Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 21:16:57
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR itak, da si....pa bodigarde tud maš...sam zdej met varnostnika je pa opasno po životu, glede na zadnje dogodke Jaz sem popolnoma varna. Mam živi zid okrog sebe.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:06:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zdaj sem uvedla policijsko uro..po deseti zvečer je prepovedano zadrževanje na tej temi.Šcccccccc
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec izročam ti ključe nebeškega kraljestva... (prosto po Bibliji )
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikec izročam ti ključe nebeškega kraljestva... (prosto po Bibliji ) Bejž iz nebes, da spet ne pridejo duhovi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
če bojo mel lulčke ... nipanike.spljoh
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR če bojo mel lulčke ... nipanike.spljoh Novoletne so že povsod prštimane.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič.... luLčke, ne lučke. Lučke lahk sama nabavim
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 22:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Res sem lačna. Čaki, nekaj pojem pa pridem nazaj z lučko svetit.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 7:24:00
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer, babnice! Čer pa bejš tle so same hude,jaz sem pod mizo padla zaradi Tjage,pa sedaj izpod mize pišem Neva6, sej jest sploh nism tolk huda, kukr se zdi. Sej veš, pes, ki veliko laja, malo grize. Ja sej če pa nima cajta. Grem, sem se zdej sama sebe ustrašla. Purple dober večer, a šparaš katerega od tvojih za mojo T.? Trije so še prosti, ti kar izbiraj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:22:47
|
|
|
|
purple
|
A še vse spite?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!Ma kje pa,vsaj jaz že dolgo ne.Pile vstajam zgodaj,kot,da bi majhne otroke imela Pri nas je temno,sivo deževno,pravšnje za spat,jaz pa brckam po hiši.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:28:43
|
|
|
|
purple
|
Jaz pa moram zgodaj vsat, da spravim otroke v šolo. Komaj čakam počitnic. No, saj dva čmrlja mam doma. Zbolel mi je še najmlajši. Trenutno pa še spi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:32:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning... jaz pa že uro in pol pridno delam...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha verižno podajanje bacilov,poznam to zadevo Pa ne moreš prav nič,tak ti je,ko je več otrok na kupu. Ja moja hči tudi komaj čaka počitnic,pravi,da se bo naspala po drugi strani pa se je javila v hotel,kjer je štipendist,da,če jo rabijo naj jo konatktirajo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:40:20
|
|
|
|
purple
|
Pri nas pa se bomo vsi razen atija naspali. Ati mora delat tudi po 12h, tri ali štiri dni in to vsake krompirjeve počitnice. Zato pa jaz vedno te počitnice planiram fraj, letos pa sem kar v bolniški.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 una se je tok drla,da sem oglušela.. Una ima ime
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Purple dober večer, a šparaš katerega od tvojih za mojo T.? Tjaga Kaj pa moj B. junior????? Bo šel kar nazaj h Kristini.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 8:55:14
|
|
|
|
purple
|
Nataša, ne bit huda no!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nataša, ne bit huda no! Kako ne? Pridem danes na RR in same slabe novice. Še iz moje varnostnice se norčujete. Potem pa še ona....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 una se je tok drla,da sem oglušela.. Una ima ime Ja Nataša,pa kaj še ne veš,da sem že v letih,no pa ura je bila že pozna,se nisem in nisem spomnila nika. No,popravljam,Tista Nataša,ki se je tako drla včeraj zvečer
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:03:30
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: purple Nataša, ne bit huda no! Kako ne? Pridem danes na RR in same slabe novice. Še iz moje varnostnice se norčujete. Potem pa še ona.... Jaz se že ne. Lej en za premirje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi,jaz tudi te
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:09:12
|
|
|
|
BrankaO.
|
Jaz pa tle na novo pa se še malo lovim!Mi lahko kdo pove,če se lahko pridružim? Mi je zelooo dolgčas,saj verjetno veste kako je nam nosečnicam dolgčas!Čeprav imam že dve veliki punci pa vseen,saj jih že meče !Upam,da niste jezni,ker sem se kar vrinala!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:09:14
|
|
|
|
purple
|
Zdaj bo mogoče pa manj jezna.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 9:11:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Zdaj bo mogoče pa manj jezna. Že že,ampak sedaj je kar odšla,užaljena.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?