Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:05:35
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz vas mam tudi vse ZELO RADA. In kaj pravite na to, da sem naslednji teden na dopustu? Bomo malo malali kuhinjo, uživali, pekli, kuhali....Mimogrede, pride katera pomagat malat? Dobi dobro pico.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 solatka držim pesti... njuška jaz tud tebe ljubim.....pa nehi mi ljubavne pisma ošiljat na zs..ker mam poln predal... Purple upam, da zrihtaš... tanikaaaaa I miss you jaz sem pa pi...dim
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:06:45
|
|
|
|
purple
|
Tu me vedno v dobro voljo spravite, kako naj bi nebi hodila sem.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mimogrede, pride katera pomagat malat? Dobi dobro pico. Ne morem sem invalid,še doma komi pucam,pa,da bi še teb malala,bi me odnesli rakom.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:07:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz pa prav nobene ne maram od vas..komaj čakam, da boste utihnile..mogoče kolikor toliko prenašam L_P in to samo zato, ker je bolj v mojem razpoloženju.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:08:15
|
|
|
|
dalin
|
Ste pa vztrajne ,sploh ti Njuškalo
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako je pa tvoje razpoloženje? IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz pa prav nobene ne maram od vas..komaj čakam, da boste utihnile..mogoče kolikor toliko prenašam L_P in to samo zato, ker je bolj v mojem razpoloženju.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:09:13
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kako je pa tvoje razpoloženje? Zginteeeeeeeeeee
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalin Ste pa vztrajne ,sploh ti Njuškalo To ji je v naravi,nema,da nema se je rešit sem jo kar v pijavko prekrstila. Njuška bejž že delat,da bo mir.!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:10:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Mimogrede, pride katera pomagat malat? Dobi dobro pico. Ne morem sem invalid,še doma komi pucam,pa,da bi še teb malala,bi me odnesli rakom. No, potem pa mi pridi delat družbo pri pici in kavici. Midve bove uživali, Kretenček pa bo malal.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:12:45
|
|
|
|
dalin
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: dalin Ste pa vztrajne ,sploh ti Njuškalo To ji je v naravi,nema,da nema se je rešit sem jo kar v pijavko prekrstila. Njuška bejž že delat,da bo mir.!!!!!!!!!!! Ja lubi buh,pa to ni res .Zdaj bo pa še mene kam poslala
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:13:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: dalin Ste pa vztrajne ,sploh ti Njuškalo To ji je v naravi,nema,da nema se je rešit sem jo kar v pijavko prekrstila. Njuška bejž že delat,da bo mir.!!!!!!!!!!! Tih Delat grem čez eno uro...sem pa danes še ekstra sovražno nastrojena, ker mi para živce vodovodar zgine naj že..vrta kot da je nor
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrta?kaj vrta,a? Pazi se vodovodarji in poštarjo so nevarni
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
No, potem pa mi pridi delat družbo pri pici in kavici. Midve bove uživali, Kretenček pa bo malal. Primalal ene dve okol ušes.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:20:26
|
|
|
|
purple
|
Daj zamaške v ušesa, patemna očala na oči, pa ne boš videla, ne slišala.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:24:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dalin Ja lubi buh,pa to ni res .Zdaj bo pa še mene kam poslala Ja, se zna zgodit..jaz si za vse, brez izjeme želim, da zginete
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:25:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Vrta?kaj vrta,a? Pazi se vodovodarji in poštarjo so nevarni Za živce pa res, ja...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:26:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 No, potem pa mi pridi delat družbo pri pici in kavici. Midve bove uživali, Kretenček pa bo malal. Primalal ene dve okol ušes. Ne, on ne. Jaz njemu, če ne bi delal dovolj hitro in dobro.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Vrta?kaj vrta,a? Pazi se vodovodarji in poštarjo so nevarni Za živce pa res, ja... Ja kaj sem pa druzga pimislila,za živce ne
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:27:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Vrta?kaj vrta,a? Pazi se vodovodarji in poštarjo so nevarni Za živce pa res, ja... Ja kaj sem pa druzga pimislila,za živce ne To bo ja...nisi tako nedolžna kot se delaš Ej, a nisi ti nekaj obljubljala, da boš tih?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
To bo ja...nisi tako nedolžna kot se delaš Ej, a nisi ti nekaj obljubljala, da boš tih? Po treh otrocih pa res ne morem več trdit. Da bom tih?Kdu?Jest?Ne še,še mal,pa grem.Popoldne pa naprej,al pa zvečer.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:33:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 solatka držim pesti... njuška jaz tud tebe ljubim.....pa nehi mi ljubavne pisma ošiljat na zs..ker mam poln predal... Purple upam, da zrihtaš... tanikaaaaa I miss you jaz sem pa pi...dim neva oprosti sam sem v službi in sem mogla pritisniti Potrdi, ker je šef neki cvilil tle okrog.... Neva sam zate:
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:34:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 neva oprosti sam sem v službi in sem mogla pritisniti Potrdi, ker je šef neki cvilil tle okrog.... To je znamenje iz Nebes..da spokaj s te teme
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:36:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 neva oprosti sam sem v službi in sem mogla pritisniti Potrdi, ker je šef neki cvilil tle okrog.... To je znamenje iz Nebes..da spokaj s te teme prej znamenje iz pekla....
< Sporočilo je popravil Romana26 -- 26.10.2007 12:41:34 >
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.10.2007 12:37:10
|
|
|
|
dalin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: dalin Ja lubi buh,pa to ni res .Zdaj bo pa še mene kam poslala Ja, se zna zgodit..jaz si za vse, brez izjeme želim, da zginete Sem mislila da boste ve "zginile" .Imam občutek da ko bi jaz debatirala,ni nobeni do debate .Kar pobegnete,nobena me ne šljivi.
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?