajmo ga povabit med nas Ne na tej temi
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Dajmo ga povabit med nas Ne na tej temi Ja ja ja,da nas bo več proti dvema tečkama.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:08:11
|
|
|
|
purple
|
Sem ga vprašala, pa je rekel da ni nič narobe, tako da se bojim na najslabše. Saj bova šla k zdravniku, pol bomo pa videli kako pa kaj. Upam, da ni astma, ker ta naš Nejci že tako pobere vse najslabše. Vse bolezni, opeklino s posledicami... Pa še taka nežna dušica je, moj pravi umetnik. Sancho, dobrodošel/la!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolš ja,da greš do zdravnika.Se ni za hecat.Imam doma astmatika.nontop je na pumpici. kao,da se bo po pubrteti nehal,pa še vedno čakamo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:10:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja ja ja,da nas bo več proti dvema tečkama. Midve z L_P sva čisto prijazne Samo same hočeva biti
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve z L_P sva čisto prijazne Samo same hočeva biti Pol se pa na ZS menta med sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:13:39
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja ja ja,da nas bo več proti dvema tečkama. Midve z L_P sva čisto prijazne Samo same hočeva biti Vedve kar sanjajta. K zdravniku pa greva jutri, sva naročena, če pa bo slabše pa kar danes.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
K zdravniku pa greva jutri, sva naročena, če pa bo slabše pa kar danes. Ali boš poročala? Ni hujšega,kot bolan otrok.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:18:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pol se pa na ZS menta med sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne, ker hočeva biti same na tej temi
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:22:50
|
|
|
|
purple
|
Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali. Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. Res, najhuje je bolan otrok.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:23:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pol se pa na ZS menta med sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne, ker hočeva biti same na tej temi Ja, točno tko. Pejte si odpret svojo temo!
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?