|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
24.10.2007 11:24:31   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali.user posted image  Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. user posted image  Res, njhuje je bolan otrok.

S tem se pa globoko strinjam. Upam,d a bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
24.10.2007 11:25:35   
purple
Misli si!user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
24.10.2007 11:26:28   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali.user posted image  Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. user posted image  Res, njhuje je bolan otrok.

S tem se pa globoko strinjam. Upam,d a bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
24.10.2007 11:33:24   
Njuškalo

Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali.user posted image  Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. user posted image  Res, najhuje je bolan otrok.

Če bi bila jaz na tem, bi ga k zdravniku sicer peljala...samo jaz vedno razmišljam tudi o drugih možnostih.Jaz bi ga peljala tudi k bioenergetiku, da mu malo poštima tudi energetsko stanje.Škodovalo mu nebi, kaj pa vem..če bi dobil zdravila za astmo ( če jo ima), joj...to je zelo zoprno.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
24.10.2007 11:37:41   
purple
Ja, tudi bioenergetik bo prišel v poštev. Najprej bom šla po uradni poti zdravnikov, ko pa bom imela vse izvide, pa ga bom peljala še kam drugam. Vse, prav vse bom naredila, samo da mu pomagam.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
24.10.2007 11:43:46   
Anonimen
Mi imamo z mojim vnukcem že od rojstva probleme.Prekleta alergija!!
Ubogi otrok ima nostop izpuščaje,nonstop se praska,joče,da ga srbi,nonstop je na zdravilih.Gledamokaj mu damo jesti,da ja ne bo spet napadov,pa kar pridejo.Na koncu,ko je bila hči že ne vem kolkokrat pri zdravniku,ker je bil ves poln spuščajev,je začela dohtrca razmišljat,da je možno tudi,da dobi napade zaradi emocij.In prav dobil jih je,ko smo mu rekli,da gre spet v vrtec,da je konec počitnic.Pa tik preden smo šli na dopust,sem se pol spomnila,se je tudi začel praskat.Jaz ne razumem več nič.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.10.2007 11:48:49   
purple
Čisto možne so alergije zaradi psihe. Nekateri otroci reagirajo na razne spremembe na čuden način- z boleznijo. Joj, se mi kar smili tvoj vnukec, ker če je tako, potem mu je še težje pomagat, kot pri bolezni.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.10.2007 11:55:50   
Anonimen
Smo poskusili z dijetami,gledale sva na hrano,da nima takih in onakih konzervansov.Že od enega leta dalje je na Zirteku in Fenistil kapljicah,pa raznoraznih kremah.Tudi k bioenergetiku ima namen it,če bo kaj pomagalo.
Ampak,kakšen tednje mir pol smo pa spet na začetku.Jaz mu kar z težkim srcem dajem zdravila,pismo,kaj pa ledvička pomislim,morajo toliko strupov precejat.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
24.10.2007 11:59:45   
purple
Saj to je najbolj grozno, da nikoli ne vemo ali delamo prav ali ne. Ma pa močna zdravila. Nevem, sam če je možno, da so te alergije od psihe, bi mogoče tudi kakšen pregled pri psihologu pomagal, oziroma nebi škodoval.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
24.10.2007 12:03:24   
Anonimen

Saj to je najbolj grozno, da nikoli ne vemo ali delamo prav ali ne. Ma pa močna zdravila. Nevem, sam če je možno, da so te alergije od psihe, bi mogoče tudi kakšen pregled pri psihologu pomagal, oziroma nebi škodoval.

Kaj bo pri tako majhnemu psiholog,morda ko bo večji.Pa ni za psihologa,veš,je rekla zdravnica,da je pač tako emotivna osebica,da lahko tudi,ko je srečen,če nekaj lepega pričakuje odreagira z alergijo.Emocij pa ne pozdravi niti psiholog.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.10.2007 12:11:24   
purple
Ja, maš prav. Se mi pa zelo smili.user posted image  Vem, da bi zanj naredila vse, da bi mu pomagala, mogoče pa bo prerastel in se bodo problemi sami od sebe rešili. Upanje je vedno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
24.10.2007 12:30:41   
Anonimen
Ej neva glej to s pozitivne plati...ko bo hodu v šolo in kasneje, če bo še tko čustven...

Zmeri boste vedle kdaj bo zaljubljen, kdaj bo cvek dobil, kdaj bo kaj narobe...

In pol še kasneje, ko boš točno vedla kdaj je začel punce kačit in podobno... evo lakmusov papir za neumnosti...

(verjamem, da je hudo od sestrične mala ma ciakalijo...svaka jim čast res...)

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.10.2007 12:49:17   
Anonimen
user posted image user posted image Ej Pikec0 na to pa nism pomislila.
Celijakija,e,ja,tudi naša soseda jo ima,revčica,le leto dni je starejša od našega.drugače so pa iz Predoselj,ti moji vikend sosedje in ni jim lahko,ko moraš otroku rečt,n tega pa ne smeš in drago posebno hrano kupovat.No ja tamala je zelo pridna in se drži pravil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.10.2007 12:57:48   
purple
Poznala sem enega fantka, ki ima ciliakilo. To mora biti res grozno, da otrok gleda določeno stvar, pojesti jo pa ne sme.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.10.2007 13:03:19   
Anonimen
Niti ne tako hudo,kot je staršem,ki bi mu radi nudili in imajo slabo vest.
Ko je imlel naš Timi rojstni dan,sta starša s seboj prinesla posebi zanjo,kruh,pa torto,sadje je lahko jedla,pa čevapčiče,pa Poli salamo.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.10.2007 13:05:48   
purple
Starši najbolj trpimo v bolezni svojih otrok.user posted image  

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.10.2007 13:07:24   
Anonimen

Starši najbolj trpimo v bolezni svojih otrok.user posted image  

Ma ne,da trpimo,sekiramo se to bo,nimamo mira,ker si želiš,da bi bilo vse v redu.Je pa res,da so še hujše bolezni,tisti starši Trpijo.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.10.2007 13:18:30   
purple
Se moram spet strinjati s teboj. Dans sem še vedno prestrašena in polna adrenalina, zato prehitro kaj napiše, zato brez zamere.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.10.2007 13:23:57   
Anonimen
Ti,si mi pa dobra,kaj se opravičuješ,zakaj neki.Kaškšna zamera,je ni.
Le s kuro me ne zmerjaj pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.10.2007 13:28:51   
purple
To pa nikoli, obljubim.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.10.2007 13:37:47   
Anonimen

To pa nikoli, obljubim.user posted image

No včasih tako za hecuser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.10.2007 13:41:56   
purple
V hecu pa še kaj drugega, ne samo kura.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.10.2007 13:42:53   
Anonimen

V hecu pa še kaj drugega, ne samo kura.user posted image

Lahko uporabimo ves živalski svet,pa ne bomo falile,le,da živali ne bodo užaljeneuser posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.10.2007 14:17:24   
Njuškalo
Zadnja sem.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.10.2007 14:31:46   
Strawberrie Cherrie
In jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?