Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR čeeeeeeeeer đambalaja.... končno doma... kolegica nardila strokovni....čez 14 dni pijemo, če ga nardim še jst.... Sej ga boš nardila,jaz pa ne bom pila,ker me ne boš povabila, čer i tebi,pa čestitke kolegici za pridnost.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam tjaga glih z mano čveka....tko, da pomoje te zdele ne bo branila.... Saj Njuške trenutno ni, tko da ni panike.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam tjaga glih z mano čveka....tko, da pomoje te zdele ne bo branila.... Saj Njuške trenutno ni, tko da ni panike. Stavim glavo,da bo takoj ko bo gor prišla tele besede napisala: Marš,zgin,bejš Kaj pa če je nepismena pa,da ji samo to znese napisat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sej ne rabi brat, sam vohat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:57:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
ZGINTE Pismena sem kolikortoliko, samo imam poln kufer RR---sem hotela tisto kregarsko temo popestriti z videnji Elvisa, z vici...pa se kregarke ne pustijo motit.Eh...mi je šlo prav na živce že vse..prav res ja, človek je mrtev, na RR se pa krega čez njegovo truplo..bolno
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjagaaaaaaaaaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:59:41
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kar klič jo...samo zastonj, ker se mi tudi težit ne da..nisem v formi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ZGINTE Pismena sem kolikortoliko, samo imam poln kufer RR---sem hotela tisto kregarsko temo popestriti z videnji Elvisa, z vici...pa se kregarke ne pustijo motit.Eh...mi je šlo prav na živce že vse..prav res ja, človek je mrtev, na RR se pa krega čez njegovo truplo..bolno zakaj misliš,da me danes ni bilo na RR-ju.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne še tle tošeta vlečt plissss....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:05:01
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ma sej ga ne bomo...samo mal ti moralo zbije takle...no, da naute žalostne, vam napišem ZGINTEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:06:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jao ženske nehiteeeeee ... Raje povejte kaj lepega so danes vaši sončki ušpičili?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:06:17
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Tjagaaaaaaaaaaaaaa!!!! Kva se dereš?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:06:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Tjagaaaaaaaaaaaaaa!!!! Kva se dereš? Panična ženska pač
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Panična... histerična ne panična
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:07:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Jao ženske nehiteeeeee ... Raje povejte kaj lepega so danes vaši sončki ušpičili? Moj tamav mi je prerokoval da bom zadnja na tej temi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo čuvaj Tjaga je prišla,jaz bom pa odšla,tokrat te bom ubogala Njuškalo, ker me bo od bolečin konec,grem se ulešt v postlo in gledat eno fajn nadaljevanko.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:08:48
|
|
|
|
purple
|
Čer, babnice!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:09:06
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Evo čuvaj Tjaga je prišla,jaz bom pa odšla,tokrat te bom ubogala Njuškalo, ker me bo od bolečin konec,grem se ulešt v postlo in gledat eno fajn nadaljevanko. neva6 nakladaš, mene si se ustrašila
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
neva6 nakladaš, mene si se ustrašila Ja ,evo kar skup sem padla una se je tok drla,da sem oglušela..tjagaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer, babnice! Čer pa bejš tle so same hude,jaz sem pod mizo padla zaradi Tjage,pa sedaj izpod mize pišem
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:13:44
|
|
|
|
purple
|
Vidim, da danes se neki derejo, pa hude so. Me ni strah, saj dretja sem navajena.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jest tud,ampak za danes je mera polna
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
itak, da si....pa bodigarde tud maš...sam zdej met varnostnika je pa opasno po životu, glede na zadnje dogodke
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:15:52
|
|
|
|
purple
|
Dajma jih malo umirit.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:16:16
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer, babnice! Čer pa bejš tle so same hude,jaz sem pod mizo padla zaradi Tjage,pa sedaj izpod mize pišem Neva6, sej jest sploh nism tolk huda, kukr se zdi. Sej veš, pes, ki veliko laja, malo grize. Ja sej če pa nima cajta. Grem, sem se zdej sama sebe ustrašla. Purple dober večer, a šparaš katerega od tvojih za mojo T.?
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?